Suse 10.1 telepítési források és egyéb programok lelőhelye

Fórumok

Suse 10.1-hez hol találok programokat amiket hozzáadhatok telepítési forrásnak? Csak Suse 10.0-hez találtam ftp címeket, gondolom az is jó lenne (részben), de még is jó néhány dolgot nem enged onnan letölteni, mert többször is csomagütközést/hiányt jelez. (pl.: ftp.gwdg.de pub/linux/usr-local-bin/10.0 -ról sem engedi leszedni a 10.1-re dolgokat, viszont a 10.0 suséval nincs ilyen gondom...)

Mp3 sem megy. :( Már felraktam néhány "mp3multimedia" csomagot de akkor sem műxik az mp3, hát már nagyon ráuntam. Nem tudna valaki telepítési forrást adni ehhez, és azt hogy konrétan mit is töltsek le az MP3-hoz? (Érdekes, hogy valamiért 10.0-ra leszedtem néhány multimedia csomagot és mp3 egyből elindult, akkor most 10.1-re már nem ugyanaz a csomag kell?)

Hozzászólások

Van egy új üzenet, amikor telepítési forrást adok hozzá feldob egy ablakot: Unknown GnuPG Key... és utána angol leírás, meg egy magyar üzenet az alján: "Meg ne lássam ezt az üzenetet mégegyszer" :-) Értem én, hogy rizikós csomagokat telepítenem, de eddig csak az UHUban találtam vicces rendszerüzeneteket, úgy látom most már a Suse is szórakoztat. Egy kicsit olyan, mintha helyettem fenyegetőzne, ezzel a MEG NE LÁSSAM szöveggel... :))