A freshmeat.NET új arca

 ( trey | 2002. április 1., hétfő - 20:19 )

Aki ma megnézte a freshmeat.NET oldalt (.NET honnan is ismerős?), az észrevehette, hogy új design kapott rajta helyet. Az oldal kódját átírták, a mostani állapotban a /. (slashdot) kinézetéhez hasonlít. A mai bevezető cikkben van valami utalás is az új web kódra, hogy a készítők szakítottak a php alapú motorral, és átírták C#(??) valamire.

Az oldal kinézete szörnyű lett. Mivel a freshmeat-en most már cikkek is vannak - és azokhoz hozzá lehet szólni - megnéztem a hozzászólásokat. Az emberek el vannak szörnyedve, és áprilisi tréfának tartják az oldal új kinézetét.

Remélem ez valóban csak áprilisi tréfa, mert ha így marad, akkor jelentősen leesik a szinvonala ennek az amúgy nívós oldalnak.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Nekem Opera 6-tal fekete alapon rikito zold betuk. Ocsmany. Es valami XBox everol beszelnek, es .NET-et emlegetnek =). Tuti, hogy aprilisi trefa ;). Hacsak meg nem bolondultak.

Jahm, az volt =). Most mar a rendes kinezete van ujra. Remelem matol mindenhol helyre all a rend, mert tegnap annyi fake hir jelent meg, hogy az ember mar nem tudja melyik valodi, es melyik nem.

c# microsoft fele nyelv, letezik de kb enyit rola :)