Felébredt az erő

10/10

Hozzászólások

föl. éppen kérdezni akartam egy topikban, de mire a "válasz"-ra kattintottam volna, az egész 7szentség szőrén szálán eltűnt... :D

--

Csalódott voltam, pedig premier vetítésre mentem nagy várakozással.

Az új főszereplőnk ezúttal nem egyetlen Skywalker, akiben ott az erő, jó pilóta és erkölcsi dilemmák gyötrik, hanem három szereplőre bomlik... Egy csaj, akiben ott az erő, egy kidolgozatlan karakter, aki jó pilóta és egy feka rohamosztagos, akit erkölcsi dilemmák gyötörnek. Állítólag a csaj volt a főszereplő, nekem még ez se volt egyértelmű... A gonosz pedig addig volt érdekes, amíg le nem vette a sisakját, onnantól én nem tudtam elvonatkoztatni.

nem lehet túl jo ízlésed ha neked ez 10/10. Inkabb 5/10. Ezt a sztorit mar láttuk 1977ben. Ez egy uj remény reboot. Unalmas volt, semmi váratlan fordulat vagy izgalom. Egy percig se lehetett izgulni semmiért és senkiert se sajnos.

!!! SPOILER ALERT !!! !!! SPOILER ALERT !!!

Vannak azert megmagyarazhatatlan dolgok a filmben. Pl. a noi foszereplo hogy alkalmazhatta az erot jedi edzes nelkul?! WTF?
Annak idejen Lukenak meg kellett izzadni mindenert.

Vmeik star wars médiába volt ez a szöveg hogy az erő vezeti az erő érzékeny embereket.
Volt az 1. részbe a kis anakin mikor fogatozott most a csaj ugyan azt csinálta. Ez az a sóhajtozós szem becsukós cucc. Ennyire tellett nekik (már a film készítőknek).
Szvsz béna hogy elverte a sith-et. Viszont lehet mondani hogy a sith idegbeteg volt és nem tudott koncentrálni ezért kapott ki.

10/10-es film nincs. Mert akkor az lenne a tökéletes film, olyan meg nincs. Mint ahogy tökéletes zene vagy festmény sem. Egyébként nagy csalódás volt ez a mozi, és megint sajnálom a pénzem, hogy hollywoodra költöttem el. Nem hittem volna, hogy annyira biztosra mennek, hogy csak egy negyedik rész újraértelmezésére futja. Úgy gáz ez a hetedik epizód, ahogy van.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

Szerencsere van aki még tudja onfeletten elvezni a filmeket. Szerintem is 10/10. Nem tudom mire lett volna igenyetek, de szerintem nektek semmi sem jo.
Eszrevettem mostansag sok emberen hogy igazabol csak latta, de nem nezte. Kb annyit vont le belole, hogy benanak latszana ha azt mondana jo volt. Igy menobb, ha azt mindja hogy nem volt jo. :D

Speciel nekem is a Thrawn-trilógia jutott eszembe, amit simán meg lehetett volna filmesíteni - eredeti, mégis megvan benne a SW-feeling.

Hirtelen most nem jut más eszembe, mentségemre legyen szólva, jó sok éve volt, mikot utoljára olvastam ezeket. Bár a Thrawn-trilógia most is fent van a Kindle-n, ha jól rémlik. :)

Azért egy iskolai dolgozatot vagy tesztet ne hasonlítsunk össze egy filmmel, zenével, vagy bármilyen kvázi nem mérhető művészi produktummal, bármit is értünk ez alatt. A tudást valamilyen szinten lehet mérhetővé tenni, de a művészi kreativitást, produktomot nem. Ez többszörös valtozó, igen sok tényezővel. Ezért egy iskolában lehet valami 10/10, a művészetben sosem. Ha az is merhetővé válik, akkor megette a fene az egészet.
--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.