Vissza akarok menni!

Vissza akarok menni Olaszországba! Ki gondolta volna mi? ))
Svájc és Olaszország az ahonnan ha hazajövök azonnal indulnék is vissza. Más ország esetén elteszem magamba az emlékeket hogy jó-jó, szép, szép, de e kettőnél …. Teljesen más az érzés.

Szerdán megálltunk Glóriánál. Rászedett, hogy nekem feltétlenül szoláriumoznom kell. E nélkül nem lehetek teljes )) No persze kiderült hogy az olasz pasik elvárják a feleségeiktől, barátnőiktől hogy szolizzanak. Kinti hőmérséklet 36 fok volt.
Jeleztem hogy számomra ez maga az öngyilkossági kísérlet ha befektetnek egy fekvő szoláriumba.

Ráadásul olaszul és angolul igyekeztek elmagyarázni hogy mit is kéne tennem miután magamra hajtottam a tetejét, milyen sorrendben milyen gombokat nyomogassak ha túl melegem van.

Adtak krémet hogy mielőtt befeküdnék kenjen be magam mindenhol mert leégek ha nem. Igyekeztem ennek eleget tenni hisz az gondoltam nem kellene első nap agyon égetnem magam.

Határozottan élveztem. Szuper volt a 10 perces szoli.
Kellemes zene szólt és egy ventilátor segítségével tengerparti feelinget élhettem át. Ahogy fúj a szél … Márcsak homokos part és kézenfogva andalgás képe jelent meg előttem. Számomra a hőmérséklet elviselhetőbb volt benn a szoliban mint kinn.

Poénkodtam is velük hogy meg merem kockáztatni hogy ez a szoli jobb mint egy szex.
Jót röhögtünk ezen.

Elmentünk boros pincészetekbe. Vettünk jó kis nedüket. Volt ahol előttünk a Pápa járt. Hatalmas fotókkal illusztrálta látogatását. Gondoltam ha neki jó ez a bor akkor nekünk is ;)

Hozzászólások

Jójó, de a szoligépben netbsd futott?

Szoláriumban feküdni biztos olyan, mint cryogenic podban ébren maradni.
_______
Powered by Áram // Nem vagyok annyira kocka, hogy napfényt is csak HDR-Renderingen keresztül lássak.

"Rászedett, hogy nekem feltétlenül szoláriumoznom kell." vs. "Kinti hőmérséklet 36 fok volt." - FAIL.
A termeszetes szolarium egeszsegesebb lett volna szvsz. Persze, az lassabb.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Amióta az internetet, mint külső memóriát használom, bizony, de látnál offline, elvágva tőle, egy értelmes szót, annyit nem tudnék kinyögni, még ahhoz is internetre van szükségem, hogy bekössem a cipőmet. A mobilnet óta persze nincs sok félnivalóm. Még ennek a hozzászólásnak a megírásához is a Google-t és a Wikipedia-t kellett használnom.