Mi történt a MyToy-al?

Fórumok

Még 2005 első félévében nagy léptekben fejlődött a Mytoy http://koli.lame.hu/~goldberg/mytoyweb/ nevű ps2 eye toy klón játék. Nyár óta viszont semmi, teljesen kihalt az oldal, még egy hír sem szerepel, a fejlesztés leállításáról ill. felfüggesztéséről.
Tudja valaki mi lett vele? Esetleg kapott egy fenyegető levelet Goldberg a sonytól?

Hozzászólások

Goldberg dolgozik, eleg nagy a hajtas a cegnel (kollegaja vagyok). Ideje nincs fejleszteni a cuccot, tudtommal fenyegeto levelet nem kapott, ellenben tobben is erdeklodtem a fejlesztese irant. Valahol ujrainditotta a blogjat, esetleg probald meg ott elerni, vagy ha privatban megkeresel, tudok adni e-mail cimet, es felveheted vele a kapcsolatot.

Hi :)

Ami azt illeti valóban sok idő telt már el a legutolsó hír vagy bármineű infó óta, de a dolgok elég rendesen megváltoztak körülöttem...
A MyToy kapcsán annyit tudok mondani, hogy jelenleg a lehető legrosszabb állapotban van, stagnál a fejlesztése. Arról, hogy lesz-e folytatása nem tudok semmi kedvezőt mondani. Mind hardver mind idő tekintetében hiányt szenvedek, így nem tudok igazán foglalkozni vele. (így jár az ember, ha rabszolgasorsa jut...:) ).
Annak örülök, hogy van érdeklődés még most is utána. Te jó ég már majdnem egy év eltelt...

Lenne rá igény?

Azon tűnödöm, hogy mi lenne, ha JAVA-ban folytatódna a kaland? :)

Egyre több jel mutat arra, hogy folytatása készüljön a korábbi MyToy néven futó játékprogramnak.

A fejlesztések és könnyebb elérhetőség végett a mai napon regisztrálásra került a http://mytoy.games.hu

És megint eltelt egy negyedév. Most már a forrás sem érhető el :(