IRC

Csak úgy megjegyezem, évek óta nem voltam IRC-n és nem is tervezek menni. Semmilyen olyan IRC-s tevékenységhez nincs közöm, ami látszólag hozzám lenne köthető. A visszajelzéseket köszönöm!

Hozzászólások

A dióda? A dióda egy főként egyenirányításra használt elektronikai alkatrész. Persze vannak speciális változatai is, amelyeknek semmi köze az egyenirányításhoz. Pl. vannak LED-ek, vagy a fotodiódák. Utóbbiból szürkületkapcsolót készítettem még gyerekkoromban.

--
trey @ gépház

Sebaj, az alternatív valóság letéteményesei úgyis minimum azt fogják állítani, hogy hazudsz. Legfeljebb nem ilyen nyíltan. :)
Mindenesetre én már feltettem újra a hupper extensiont, biztos ami biztos. Régen voltak ilyen "színesek" a hozzászólások.

Úgy gondolom, hogy aki az ilyet nem bírja, annak felesleges interneten bármit is csinálnia. Éppen tegnap olvastam szegény Corbet-et az LWN-en, akik kikezdtek az internet trollok. Ő éppen csak most tanulja, hogy hogy megy ez és meg is viselte.

Én ezeken a bohócokon régen még nevettem, ma meg már csak szánalmat érzek, hogy ennyi idősen nincs ennél jobb dolguk. Engem sosem zavartak a hazugságaik, az összes mozdulatukkal engem erősítenek. ;)

Az internet trollok ideje rég lejárt.

--
trey @ gépház

Én IRC-t utoljára a qdb-n láttam... :)
- - - - - - - - - - - -
Magyar égre, magyar ufót.
300hsz feletti topicot nem olvasok.

ůíů trey [trey@trey.hu] has joined #leavingroom

ÚÄÄÄÄÄ---Ä--ÄÄ-ÄÄÄÄÄÄ---Ä--ÄÄ-ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ--- -- -
| trey (trey@trey.hu) (Hungary)
ł ircname : micsi
| channels : #penta #leavingroom #debian.hu
ł server : ssl.irc.atw-inter.net (Experimental EU Open SSL Server, Provided
by ATW)

Ehh, furán fest a bitchx ansi grafikája itt...