Zsebembe a telefont ... teszem.

Rendszerint hogyan teszed zsebedbe a telefonod?

Választások

Hozzászólások

A termelő az intézkedéstől kevesebb retek felgyülemlését várja a tőtőlikban.

Nem értem. Az apple fanboyok pont azért fikázták az USB-C-t, itt a hupon, mert abba belemegy a piszok, míg a lightning csatlakozóba természetesen nem.

Csodálatos, mennyit haladt a tudomány azóta.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Rágyöttek, hogy ha az Almás csatlékjába sokat VillámLik, akko' nem nől rendesen a retek.

Ja. Ilyen a tudomány.

Most ezen mit nem értesz?!

(Egyébként én meg igazából azt nem bírom eldönteni, hogy ez a szavazás akkora marhaság, hogy azt már élvezni se bírom, vagy nálam van valami hormonális...)

Eleve, ha tetejével felfelé van a zsebben, meg kell fordítani, ha használni szeretném

Úgy érted, hogy ha tetejével lefelé van, akkor kell megfordítani. Feltéve, ha nem a tetejével lefelé használod.

Ha a teteje felfele van, miért kéne megfordítani? Hogy lefelé legyen?

Pont azért van így a zsebben (teteje felfele), mert eltenni is így áll kézre, forgatás nézlkül.

Ezért utálom azokat a nadrágokat, aminek nagy a zsebe és oldalt fekszik benne a telefon, vagy akár megfordul és a teteje alulra kerül, mert a zsebből kivétel után aztán lehet forgatni, hogy felülre kerüljön a teteje.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Amikor a kezemben van, a teteje van felfele, es a telefon aljat fogom. Amikor a karomat lefele forditom (a nadragzseb fele), a telefont tovabbra is az aljanal fogva tartom, de most mar az lesz felul. Amikor beteszem a zsebembe, akkor az a termeszetes, hogy ez a resze kerul felulre.

Amikor kiveszem, belenyulok a zsebembe, igy ez a resze esik kezre leginkabb (az alja, ami felfele all), szoval kivenni is igy a legkenyelmesebb.

A kijelzovel befele meg a vedelem miatt jo, bar alapvetoen kibirna, a hatulja megis ellenallobb az utesekkel szemben, a combombol meg nem all ki semmi kemeny, ami a kijelzonek arthatna (abban a zsebemben nincs mas, a tarca, kulcs, igazolvany, stb. a bal zsebemben van).

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

OK, szóval egyszer fordítasz rajta amikor zsebbe teszed, egyszer meg miután kivetted.

Engem nem zavar, csináld csak úgy, ahogy kényelmes.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Szerintem nem. Fogom a telefont, úgy, ahogy normálisan fogom, fél kézzel, kezem mögötte nyilván, a kicsi ujjaim meg a két szélét fogják, jellemzően a telefon alsó felén. Ha nem váltzotatok ezen a fogáson, simán csak így ahogy van, zsebre teszem, akkor a telefon a mozdulat közben megfordul, a teteje lesz lefele, a screen természetesen marad a testem felé, tehát az egy mozdulattal lefele és befele lesz akármelyik zsebbe. Akkor kéne forgatni valamit, ha nem így akarnám eltenni.

(Illetve hát de, forgatom, a könyökömmel meg a csuklómmal, amikor zsebre teszem, de hát azok arra valók)

Nem valtok rajta fogast, de amikor hasznalom, felfele all a konyokom, amikor meg a nadragzsebembe teszem, lefele. Plusz minden, ami a konyokomhoz kapcsolodik: alkar, kez, ujjak, kezben tartott telefon.

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Random, de hátsó zsebbe sose teszem. Most megnéztem a csatlakozót, teljesen tiszta (i13 mini).

Ja és kapja be most már az apple is hogy nem gyárt normális méretű telefont csak péklapátokat.

Tetejével lefelé, kijelzővel befelé, első zsebbe

amennyiben rövid nadrág van rajtam, ha farmerban vagyok, akkor bőr tokban tartom

en nem basztam fel magam, viszont nem ertem mit ertetlenkedsz vagy, hogy mi a seggfajasod. :D
ne legyenek illuzioid, biztos nem jobb/rosszabb hereverelni a mobillal, mint rektalisan abuzalni magad vele... de majd felvilagositasz a tenyalassrol, ugy tunik utobbiban van tapasztalatod is. :D

elso zseb, tetejefel lefele, de ahogy merre nez? az random. nincs iylen valasztasi lehetoseg :(

Tetejével felfelé, kijelzővel befelé, rácsukós tokban.

De a következő már nem fér a zsebembe, mert mindenki 6 collos telefont gyárt és rohadjanak meg.

Ritkán teszem zsebre, övön van bőrtokban. Ha mégis zsebre teszem, akkor első zsebbe, kijelzővel befelé, a teteje van lenn.

Random + szovettokban farzsebbe/hatizsak random zsebebe.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

"Tetejével felfelé, kijelzővel kifelé, első zsebbe"
De csak ha túranadrágban vagyok ami a leggyakoribb viseletem és ilyenkor valójában combzsebbe kerül. Más nadrág esetén a hátizsákban a helye.
 
A kifelé befelé nagyjából random, de oldalra nyíló tokot használok ami a képernyőt is védi. Felfelé-lefelé is csak azért stabil nagyjából, mert így kényelmes eltenni és elővenni. Nem koszolódik, mert abba a zsebbe nem teszek mást és nagyjából zárt zsebek.

Nadrágzsebbe soha. Kabát/zakó belső mellényzsebébe tetejével felfelé, kijelző a testem felé (így ki se kell teljesen venni, hogy megnézzem, mennyi az idő). Ha meg bringázok, akkor a bringakabát hátsó derékzsebébe, ahogy éppen sikerül vaktában kitekert kézzel kotorászva.

