Nagyáruház, játékgép, mi ez?

Fórumok

hali

adott egy "nagy" áruház"lánc". van a friss katalógusukban egy mp3/video lejátszó, aminek a formája pont megfelel a psp2 egyik korai underground szétcsúsztatható formatervéhez. nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a lejátszó ebből a formából adódóan vélhetően kézre áll, valamint az, hogy játékok fogadására képes.

erről kérdezek: van valakinek valamilyen ötlete vagy információja a készülékről? milyen formátumú játékokat fogad? véletlenül nem régi nintendo-széria vagy sega lenyomatokat? egyáltalán ennek a kütyünek van olyan gyártója akinek van valamilyen ide vonatkozó honlapja?

áruház lapja itt (első katalógus a listában), közvetlenül maga a katalógus itt (5 mega pdf), 19. oldal. link protektoros hivatkozások, értelemszerűen a folytatás gomb megnyomandó.

előre köszönöm.

Hozzászólások

Fos, nehogy megvedd. Gagyi kínai müanyag, semmi extra, pár beépítet játék és ennyi.

amúgy ez klassz lenne, ha rá lehetne hekkelni egy linuxot és egy azon futó c64 emulátort...
de a legjobban a beépített hangszórós bakelit lemezjátszó basz oda! :D

Akkor neked a Pandora kell. :)
http://pandorawiki.org/Pandora

... mondjuk nem olcsó, de erre aztán tényleg van minden. :)

Vagy ha handheld-re keresel emut, akkor PSP-2000-re lőjél, arra van nagyon fincsi (miután nyakonvágtad), vagy DS+flashcart+FrodoDS - ez nem annyira jó, mert a DS sehol sincs a PSP-hez képest. :/

Csak psp-n meg a virtuális billentyűzet szopó.
Ds-es touchscreen-nel meg pöpec lenne csap épphogy nem bírja a c64-es felbontást (!), ezért itt-ott lemarad belőle 1-1 sor - inkább okostelefont ilyen célra :)
Bár minden más emulálásához psp a nyerő - nes, snes, sms, smd, neo geo, gb, gbc, ps1 - csak hogy a fontosabbakat soroljam :)