Konferenciahívás és Hook Flash / Recall + VoIP(PAP2T)-To-PSTN Gateway Setup Sipura SPA3102-vel

Fórumok

Sziasztok!

Adott egy Vodafone (ex-UPC) Kábeltelefon korlátlan belföldi díjcsomaggal, amelyet távolról el szeretnék érni és ezen a kábeltelefonon keresztül indítanék konferenciahívásokat.

Önmagában a hívásvárakoztatás és a konferenciahívás tökéletesen működik a Vodafone kábeltelefon hálózatán.

A távolról való elérés is működik, mert próbáltam külföldről.

Azonban a konferenciahívás mégsem működik.

Egy PAP2T-t használok DECT Telefonnal, ezzel hívom fel azt a számot, amire a Sipura 3102 VoIP-To-PSTN Gateway van konfigurálva.

Egy adott szám hívása tökéletesen megy PAP2T-SIPURA3102-Kábeltelefonon keresztül, azonban a Hook Flash / Recall impulzust nem lehet átküldeni a Sipurának, ami a kábeltelefonnak továbbítaná a jelet, hiszen a kábeltelefonon végezném a konferenciahívást.

https://en.wikipedia.org/wiki/Hook_flash

Olvastam, hogy az amerikai és európai szabványok eltérnek, mivel az amerikainak túl hosszú a Hook Flash ideje, amit egy európai telefonhálózat vonalszakadásnak minősít, míg az európai Hook Flash olyan rövid, hogy az amerikai telefonhálózat észre sem veszi.

https://forums.whirlpool.net.au/archive/1107309

Ennek minimális értékét PAP2T-n úgy módosítottam, hogy levettem a Hook Flash Timer Min értékét: 0,01-re. Így már veszi a Flash jelet a PAP2T, azonban, az a PAP2T-re csatlakoztatott vonalnál kezdi a konferenciahívást. Így ez nem járható út.

https://community.cisco.com/t5/voice-systems-and-accessories-small-busi…

Ennek alapján azt olvastam, hogy ki kell kapcsolni a „Three Way Conf Serv, Three Way Call Serv, Call Waiting Serv.” Opciókat. Noha így már nem kapcsol be a Flash, azonban a jel vagy nem továbbítódik a Sipura felé, vagy a Sipura sem érzékeli ezt.
Próbáltam ott hasonló beállításokat keresni, azonban ilyenek nincsenek, mint PAP2T esetében, mert ezek a Line1-nél vannak, azonban Sipuránál a PSTN Line-t kell néznem.

A kérdésem az lenne felétek, hogy mégis hogy tudnám ezt megoldani, mert igazán hasznos lenne?

Már napokat kínlódok vele és bevallom őszintén, kezdem feladni a szenvedéseimet, mert a próbálkozásaim száma igen véges…

 

A segítségeiteket előre is tisztelettel fogadom!

Köszönöm!

Tibor