Munkaidő nyilvántartás, jelenléti ív kérdése

Fórumok

Egy háromfős kis cégem van. A könyvelő minden hónapban jelenléti ívet kér a két dolgozótól (állítólag nem kötelező, de a szabik meg a táppénzek miatt neki szüksége van rá). Pár hónappal ezelőttig ezeket a munkaido.net segítségével pár perc alatt összekattintgattam. Aztán valami drupal vagy php hiba miatt nem sikerült. Gyorsan rátaáltam az xl-ido.hu oldalra, ahol kb ugyanezt meg lehet csinálni, csak sokkal bonyolultabban. Ágyúval verébre lövés esete. Tudtok jobbat? Mit használtok/ajánlotok erre? MS Excel, LO Calc? Nem feltétlenül webes megoldásnak kell lennie.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2022. 09. 02., p – 19:38

sub.

Jira + TimeTracker plugin. 10 főig mindkettő ingyenes.

Papíron mindenki 8-tól 4-ig van, de nem veszem szigorúan. Az a lényeg, hogy a feladatok határidőre, megfelelő minőségben legyenek elvégezve. Tudom, hogy nem kellene jelenléti, viszont a könyvelő munkáját megkönnyíti.

I hate those Smurfs!

fejlesztettunk par eve egy idopont foglalot egy ceg ugyfelszolgalatahoz. csomo ideig kerestem megoldast az unnepnap/napcserebere programozott megoldasara, de nem talaltam semmi automatizalhatot.  most az van, hogy november korul, amikor mar hivatalos a kovetkezo evi adat, kezzel kb 10 perc alatt modositom a kovetkezo egesz evre azt az 5-10 napot amit erint...

szerintem ezt max csak fizetos szolgaltatasok tudjak, es ott is valami human eroforras fogja a kozlonyben megjelentek alapjan modositgatni ezt...

én néztem ilyesmit, a google holiday naptárai egyébként nem volnának rosszak forrásnak, csak ne legyen szükséged a múltra, mert az már nem lesz benne, hogy tök tudja, tavaly mi volt (meg talán a jövő se elég messze). Van valami itthoni (?) api is, ami pár mogyóróért odaadja. Aztán végiggondoltam, hogy már a gondolkodással és a guglival kb kimerítettem a szent táblázatot, szóval most bruttó 10 percben valaki felpötyögi.

google sheets. ha csak a könyvelés miatt kell, bőven elég

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Erről az oldalról töltsd le a Gleitzeit 2022 alatt lévő zip-et. Van Excel meg Libreoffice verzió is. Igaz németül van, de szerintem átalakítható. Tudja az ünnepnapokat (húsvétot is automatikusan kiszámolja), szabadságot, túlórákat stb. Nálunk a cégnél rengetegen használják a munkaidő követésére.

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Szerkesztve: 2022. 09. 03., szo – 14:27

Kínomban összeraktam egy munkaido.ods-t.

Ez egy ember éves munkaidő nyilvántartása. Emberenkét kell belőle másolatot csinálni. Nyugodtan használd, módosítsd. Ha van hozzá kedved, meg is oszthatod a módosítást.

Ismert hibák: az adat érvényesítés nincs minden lapra beállítva.

Ugyanitt az érdekelne, hogy a LibreOffice eszköztárra hogy lehetne egy olyan gombocskát rakni, ami csak az aktuális lapot menti ki PDF-be? Csak azért kérdezem, mert most az összeset kiírja...

I hate those Smurfs!

Utóbbi kérdésre: ki kell tenni a "Export as PDF" gombot a Toolbar-ra. Alapértelmezetten az "Export directly as PDF" gomb van kinn.

Lépések (angol felhasználói felületen):

View › Toolbars › Customize › Toolbars (tab) › Search

A keresőmezőbe írd be "PDF", ezután a dialógus jobbra nyílával hozzáadod a "Export as PDF" gombot a Toolbar-hoz, a balra nyíllal pedig kiveszed az "Export directly as PDF" gombot.