Macintosh Fix.TV adasok ujra elorrol

Fórumok

Gondoltam egy mereszet, es mivel talan ma is lenne e adasokra igeny ugy hataroztam ( szepen atkodolom a regi wmv fileket is es) ujra kozkincse teszem oket. Az elejetol fogva minden hetkoznap elerhetove teszek 1 reszt, egeszen a kezdetektol (2004 februar). A videok megtekinthetoek es letolthetoek lesznek ingyen, es kicsit atalakitva a podcast rendszeremet, akar itunesbol is kovetheto lesz. Akit erdekelnek Handras,iJoe, Shooby, Feat, es meg sok beszmacrol is hires ember "musorai" az kattintson ide, es nezze meg oket ujra, vagy talan vegre eloszor. Ram anno nagyon nagy hatast tettek e musorok. Mondhatnam azt is most emiatt macezem...

Hozzászólások

Érdekes lesz megnézni egy régit: Ha jól emlékszem, elég sokat változott az adás az elmúlt pár évben. Én szeretem a Fix.TV (jó értelemben vett) amatőr műsorait - szerintem sokkal emberközelibbek, és őszintébbek, mint a nagy kereskedelmi csatornák robotlámpás, képmutató bulvárbaromságai, vagy a Mónika Show fogatlan bunkói.

De jó lenne, ha valaki a Linuxportál műsorait is felkarolná...
Vagy legalább a műsor előzetes témáit meg lehetne nézni a honlapjukon.

Jo neked. Innen tovabbra se. Amugy csak a linket nezted, vagy probaltal is vmit letolteni, mert a lap nekem is bejon. A felvetelek a 404. Egesz pontosan:
The requested URL /Fix.tv/linuxportal-2005.08.17.avi was not found on this server.
Szoval - bar elvileg nem lehetetlen - nem hiszem, hogy barmi koze lenne a dolognak ahhoz honnan probalod. Nemtom jogilag hogy kivitelezheto, de en tudnek szervert adni ha vkinek megvannak az adasok. (eltes gep)
==
`Have some wine,' the March Hare said in an encouraging tone.
Alice looked all round the table, but there was nothing on it but tea.

:) A topic kicsit eltert a targytol, de remelem azert valaki hasznosnak is talalja majd ezeekt a reszeket... :)