Rendszergazda, szamtekboltos szervizes...

Fórumok

Udv!

10 eves szamitogepes szakmai tapasztalattal rendelkezem. Ilyen munkakorbe meg nem volt allasom sajnos. De ugye minden allas hirdetesben ez van. 1 vagy 2 ev szakmai tapasztalat, de konyorgom ha senii nem vesz fol hogy legyen tapasztalatom. Falnak megyek ma lassan.

Ami erdekel:
- szervizes
- rendszergazda
- webszerver karbantarto
- html, css, xhtml, grafikus
- szamtek bolti elado
- aru beszerzo

Amit elertem eddig:
- sajat webszerver
- oldal keszites drupalban, e107-ben, joomla-ban es egyeb rendszerekben
- 8 eve linuxot hasznalok (debian, uhu, ubuntu, fedora)

A munka vegzes hely Budapest 3. kerulet vagy kornyeke.
Napi 4-8 oras munka

hanzo kukac hanzo pont hu

Czibulya Gergely

Mar megvan az allas :P

Budapesti Műszaki Főiskola

Hozzászólások

Nem lehet, hogy azzal is baj van, ahogy keresed?

Persze, hogy az embernek van, amikor még nincsen munkatapasztalata, de attól még vannak képességei, amik potenciálisan alkalmassá teszik, hogy beletanuljon. Ezek teljesen hiányoznak. Csak azt írod le, hogy mit akarsz csinálni, azt nem hogy miért, hogyan, hol?

Pl. mit csináltál eddig az említett tíz évben? Ha nem is munkahelyen, de otthon, vagy hobbiból? Pl. három éve már ismerősök webszerverét tartod karban, otthon linux szervert üzemeltetsz ilyen-olyan featurökkel, láttál már domainbe léptetett wineket és ezeket meg azokat a kis honlapokat designoltad meg, stb. Az is számít, hogy van-e jó kommunikációs képességet, szeretsz és tudsz csapatban dolgozni, gyorsan tanulsz etc. Persze ezek expliciten leírva egy CV-ben csak bullshit, viszont ezeknek impliciten ki kell tűnniük abból amit, és ahogyan leírsz.

Melyik városban keresel állást? Milyen nyelveken beszélsz? Hány órában szeretnél dolgozni? Egy vagy változó műszakban? Jogosítvány?

Sok minden hiányzik ebből a hirdetésből, és ha külön kiemeled, hogy tíz év tapasztalattal sehova nem vettek fel pályakezdőként, akkor az ember hajlamos előítéletekkel kezelni az ismeretlent, hiszen más kvalitás nem derül ki.

--
The Net is indeed vast and infinite...
http://gablog.eu

ez alapján nem vagy már pályakezdő, ezért az mindenképpen le kell írnod, hogy milyen munkatapasztalatod van. Ha mondjuk nőgyógyász voltál vagy hentes 10 éven át, akkor szépen azt írod le - megnyugtatlak korábbi munkahelyemen mindkettőre volt már példa.
Az eddigi hobbijaid is erősen behatárolják, hogy mikre lennél alkalmas.

Küldj légyszi önéletrajzot nekem!

Hanzo, azert ilyent en nem mernek kitenni meg a blogomra se, ez a stilus nem ide valo.

Egy allaskeresesben legyen legalabb az meg, hogy:
- eddig hol dolgoztal, milyen munkakorben
- kabe mi a fizetesi igenyed
. tudsz-e vallalni tobbmuszakos allast

Amugy meg nem szabad keruletszintre leszukiteni. A mai gazdasagi helyzetben annak is lehet orulni, ha Budapesten kapsz allast. De nem szegyen am vonatozni se, a cegek meg altalaban aljak a cehet.
--


()=() Ki oda vagyik,
('Y') hol szall a galamb
C . C elszalasztja a
()_() kincset itt alant.