"Különösen kedvelt vagy!"

OMG!

Érdekes, hogy egy fórumon, aminek alig 9 hónapja vagyok tagja, könnyedén elértem ezt a szintet úgy, hogy hetente-kéthetente egyszer ha benézek. Nem tudom, hogy itt valaha el tudnám-e. Nem vagyok benne biztos.

Hozzászólások

Elmondom mi a titok: "hetente-kéthetente egyszer ha benézek"

Kiváncsi lennék, mi lenne az eredmény, ha a HUP-on lenne [Lájk].

Van! Az IT-s napi meló messze stresszesebb / megoldandó hibákban bővelkedőbb, mint pl. aktákat tologatni bármelyik nemzeti sóhivatalban. Persze csak ha az adott IT-s szakmailag elhivatott, és nem az a legnagyobb napi kihívása, hogy megtalálja a saját száját ebédidőben a zabáláskor.

a megboldogult Steve Jobs-rol olvastam, hogy amikor vitazott, akkor nem erte be azzal, hogy a masiknak nincs igaza, hanem a masiknak nincs igaza es hulye is egyben. (Esetleg pont azert nincs / nem lehet igaza, mert hulye). Ez a hozzaallas IT-s betegseg, ami ellen tudatosan harcolni kell - az egyennek, te nem tudsz ellene tenni...

--
"A politikat, gazdasagot es a tobbi felsorolt faszsagot leszarom, amig engem nem erint (nem erint)" (bviktor)

kapucsino igazi csemege barmelyik agyturkasz szamara. O egy frusztralt balf***igy boldog, hogy a sajat szemetdombjan nagyon megmondja a tutit a hupperekrol, es epedve varja, hogy valaki azt elolvassa, majd a hupon reagaljon ra. Ne zavarjatok meg azzal, hogy itt a hupon ertetlenkedve vitaztok vele, es igy farasztjatok le a bucijat...

--
"A politikat, gazdasagot es a tobbi felsorolt faszsagot leszarom, amig engem nem erint (nem erint)" (bviktor)

+1

Nem meglepő módon elég nagy a korreláció a hupmeme bejegyzések száma és a Gabu-utálat mértéke között. Persze kivételek mindig vannak, trey (látszólag) nem csinál ügyet belőle.

De sj, ha már itt vagy, mutass már légyszi rá arra a linkre a te neved alatt, amikor "ártatlanul" lettél megbélyegezve, és valójában, objektíven, stb. neked volt igazad.

Látszólag? Nem igazán üti meg nevezett ember létezése, sem ténykedése az ingerküszöbömet. Nem követem az életét, nem olvasom az írásait, a véleményét, mert számomra érdektelen. De ebből nem kell ügyet csinálni, mert igazból egy HUP olvasó blogját, twitterét, Facebookját sem olvasom vagy követem, így nem lehet ez kirívó esetnek felfogni.

Miért tüntetném ki a figyelmemmel? Azt sem értem, hogy miért van itt róla szó ennyire hosszasan. Azt látom, hogy vannak utálói, fanboyai, de hát poliverzumnak is voltak...

--
trey @ gépház

szerintem gabuka listaja nem feltetlen arrol szol, hogy xy-nak igaza van vagy sem. Legjobb indulattal is max. azt mondanam: nyomokban objektivitast is tartalmazhat. Pl. kinek van igaza abban, hogy en Karacsony Gergelyt olvasok? Vagy kinek van igaza abban, hogy gabuka listaja szerint xy 'zsido'?

Aztan sokszor egyszeruen arrol van szo, hogy kapucsino egyszeruen nem erti, amire rareagal, pl. "miert pont az en home pc-met tornek fel" - itt pont nem sikerult felfognia, hogy mit akartam mondani.

De hogy egy kisse relevansabb dolgot emlitsek: kinek van igaza objektiven abban, hogy "mi baja van a juzereidnek a zimbra enterprise-szal? Szerintem jol szol" kerdesben?

Szoval ezek a "megbelyegzesek" inkabb gabukat, ill. az o mentalis kepessegeit, pillanatnyi allapotat minositik, mintsem a listazott embereket.

--
"A politikat, gazdasagot es a tobbi felsorolt faszsagot leszarom, amig engem nem erint (nem erint)" (bviktor)

hpf.hu? Sose hallottam rola. A gratulaciodat koszonom, a tobbihez tettem (=konkretan leszarom), de csak a torteneti huseg erdekeben hadd mutassak ra, hogy a 'tuti nagyon megmondasa', amivel finoman illettem kapucsino ordenare tevekenyseget valojaban egy rosszidulatu listazas, kommentgyujtes es fikazas, helyenkent epic fail-ekkel tarkitva. Namost mutass mar tolem barmilyen portalon ilyet. Ha nem tudsz, akkor fogadd gratulaciomat...

--
"A politikat, gazdasagot es a tobbi felsorolt faszsagot leszarom, amig engem nem erint (nem erint)" (bviktor)

nagykamaszon tul kit erdekelnek az ilyesmik?

Micsoda meglepetés! Nem is tudtam, hogy te is fent van Nigróéknál:)