Nem megy a belépés Win2003 serveren

Egy újraindítás során hibakeresést és javítást kínált fel, én meg persze hagytam, hogy dolgozzon csak. A 3. ciklusnál a biztonsági leírókat ellenőrizte, majd elkezdett scrollozni a képernyőn a következő szöveg:
Hibás biztonsági leíró, alapértelmezett leíró helyreállítása a 34215 fájlban.
Mivel scrollozott ennyit sikerült megjegyeznem.
Ezután simán beléptem a serverre, de a munkatársam megváltoztatta a jelszavát és nem engedi belépni. A belépés helyett egy kis ablak jelenik meg amibe ez van írva:

"A Windows nem tudja bejelentkeztetni, mivel nem tölthető be a személyes profilja. Ellenőrizze, hogy fennáll-e a hálózattal az összeköttetése, illetve hogy jól működik-e a hálózat. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépjen kapcsolatba a hálózati rendszergazdával.

RÉSZLETEK - A hozzáférés megtagadva."

Az Active Directoryban is megnéztem minden félét, de nem sikerült megoldani a problémát, illetve a hiba okát sem derítettem még ki.
Egyébként csak a szerveren nem engedi a bejelentkezést, a munkaállomásokon simán megy minden.

Ha valakinek ismerős lenne a probléma, vagy tudja mi a megoldás, akkor pls help me!

Előre is köszönöm!

Hozzászólások

Amit írtál az arra utal, hogy logikai hiba lépett fel vmikor vmiért ( restart/áramszünet), amit restart után megpróbált javítani több kevesebb sikerrel. :A jelek szerint 1-2 file, vagy file részlet rendesen elszált, szal vagy megpróbálsz valamiféle recovery-t beiktatni ( sztem kicsi az esélye, tekintve, hogy az adott file-okat a rendszer már piszkálta ( írt oda )), vagy backupból visszahozni ami elveszett.. Ha pedig minden kötél szakad akkor a kolléga dolgait lementeni, a fiókot deaktiválni/törölni majd egy újúlt erővel megáldott fiókba visszarakni az adatokat, hogy a kolléga minél gyorsabban újra munkába álhasson..
____________________________________
Az embert 2 éven át arra tanítják hogyan álljon meg a 2 lábán, és hogyan beszéljen... Aztán azt mondják neki: -"Üllj le és kuss legyen!"..