XawTV 3.66

 ( trey | 2001. december 21., péntek - 10:53 )

Az XawTV egy egyszerű Xaw-alapú TV program, amely a bttv drivert vagy a video4linux -ot használja. Emellett tartalmaz egy rakás command-line programot, pl. kép lopáshoz, AVI grabbeléshez, tv csatorna beállításhoz. A jelenlegi legfrissebb verzió a XawTV 3.66. Én egy Pinneacle Miro PVTv Pro, sztereo kártyával használom, tökéletes TV szolgáltatást nyújt a PC -men. Annak ellenére, hogy számtalan TV néző program van Linux/Unix környezetben, ezt választottam, mert szerintem magasan a legjobb az összes közül.Változások:

scantv fixes were made. 'show' commands were added for v4lctl. The man pages were updated. An LFS bug in showriff was fixed. An image filtering plugin has been added. The package now compiles correctly with ALSA 0.5.x and 0.9.x, as well as on systems without X11 installed.

A project honlapja itt.

Letolthető itt.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Hmm, nyilván nem Debian disztribúciót használsz. Én ritkán fordítom forrásból, de akkor se szokott gondom lenni vele. De most a kedvedért leforítom, és megnézem. =)

Aztán elmondom mi a tapaszatalat.

Reading specs from /usr/lib/gcc-lib/i386-linux/2.95.4/specs

gcc version 2.95.4 20011006 (Debian prerelease)

Próba...

Kisebb hackelés után lefordult, nekem működik. Milyen disztribúciót használsz, és miért 3.xx gcc -t ?

Hát, ha csak ennyi a gond :)) akkor nézd meg az /etc/ld.so.conf file tartalmát. Ha abban nem szerepel az /usr/local/lib, akkor írd bele, és ezután add ki az ldconfig parancsot (a symlinkeket nyugodtan leszedheted.