[random] program telepitese: windows vs linux

Hozzászólások

Beteg. :)

update.: Latszik mikor a kep keszult meg nem volt PC BSD. :))

tökjó, hogy pl.: konkrétan kevesebb, mint 10 perc alatt fel lehet rakni egy ms AD-t, de mi van pl.: ha azt írja ki használat közben, hogy jaj, boccs, error
melyik oldal fogja előbb tudni, hogy mi lehet a hiba? melyik oldalnak kell többet tudnia az esetleges telepítéskor? varázslót bárki végig tud kattintani

"csak tudod, egyszerűbb úgy fikázni valamit, hogy nem értenek hozzá"

Gratulálok Az Ilyen Hangnemhez... legalábbis az én szememben az ilyen jellegű beszólás osztályozta a küldőt [off='Figyeled, nem a személyedbe kötöttem bele, hanem az elvbe, középiskola első osztály, magyar órán tanultak ugye.']. Ennyi a válaszom [a 3. mondata] ;)

Az eredeti megállapításom:

"melyik oldalnak kell többet tudnia az esetleges telepítéskor? varázslót bárki végig tud kattintani"

Ha azt állítja egy nagy referenciával rendelkező "öreg" [off='nem tudom, hogy te az vagy-e, én még nem :\'] a szakmában, hogy egy átlag windowsos rendszergazdának több fogalma van a számítástechnikáról, mint egy Linux/*NIX/*BSD-s 30 éve aktívan fejlődő ős öreg rendszergazdának, akit tényleg a technológia érdekel, Nem pedig a pénz, akkor az valahogy nagyon, de nagyon, de nagyon Nem stimmel nálam.

ui.: hrgy84-nek egy régi válaszom, amire várom a reagálását, thx

A nem tudas teged sem mentesit. Mennyire ismered az AD-t? Hany eve uzemeltetsz tobbsite-s, tobbdomaines, tobbszorosen trustolt AD-ket? Majd akkor lehet dumalni, ha ez a szam legalabb ketszamjegyu lesz.
Kulonben meg minel tobbet uzemeltet valaki valamit, annal jobban fogja tudni, hogy adott esetbe mi a helyzet. En is kerultem mar szembe olyan AD problemaval, amirol fogalmam sem volt, mi lehet a baja, de ez azert van, mert en inkabb Linux teruleten mozgok. Nyilvan egy MS kollega pedig a postfix-szel lenne igencsak nagy bajban, pedig az meg az egyszerubb lelkuletu levszerverek halmazanak resze.

Arrol nem is beszelve, hogy a hozzaszolasod utolso reszevel baromira nem tudok egyeterteni. Olyan nincs hogy valaki jobban/kevesbe jobban ert az informatikahoz, mint mas. Mindenki egy adott celteruletet ismer, amire a munkajaban szukseg van / elofordult hogy szukseg volt. Nekem is lehet olyan kerdest feltenni, amire halvany lila gizikem.. ize... gozekem sincs, hogy mi a valasz, es ezzel egeszen biztosan te is igy vagy. Penztol fuggetlen.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.

Nekem errol ez jut eszembe.

--
Fontos feladatot soha ne bizz olyan gepre, amit egyedul is fel tudsz emelni!

na ja forráskódból néha tényleg fejfájós (de tényleg csak néha), lássuk forrásból ugyanezt win alá :D. Ja és még hasonló árban mint lin (vagy az iménti példánál bsd) alá.

Jol latom a -mcpu=power4 kapcsolot? Ha erre 3 kattintasbol folrak win ala progit, vagy egyaltalan felrak ra wint:-)
Amugy van benne igazsag... :-)

@@
"You can hide a semi truck in 300 lines of C."
Debian Squezee 2.6.26-1-amd64

Hát ez jó volt. Zsúfolt tanáriban, szünetben néztem meg. A jobb oldali sáv mindenkinek feltűnt... :)
--
Fight / For The Freedom / Fighting With Steel

Ez egy szanalmas poen, ti meg iszonyat kockak vagytok, hogy vitaztok. Ennyi. :>

\o\ |o| /o/