18 éve jelent meg a World of Warcraft

Címkék

És azóta is óriási népszerűségnek örved ... Te hogy állsz vele?

Kezdetektől fogva aktív játékos vagyok a mai napig! WoW forever!
1% (7 szavazat)
Kisebb megszakításokkal 18 éve játszom vele.
2% (16 szavazat)
Nagyobb kihagyásokkal ugyan, de mindig visszatérek.
3% (24 szavazat)
Alkalomszerűen játszok vele.
3% (21 szavazat)
Már nem vagyok WoW-os.
11% (86 szavazat)
Egyszer kipróbáltam és ennyi ...
17% (135 szavazat)
Sosem játszottam vele.
59% (474 szavazat)
World of ... micsoda?
5% (43 szavazat)
Összes szavazat: 806

Hozzászólások

sok-sok órányi olyan zenéje van ami örök és az emberiség egyik legnagyobb kincse, már csak ezért is maradandó alkotás

Úgy ám! A világ legjobb zenéi! :)

Fun: Minden évben szilveszter este asszonykával bemegyünk az Orgrimmari AH-ba, ahol ilyenkor disco van és egész éjszaka szól a One Night in Karazhan! Legjobb bulizos zene! :D
Van hogy 1-2 haver is hozzánk csapódik, aztán Murlocknak öltözünk és táncolunk a színpadon órákon át.
Jah, ilyen a mi szilveszterünk :)

Nem tudom, engem sose fogott meg. Nem azért, mert a játékkal vagy a zenéjével olyan nagy baj lenne, hanem műfajilag sose kötöttek le az RPG, stratégia, árkádos autós, bunyós játékok. Régebben, még 20-30 éve szerettem a point-n-click kalandjátékokat, meg a mászkálós-platformosakat, de azok meg kihaltak mára. Szinte csak FPS-ekkel játszok, néha sandboxosokkal.

Azért elég hosszan sikeres a WoW, de pl. a CS beelőzi, az már 22 éve egyfolytában népszerű (bár az azért váltott verziókat, eredeti, source-os, most a global-os). A Quake3-nak is elég hosszú pályafutása volt, bár azt szerintem ma már nem játsszák. A Team Fortress 2 is elég népszerű a mai napig állítólag, igaz az csak 2007-es.

A computer is like air conditioning – it becomes useless when you open Windows.” (Linus Torvalds)

Az elején láttam, hogy pár barátom függő lesz, szóval messzire elkerültem :D. Veszélyesek ezek a fun időtemetők :).

embere válogatja amúgy ezt. Ha ettől függő lesz valaki, akkor az mástól is .. 

Amúgy az egész wow alapvetően egy nagyon jó kis közösségépítő cucc volt, anno, mostanában már nem annyira. Nem kell elszállni ... :) Én is toltam a wowot régebben, causal módon, mégse függtem rá annyira mint egy hardcore emberke (értsd itt a hardcore-t úgy mintha egy második munkahely lenne úgy kezelte az ember...) .

Részt vettem vagy 5 guild talis sütőgetéses real-life** eseményeken is amik nagyon is jók voltak. Szerintem annó volt valami féle közösségépítő hatása. Régen. Most már ez nulla kb.

Mihez tudnám ezt hasonlítani hmmm.. talán annó az IRC-hez.. ott is boldog boldogtalan fenn lógott a szervereken -> sőt még IRC talik is voltak -> wownál ez annyiban egészült ki, hogy közben volt játék.

just my 2 cent :) 

Nem gondolom, hogy ne lett volna jó dolog, tök értelmes jó barátaim töltöttek vele éveket. Szóval pont azért kerültem el, mert éreztem, hogy nekem is tetszhetne, csak mégis alacsonyan volt a fontossági listán, hogy mivel akarok éveket (meg persze én meg más dolgokban vesztem el, szóval ez már nagyon nem fért volna bele ha akarok bármit azokból ami tényleg fontosak nekem).

