Meizu EP-51

Meizu EP-51 Meizu EP-51

Itt olvastam jókat a Meizu EP-51 bluetooth sport fülhallgatóról. Megrendeltem, gyorsan itt volt. Kb. egy hete használom a OnePlus 3-mal. Jó! Edzésre pedig kifejezetten praktikus.

Hozzászólások

Hmmm azthittem a OnePlus nem támogatja az APT-X-et, ez a fejhallgató pedig azt használja? Hogy van ez, az APT-X csak opcionális a kapcsolathoz?

Aksi hogy bírja? Nem esik ki a füledből?

Egy hasonló (de kínai vacak) BT fülesem volt, az szépen csúszkált ki, használhatatlan volt abban a formában. Szeretnék egy ilyesmit helyette, de félek hogy használhatatlan/kényelmetlen lesz.

Akku jól bírja. Bár, én csak napi 2 x 10 perc sétához + 2-3 alkalommal 1 órás edzéshez használom- Utána töltöm.

Nem esik ki. Egyrészt 4 - S, M, L, XL - méretnyi fülgumit adnak hozzá, ki tudod választani, hogy melyik jó. Nekem is egyikbe kisebb kell, mint a másikba. Másrészt a gumin van kívül egy puha gumi kiálló rész, ami betámaszkodik a fülkagylóba, stabilizálva a cucc helyzetét. Még futás közben is a helyén marad.

--
trey @ gépház

Aranyos cucc...
Egy ideje keresek valamit amire lecserélhetném a Samsung Level U Pro-t. Az is jó holmi, szeretem is, bár egy gondolatnyit kényelmetlenebb a nyakpánt része mint a kistesó Level U-nak, viszont szebben szól.
Ez tetszene, de egyrészt elriaszt a gyengébb készenlét, másrészt a kistesónál szembesültem azzal, hogy a nem szokványos fülgumiból nem lehet venni sehol külön, főleg arany színben. Gondolom ennél sem lehet egyszerű az esetleges pótlás.

Extra szolgáltatások terén tud valamit? Apróságokra gondolok, headset telefonon megjelenő akkutöltöttsége, szövegfelolvasóval összedrótozhatóság (ha a füledben van akkor bemondja a hívó nevét/számát, felolvassa a beállított programok értesítéseit, sms-t, stb... ) meg ilyesmi. Ja, és a mágnes aktív rajta?

Ez az aptX elég érdekes dolog... A honlap szerint már az S5 Minim is tudja, de a listában nem láttam az S7-em... :)

Szerintem ez nem rossz cucc. Tartson sokáig. :)
- - - - - - - - - - -
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Valóban nem esett szét, de a hangminősége nekem teljesen élvezhetetlen, úgyhogy családon belül elajándékoztam. Mondjuk ebben az árkategóriában semmit nem sikerült vennem ami számomra elfogadhatóan szól. (Szigorúan szubjektív mérce, de itthagyom az infót azoknak, akik esetleg ilyesmit vennének.)

Hát én most ezzel szerintem sikeürlt a rövidebbet húzzam :)
A blogban linkelt oldalon (rendeljkinait.blog.hu) található direkt rendelési oldalról (gearbest.com) én is megrendeltem, de a ahogy nézem a vám kezelést nem úszom meg:

UPDATE

2016.12.16.	13:08	Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.12.19.	20:00	Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.12.27.	23:53	Célországba megérkezett / Arrived in the destination country					
2017.01.04.	10:32	Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure			
2017.01.09.	12:04	Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted					
2017.01.14.	13:55	Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents				
2017.01.21.	12:03	Vámmentes vámkezelési indítvány NAV részére elküldve							
2017.01.24.	07:28	Küldés a kézbesítő postára / Postal forwarding resumed	

2 dolog is érdekes a dologban: A tracking ID szerint a cuccot Csehországban adták fel, viszont a hivatalos invoice szerint a feladó meg "3rd Floor, Building 8, Zhongxing Industrial Zone Chuangye Road, Nanshan District Shenzhen, 518057, China", szóval nem tudom ezt hogy hozták össze. A másik szívás, meg hogy a GearBest-ről letölthető online invoice szerint a csomagon feltüntetett ár shippinggel együtt 14.49 USD, míg a tényleges vásárlásnál 28.49 USD-t fizettem, így a vámosok nem csoda, hogy kiszúrták a turpisságot (értem én, hogy a feladó ezzel akart trükközni, hogy így gyorsabban megkapjam, de ez miatt most kb még 2 hetet várhatok míg megérkezik (mire a vámolási folyamat végig megy), ami előre láthatólag plusz ~3800 HUF-ba fog így még fájni)

Update: Ma jött meg. Mint kiderült mégsem volt szükség vámkezelésre...
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Ülj le és kuss legyen!"..

Nekem is volt 2 ilyen, sok jót nem tudok róla elmondani. Az első pár héten belül meghalt, gariztatás lett a vége. A csere pár hónapig bírta és szintén kipurcant az akkisja. Gazitatás ismét, viszont az újat elajándékoztam egy rokonnak. Engem nem győzött meg, futásra (> heti 50km) számomra alkalmatlan volt. Olyan mintha nem bírta volna jól az izzadtságot.