felfújható gitár

Fórumok

nem akad itt valakinek egy kikölcsönözhető felfújható gitárja? egy megviccelés erejéig lenne rá szükségem csütörtökön, pénteken vissza is adnám.
(budapest)

Hozzászólások

Miylen vicc? Részleteket! :D

127.0.0.1 SWEET 127.0.0.1

Guminő helyett? :)
__________________________________
2e845cb4c3a5b5bd6508455b1739a8a2

no, fel! hátha így délután jobb a felhozatal...

sajnos felfújható nincs, csak megfújható Fender, de bratyóm szerintem nem örülne neki XD

Mi lesz a poén tárgya? :D

"részletek, részletek -dohogott magában tubay-, mindig csak a részletek..."

jól van. a poén tárgya a munkahelyi normák feszegetése. az iskolai farsangi bál, mondhatni maszkabál ürügyén szeretném megviccelni a tanári kart, és az igazgatómat. és persze nem bánom, ha ez lesz a jel valamelyik leendő fekete báránynak.
némely eddig is meglévő, de mostanában jobban az előtérbe került külső jegyek nem arattak osztatlan elfogadást némelyek részéről. ezen kívánok változtatni. (rontani...?)
aztán majd el lehet gondolkodni azon, hogy vajon most öltöttem-e magamra jelmezt, vagy épp ellenkezőleg, most vettettem le...

ha senki többet harmadszor, akkor marad a barkácsolás wc-ülőkéből és egy darab lécből.

Én az enyémet tavaly Szarvason hagytam a vízparton... csak kb. másfél napig élveztük egymás társaságát, a reggeli vásárlástól a másnap délutáni búcsúig. Csomagolt kóla mellé adtak ilyen C*** Colás promo felfújható gitárt, amit nem lehetett otthagyni, főleg ha az ember több napos ivászatra horgászatra indul :)

minden jó, ha a vége jó.

ugyan nem lettem bálkirály, de még a jelmezverseny győztese sem (ami végül is jogos, tekintve a fenti megfontolást), azonban az igh-nál kiverte a biztosítékot a mutatvány... nem szólt semmit, de felém nem nézett volna még véletlenül sem. :)