(Na én ezt felejtettem el. Felverni habot.)
Kivajazott tűzálló tálba beleraktam a metéltet, ráöntöttem szószt.
Be a sütőbe 170 fokra. Aranybarnára sütni.
Szentségeltem, mert magát a cuccot fél óra alatt összedobtam,
de egy órát sült. Valszeg a fel nem vert tojás miatt.
Ráadásul nem is lett magas, csak egy két ujjnyis.
Talán nagy volt a tál és kevés a cucc.
Az íze az jó, újra meg kell próbálnom, mostmár rendesen.
- kisszol blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 2190 megtekintés
Hozzászólások
Szia!
Ha segítség kell, akkor szólj nyugodtan, leírhatom neked a pontos receptet, mivel szakács végzetségem van. :)
És a szakmunkás tételeim közt is benne van.
Én is készítetem már, bennt a tanműhelyben. :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ne fog vissza magadat!
Szerintem ide nyugodtan küldheted a "patchet"
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Elő keresem a pontos receptet, meg megnézem, hogy hány adrga van írva és le is írom neked, ha tényleg kell. :)
Mert már hamarosan 2 éve, hogy elő sem vettem. :D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni