Csak Adobeval olvasható PDF OCR-e

Fórumok

Sziasztok, van 1 csak Adobeval olvasható PDF-em, ha .ps-be nyomtatok belőle, akkor is csak azt a szabvány előnézeti képet exportálja belőle az Adobe Reader, hogy Please wait... if this message is not eventually replaced by proper document, your PDF viewer may not be able to display this type of document.

Szóval tényleg olyan a dokumentum, hogy semmi nem támogatja, még azt sem, hogy az egyes oldalakról egy képsort kapjak fájlokba. De nekem OCR-eznem kell ráadásul egy pici képernyőn, szerintetek hogy álljak neki?

Hozzászólások

Nem biztos, hogy jó ötlet, de ha csinálsz egy virtuális nyomtatót, ami igazból pdf fájlba nyomtat, és abba "kinyomtatod" a fájlt, akkor ez a pdf nem lesz ocr-ezhető vagy laponként png-be menthető?

Ha ez nincs, akkor csak az oldalmegjelenítés-grab-ocr játék marad. Kézzel ez macera. Esetleg egy mozgókép-lopóval, ami jól paraméterezhető, mint pl. a wink, automatizáltan gyártani a képeket, míg te lapozol.... De ehhez nagy felbontású kép kellene, amiről írtad, hogy nincs. Akkor talán a virtuális pdf nyomtató lehet jó, ha abba nem az eredeti pdf-et teszi.

Írd meg légyszi, hogy valamelyik ötletem használható volt-e, mert én sem bízom bennük. :-)