Kakukktojás keresése - termékeny volt a tojó :)

 ( nyekhere | 2010. december 9., csütörtök - 16:31 )

A mai napra "döglőnapot" terveztem, ami félig bejött, mert csak délelőtt bolondítottak meg a telefonokkal, délután nyugi van (eddig) - bár lehet, hogy ebben a T-nek kell köszönetet mondani. Szóval döglöttem a láda előtt, reklámszünetben kapcsolgattam, és ráakadtam egy ilyen betelefonálós "nézzükhülyénekazember" "műsorra". Általában gyorsan továbblépek ezeken, de ezen valamiért elidőztem - meg kíváncsi voltam, hogy megfejtem-e. Hát izé....

Szóval kinek tűnik fel valami ezen ?

Így persze tényleg nehéz a játék... gondolom aki meg úgy nyit, hogy "hé, hár..." az csak eddig jut, mert szétkapcsolják, ha meg mondasz 2-t akkor abból az egyik fals, mert ők a harmadikra gondoltak...

Meg elgondolkodtam, hogy ilyenért nem lehet őket megrugdosni? Persze tutira valami apróbetűs részben legalizálva van az ilyesmi, meg aki ilyen helyre betelefonál, az meg is érdemli, hogy ha esetleg hülyét csinálnak belőle, de hogy ilyen nyílt legyen a csalás...
(Vagy tényleg az én szememmel van gond)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

E2, F8?

Múltkor ugyanezt láthattam élőben egyik éjjel, de akkor ezek mozogtak is. A három kakukktojásnak más lába volt és máshogy mozgott. Mondjuk rossz szemmel nehéz észrevenni.

--
trey @ gépház

És mi van a C11-gyel? :)

--
Don't be an Ubuntard!

Az csak akkor nagy durranás, ha hetet elveszel belőle :-P

Ezek is mozogtak, csak telefonnal csináltam gyorsan állóképet, mikor eljuttottam a számolásomban ötig - nem, háromig! - háromig. :)

Valamikor olvastam, sajnos a forrást már nem tudom, hogy rendesen megbírságolták valamelyik csatornán ezeket a betelefonálós sz.rokat.

Úgyhogy nem biztos, hogy van apróbetű, inkább arra játszanak, hogy akik ezekről nem kapcsolnak el egy töredék másodperc alatt, azok általában nincsenek azon az értelmi/döntési színvonalon hogy bejelentsék (a műsorra tűzési időről nem is beszélve, általában a hétköznap délelőtti uborkaszezonban, cél az unatkozó nyugdíjasok, otthon felejtett gyerekek)

B3 feje? vagy az csak az animacio miatt ilyen torz?

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Pofátlanok ezek a játékok, másik kedvencem amikor felírnak egy 7-8 számból, elemi műveletekből és zárójelezésből álló kifejezést, de ott van apró betűben, hogy a számjegyeket kell összeadni. De a kifejezés úgy van ott ám, hogy ... = ?. Szóval paff.

--
eladni a' eladhatót! http://napivatera.blog.hu/