Csaba

kezzel, AS szabvany szerint, worksforme

Csak a kantáros munkaruhának a tépőzáras mellzsebébe rakom bele, mindig vízszintesen, a tok gerincével lefelé, a kijelzővel befelé.

Aki farzsebben hordja: nem lesz egy ido mulva "hajlitott kijelzos telefon" a mobilbol?

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Nem kell ráülni.

Az vilagos, de akkor mindig ki kell venni mielott leulsz, nem? Nekem ez macera lenne ha a hatso zsebben hordanam. A noi farmerek kozott latok olyat ahol a hatso zseb gyakorlatilag a nok derekanal van, ott el tudom kepzelni, hogy ez a problema nem all fenn viszont a telefon min. fele is kilog a zsebbol, nem idealis ha zsebesek vannak a kornyeken (de akar veletlenul is kieshet igy).

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Elso zsebbol is ki kell venni, ha le akarsz ulni. Legalabbis atlagos farmernadragzsebmeretbol kiindulva.

Nekem csak guggolaskor kenyelmetlen az elso zsebes hordas, de altalaban akkor sem veszem ki (es nem is szoktam sokszor guggolni farmerben).

"Már nem csak tehetségekből, de a hülyékből is kifogytunk..."

Igen, erre reagáltam. Egyébként mindig farzsebben hordom. Biciklin valóban kényelmetlen az első pillanattól, de azon kívül simán elüldögélek rajta 1-2 órát. (van, hogy kirakom az asztalra, de azt meg társaságban nem szeretem, mert úgy érzem, mintha zavarná a beszélgetések menetét... mindegy)

Valaki belinkelne összehasonlításképpen egy férfi/nő arányt a hupperek között? :)

"Probléma esetén nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében!"

Egyéb: tetejével lefelé, kijelzővel befelé, oldalzsebbe. (Ha meg oldalzsebtelen nadrág van rajtam, akkor öv- vagy combtáskába rakom. Előbbiben élére kell fektetni, mert olyan a kialakítása, tehát tetejével és aljával oldalra néz; utóbbiban tetejével felfelé. És persze ezekben is kijelzővel befelé.)

Azt is mondhatnám, hogy random, mert nem tudatosan választom azt, hogy hogyan teszem el a telefont.

Viszont mivel általában bal kézben tartom és a bal oldali zsebembe úgy egy egyenes mozdulattal becsúsztatom, ezért a telefonom úgy áll a zsebben, ahogy a kezemben állt korábban: teteje felül, képernyő felém (befelé) néz.

Ha nem használtam a telefont, csak felvettem mondjuk az asztalról, akkor viszont nem forgatom tudatosan, hogy az alja vagy a teteje kerüljön felülre.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Egyéb: Először is soha nem teszem nadrágom zsebébe a telefont.
- Ing esetén tetejével felfelé, általában kijelzővel befelé. Ezúton csókoltatom azokat az idiótákat, akik nem terveznek, varrnak az ingre zsebet.
- Kabát / télikabát esetén a kabát belső, védett zsebébe random módon.
- Munkásruha esetén 99%-ban nincs nálam a telefon.

Soha nem koszolódott még egyik telefonom csatlakozója se.

:)

Teljesen jogos kérdés. Wc-be még nem (nem viszem oda a telefont, ha megoldható), de konyhakőre, padlóra, autó csomagtartójába / első ülések alá-közé, homokba igen. Sose lett semmi baja egyik telefonomnak se. Nem hiába van tokban.
Idővel az ember megtanul figyelni ezekre a kicsúszási balesetekre. ;)

Nekem egyszer esett ki ingzsebből egy ipaq. Utána már tudtam, hogy ez valós veszély, és így soha többé nem fordult elő. Nem WC-be esett egyébként, hanem a padlóra, de gondolom ez nem von le semmit az esés értékéből.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Szerkesztve: 2023. 09. 14., cs – 20:25

Tetejével lefele, képernyővel kifele.

A tetején nincs csatlakozó (kivéve a hangszórót, de ez jellemzően nem a zseg alját törölgeti. Meg a jack aljzat így felülre kerül, lehet fülhallgatót használni.

Képernyővel kifelé, mert úgy érzem, hogy így kevésbé van párának kitéve.

Csakis első zsebben. Nem értem miért jó a telefonon ülni.

Szerkesztve: 2023. 09. 15., p – 05:06

Én elülső zsebnek hívom csak, oda teszem, a teló teteje lefelé van (általában), kijelező meg szigorúan befelé, arra törekszem. Hátsó zsebbe nem szívesen teszem, mert félek, ha ráülök, baja lesz a telónak, meg kényelmetlen is. Régebben az ingzsebet preferáltam (teló tetejével felfelé, kijelzővel befelé került bele), de a mai modern telók annyira nagyok lettek, hogy nem fér be ingzsebbe.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Tetejével lefelé, kijelzővel befelé, oldalsó zsebben. :D

Van egy emberem, aki hordja. Stop being poor.

Na, errol meseljen nekem valaki egy kicsit, mert ez uj: elso zsebben tartva a telefont karosodhatnak a csaladi ekszerek?

Már a folyamatos ülés is károsítja. ;)

Viccen kívül: El kell menni vizsgálatra, aztán megmondják, hogy mennyien vannak és mennyire fürgék, mennyire vagy nemzőképes. Mondjuk ha van gyereked és esetleg egy ilyen vizsgálaton azt mondják, hogy sose voltál nemzőképes, akkor tuti a botrány....

Egyéb: csak az eredmény érdekel.

:)

Oldalamon egy kis bőr övtáskában hordom. A telefon fér csak bele, tehát annak van. Szerintem 15+ éve csak ilyet használok.