Jo nyilván én sem ott éltem "társasági" életet. Nekem is bőven jutott a kijárós placcból + hazatelefonálásból az egyetlen érmés telefonon hogy 1 órát kések, utána lecsesztek :) De szép idők is voltak azok :) 

Bár ha így nézzük én pont "kifele jöttem" a real-life cuccból -> és mentem át a virtuálba hmm..

Annyira a kezdetektől, hogy még meg sem jelent de a betával már játszottam! :)

Eleinte csak Alli oldalon, majd a BC megjelenésével Horda és azóta is a gyönyörű Undead Mage karim a mainem! :)

wotlk vegeig nyomtam, eredeti litch king 25-os kill achim van, aztan azota atrendezodott az eletem, es talan meg volt par honap valami elfes reszen ahol bohockodtam a pandas kieg utan, de ennyi.

Egyetemen egy fél évem ment rá... Azóta nem játszottam vele.

2005 marciustol 2009 aprilisig voltam aktiv; Ulduar elejen rage quit-eltem (brutalisan tul voltak terhelve a server-ek).
bithalver affliction human warlock volt a main-em majd' vegig.

Egesz Shadowlands-ig evente kb 2 honapra visszatertem, de szigoruan csak LFG/LFR kazsuar szinten; probalom a mostani kieg-et mar kihagyni.

Jo volt, sok nagy emlek fuzodik hozza; de teny, az elozo kapcsolatom erre ment ra 38 evesen; a mostanit nem "daralnam bele" immaron 54 eves fejjel.

Osszes Starcraft, Diablo, Warcraft megvolt; Diablo Immortal-t kivegeztem kb 3 honap alatt; most a Diablo IV-et varom (es epp nem jatszom semmivel).

A wow-ot már rég nem tolom, de a heartstone-t néha még előveszem, végül is az is wow világ. (az utolsó elővételből lett meg az első legend rankom :D).  

The worst or stupidest ideas are always the most popular.

A Warcraft I/II az megfogott, a World of Warcraft nem annyira, szóval átszoktam a Starcraft I/II-re, amit most is néha előveszek. A Starcraft I is jövő ilyenkor lesz 25 éves... rohan az idő. :O

Klasszik valasz kimaradt:

"People keep asking if I'm back and I haven't really had an answer, but yeah, I'm thinking I'm back."

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

a Final Fantasy XIV köröket ver rá 👀

Legutolsó Warcraft III - Frozen Throne volt. Ezek még az ősök :D 

- Indítsd újra a gépet! - Az egészet? - Nem, a felét...

BC elejétől kezdtem, sokat ment a tauri, sokat ment az eredeti szerver, nagyon jó élmények vannak ebből a játékból, sok játékbeli ismerősömmel azóta is tartom a kapcsolatot, voltak sörözések, online meg megállás nélkül baromkodtunk.

Sajnos a játék idővel átment "szólóba", minden kihalt belőle ami közösségi. Igazából ez a videó tökéletesen fedi hogy mi történt, pontosan ezt éltem meg én is csak én a hamarabb elszállingózók között vagyok:

https://www.youtube.com/watch?v=S5Hzh43k330

Amúgy főleg PVE-t játszottam, disco/holy papként healeltem (nem is rosszul), palával tankoltam, lock-al pusztítottam :) Meg egy időben nagyon rá voltam pattanva a DK-ra is.

Összességében olyan 7,5 éven keresztül jóformán ez volt az egyetlen játék amivel játszottam és egy percét se bánom. Szép volt, jó volt, szórakoztató volt, elég volt.

uh, hat ez a video szomoruva tett. nagyon sok idot toltottem wowban en is, sok baratom is lett onnan anno, es sajnos wotlk volt a csucs, akkor hagytam en is abba, most pedig mar nem ferne bele :(

pedig karazhan milyen jo is volt, mikor elosszor voltam ott anno, sok, sok, sok evvel ezelott... :)