Gordon

Gordon Bleu

Van egy szakács ismerősöm, aki szerint abban a vendéglátóipari egységben, ahol a Cordon Bleu-t Gordon Bleu-zzák az étlapon, a rendelés előtt diszkréten fogni kell a kalapunkat és távozni, mert ahol ilyet megcsinálnak, ott nagyobb disznóságra is képesek. Szerinte ennél már csak a Gordon Blue lehet rosszabb.

Az előbb leültem az egyik balatoni strand büféjéhez egy sört meginni. Még szerecse, hogy csak egy sört kértem. Viszont csapolt volt. Remélem nem bánom meg! :)

Na, tipli!

(PS: de itt legalább van 3G és valóban működik is!)

Hozzászólások

Budapesten a XIII. kerületben van egy hely ahol nemcsak Gordon Blue, hanem "Hemendex" is van az étlapon. (Vagy legalábbis volt két éve amikor utoljára ott jártam.)

Sörre Tipli? Egészségedre :)

Bye Bye Nyuszifül

Ez a flickr annyira sz*r, 2013-ban még mindig ekkora probléma egy kép scrollozható kinagyítása?

Ezekszerint te még nem találkoztál azzal a jelenséggel, amikor behívnak egy átlagembert, és megfigyelik sűrű jegyzetelés mellett (milyen funkcionalitást keresett, mi helyett mit talált, stb.), hogy hogyan próbál rájönni a vállalat által frissen fejlesztett (inkább fejlesztés alatt álló) program kezelésére?

Várj, szerintem az előző flickr is sz*r volt.

Amúgy mostmár utánanéztem és megvan a zoom: jobb gomb a képen, és ott előjön egy HTML5 "szabvány" szerint átszerkesztett jobbklikk menü, és ott jelenik meg a többi felbontás. Külön epicness, hogy az original size 90%-kal elforgatva jelenik meg.

Igen, azt én is láttam.
Amúgy van ott a képnagyításnál három darab pont. Azzal is el lehet érni a többi felbontást. Bejelentkezve meg testre szabható hogyan jelenjen meg alapból.
Még nem jöttem rá hogyan lehetne könyvtárakba rendezni a képeket.
--
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)