LTE analyzer kerestetik

Fórumok

Sziasztok!

Olyan appot keresek androidra, mint a wifi singal analyzer, csak LTE-re: megmutatja hogy milyen szolgaltatok+hany tornya elerheto, azokhoz kulon-kulon mekkora a terero. (a terkepes lokacio nem erdekel). Nem csak a sajat szolgaltatoi tornyokat, hanem mindet.

Azt szeretnem tudni hogy egy adott helyen, ahol allok (kinn videken terepen), a _meresem_ alapjan, kinel lesz a leheto legjobb terero.

Hozzászólások

Ha kesobb valamire hasznalni is akarod a meresi eredmenyt, a termux-telephony-cellinfo visszaadja a tornyokat JSONben. (a termux-location meg a koordinataid)

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Ugy emlekszem, nem kell neki semmi (jelenlegi telefonom nem rootolt, es megy rajta). A - lehetoleg f-droidbol telepitett - termux, es a termux:api androidos csomag kell, aztan a csomagkezelobol feltett termux-api csomag (ettol jelennek meg a termuxos parancsok).

A tobbi termux-specifikus dolog (pl. termux-battery-status) mukodik?

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

ah, kozben rajottem, kell termux-api apk is. igy mar mennek a termuxos parancsok, de sajna a cellinfo tovabbra is a "sajat" cellakat irja csak ki. nekem viszont olyan kene szovegesen, mint amikor a beallitasok->halozat keresnel mutatja az elerheto voda/telenor/telekom/digi halozatokat (nyilvan abbol 1 nem tiltott) meg a tereroket.

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Szerkesztve: 2023. 05. 23., k – 22:16

fyi https://www.qtrun.com/en/?page_id=34 + egy rootolt teló. "Minden" szolgáltató csak dual SIM-mel fog menni, egyszerre kettő persze. Egyébként meg mobile signal analizátor kell az meg egy kicsit más történet árban is.

én speciel vennék a meglévő mellé 1-1 prepaid SIM kártyát a másik 2 szolgáltatótól, és kipróbálnám egy Mikrotik SXT-LTE -ben