Windows 2000 - wifi támogatás -peap

A problémám a következő lenne: van egy wifi hálózatom ieee802.1x hitelesítéssel. Ez, hogy megfeleljen a microsoft windowsoknak a következő képpen néz ki: WPA protokoll használata TKIP-vel, illetve beléptetéshez PEAP és MSCHAPv2.
Ehhez kellene csatkozni egy windows 2000-es kliensel, amiben egy Linksys WMP54G hálózati adapter található. Sajnos a hozzá adott szoftver csak WPA-PSK (előre megoszotott kulcs) támogatást tartalmaz. Rendes 802.1x (szokták WPA-enterprise néven is emlegetni) nincs benne. Több cikkben is, többek között a microsoft honlapján is olvastam, hogy az SP4 tartalmazza már ezeket az eszközöket, azonabn ennek beállítására semmit sem találtam. Régebben volt a microsoftnak egy önálló kliense is, ami http://www.microsoft.com/windows2000/server/evaluation/news/bulletins/8… címen volt elérhető (több jegyzetben is megtaláltam). Sajna ez az anyag már nem elérhető.

A kérdésem az lenne, hogy tudja-e valaki, hogy hogy lehet ezt beállítani, hogy végre csatlakozni tudjak a wifi hálózatomhoz, vagy esetleg tud-e valaki olyan klienst, ami meg tudja ezt nekem oldani.

Előre is köszönet.

Hozzászólások

802.1x on Win2000
Bocsi, csak most láttam.
--
Gentoo motto: It's worth spending eight hours trying to make something load 20ns faster.