Kicsit más kinézet

 ( trey | 2002. április 6., szombat - 23:03 )

A fórumokban valaki említette, hogy jobb lenne valami egyszerűbb, kevesebb apró képből álló téma az oldara. A felhasználókért mindent.

Itt egy egyszerűbb kinézet. Akinek a régi jobban tetszett, az regisztrálás után vissza tudja állítani a régi témát.(ha a régi jobban tetszett, és a többség azt szeretné, természetesen visszaállítom azt. a hozzászólásokban lehet szavazni :))

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Jah az eszrevetel jogos. A Netscape (csak a regi verzio) javascript ertelmezoje szerintem sz*r. Ezt a temat megnezetem ketfele IE-vel, Opera 6, Mozilla, Konqueror bongeszokkel es mindegyikben egyforman nezett ki. Megneztem Netscape 4.77 (linux) és Netscape 4.77 (windows) bongeszokkel, mindegyikkel rossz volt. Aztan egy kis workaround: kikapcsoltam a Netscape javascript ertelemzojet, es a hiba teljes egeszeben megszunt.

Ja: a 6-os verzioju Netscape-pel jo.

Amint tudom fixalom a dolgot, mar ha egyaltalan lehet. De tuti, hogy a Netscape-ban van a hiba, mert mas 6-7 bongeszovel nincs semmi gaz. (ezt a hozzaszolast is Netscape 4.77-el irom)

Na, ha ez latszik akkor a problema fixed. Bar a netscape meg mindig ORIASI betuket tesz a form-okba (shit), eljenek a kulonbozo bongeszo szabvanyok ;-)

Nagyon teccik ez az új dizájn, és kifejezetten gyors!

Nálunk ez sokat számít napközben, amikor mindenki ezerrel nyomul a

neten a cégnél és "elvész" a sávszélesség. ~:)))