Sikerült - kidobozolás

Mivel az Apple nyomkövető rendszerében az állt, hogy vegyem fel a kapcsolatot a kiszállítóval (TNT), reggel rájuk csörögtem, hogy mi a helyzet a cuccal. Beszéltem a diszpécserrel kb. 3-4 percet. Közben megérdeklődtem, hogy miért nem találták tegnap a portát, miért nem hagytak értesítést arról, hogy itt jártak stb. de érdemi válasz nem érkezett. Abban maradtunk, hogy ma a kiszállítás előtt 20 perccel felhívnak. Nem hívtak, de végül kiszállították a cuccot.

iPhone 5 - kidobozolás #1
Barna csomagolásban


Update #1: SIM befaragva, működik
Update #2: Backup-ból visszahúzva, minden a helyén, iOS 6.0.1 frissítés települ

iPhone 5 - kidobozolás #2
Fóliázva, hogy ne lötyögjön

iPhone 5 - kidobozolás #3
A doboz mutatós, tényleg dizájnos. Jobb, mint az iPhone 4-é volt.

iPhone 5 - kidobozolás #4
A készülék

iPhone 5 - kidobozolás #5
Egy SGSIII mellett

iPhone 5 - kidobozolás #6
Tartozékok

Nagyon nincs időm foglalkozni vele. Kollégák megtapogatták, végül is tetszett nekik, de elájulva nem voltak. Én sem. Jó, jó, de a nagy "whao!" elmaradt. Gyorsan átnéztem, nagyobb sérülések (karcok, horzsolások) nem láthatók rajta. Kritikusabban megnézve - de nem nagyítóval csak szabad szemmel átfutva - egy helyen látszik egy kisebb hiba:

iPhone 5 kidobozolás #7
Lesz még rajta több is!

Másra most nincs idő, menni kell ebédelni. Délután faragok bele egy SIM-et.

Hozzászólások

nálam mindig az van hogy ha veszek valami cuccot aminek van egy pici hibája az mindig valahogy tovább bírja meg sokáig megmarad (nem veszik el, nem romlik el) :)

//TROLL ON
A fullplasztik szaros 10k HUF-os telefonom karc nélkül lett kivéve a dobozból, és egy hónap után is mindenhol karcmentes :P

----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org

Hát igen. Azért titkon reméltem, hogy nem lesz rajta nagyobb karc. Szerencsére nem is lett. Ennek sem örülök, de mivel én tok nélkül fogom használni, gondolom lesz még rajta több is. Végül is ez egy munkaeszköz és nem műtárgy. Ha karcos lesz legyen az, de karcoljam össze a pénzemért én, ne a gyári munkás.

--
trey @ gépház

Karbon + epoxi a kaszninak, aztán próbáljon meg karcolódni :)

---
--- A gond akkor van, ha látszólag minden működik. ---
---

Hm, végülis drága is, státusz szimbólum is, állítólag top minőség, miért is ne legyen rajta gyárilag pár karc? Nemazalényeg! Amúgy grat! :)

--
http://neurogadget.com/

Soha sem értettem ha valakinek ezért gratulálnak. Teljesen normális testi funkció, hogy gyereke lesz valakinek. Gratuláció max. az elhatározásért járhat vagy azért ha valóban jól nevelik azt a gyereket. Azért mert tudtak csinálni egyet nem. A legdurvább amikor a véletlen gyerekhez gratulálnak.