4

Hozzászólások

> számítógép képernyő cast-olás,

 

Ezzel en is futottam par kort, es eleg szar a helyzet.

Vettem egy apple TV-t iphone-nak. Van egy rpi, a tv tudja az android cast-ot, vettem egy celkutyut is, egy ilyet:

https://osmc.tv/vero/

 

Igazabol a legnormalisabb, amikor fogod a hdmi kabelt es bedugod a laptopba. A tobbivel mindig van valami szivas. (vagy nem latja, vagy nem kapcsolodik, vagy menet kozben bekockasodik, vagy ez vagy az).

Raadasul linux alatt vezeteknelkuli cast-olasra nem is talaltam normalisat.

1.5 eves tapasztalat, lehet azota minden jo.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Lesz itt 6 is, ha jól látom :D

nálunk 6 van a falon - igaz nem is posztoltunk róla ennyit :D

No rainbow, no sugar

nálunk 6 van a falon

Itt is annyi lesz. Mekkorák?

Miért nem?

Miért nem? Engem érdekelne. Például:

  • Mire használjátok?
  • Mivel vezérlitek őket?
  • Saját, beépített szoftvereit használjátok, vagy Raspberry Pi, Chromecast stb. van rákötve?
  • Használtok-e olyan megoldást, ami egy képernyőként kezeli az egészet?
    • Ha igen, mit?
  • Ha spéci eszközzel vezérlitek, akkor van-e olyan, ami 6 képernyőt tud egy eszközként kezelni :
  • Stb.

trey @ gépház

Én is gondolkodtam Raspberry-ben, de nem tartom hatékonynak, hogy 6 darab Rpi csak ezért menjen. Ha nem találok más megoldást, akkor lehet, hogy az lesz, de van olyan videokártya, amin van 6 kimenet. Mindegyiknek van előnye, hátránya. Esetleg más opciók is érdekelnének.

trey @ gépház

Olyat is csinaltam. 30 rpi network bootra. 30-bol atlagbol random 25 jon fel :)

A vege az lett, hogy poe switchbol lekerdeztem portonkent a fogyasztast, oszt, amelyik nem vette fel a 7W-ot, ott csinaltam egy hard resetet a poe switchbol (programbol).

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Jó pár éves projekt ez már, talán van 5 éves is már. Support használja monitorozásra(meg yt-ra), meg ezen figyelik a ticket eventeket.  Utóbbi teljes képernyős a többi meg kiszórva - írtak vmi scriptet ami váltogatja nekik. De használják úgyis, hogy mindenki egy képernyőt csesztet csak.(Persze mindenkinek van saját munkaállomása, ez csak amolyan összegző felület.) Ez egy asztali gép, ha jól emlékszem wines, a videókártya benne 6 displayporton keresztül dobja szét a képet. Más, nem kritikus feladatokat is ellát a gép a háttérben, szal felesleges lett volna bizbaszokkal szenvedni.

Arra jó egyébként, hogy a csapatmunkát, távmunkát (pl egy 3000 km-re lévő kiépítés, átadás esetén itt nézik melyik eszköz állt fel) tudja erősíteni, de egy embernek a falára baromság lenne, ezért nincs is máshol mivel vagy vettünk vagy írtunk olyan szoftvert ami intraneten keresztül komplex nyilvántartásokat mutat(webes vagy desktopos, mobilos).

No rainbow, no sugar

Legközelebb Az orosz vakcinával járasd be. :D

:)