MacOS gyorssegítség

Fórumok

Egy családtag szív a MacBook Air-rel.

A boot után ez az üzenet fogadja:

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B1AGQOeMm8qLkjH

Vajon mi okozhatja? Miért kér admin jelszót? Persze az admin nevet/jelszót vagy nem tudja a családtag, vagy nem fogadja el a rendszer:))

 

Szóval, szerintetek hogyan tovább?

Hozzászólások

Általában az a felhasználó aki használja az maga az admin, és az ő felhasználói neve és jelszava elég kell, hogy legyen. Ha ez nem így van és valamiért az a felhasználó nem admin, akkor azt valaki úgy állította be, hogy ne legyen az, ebben az esetben azt az illetőt kell megkérdezni.

Ok, de mi ez az üzenet? Mit akar csinálni a rendszer?

tippre valami sz@rt sikerült felrakni ami bekerült a bootkor / loginkor futó dolgok közé anélkül h a valamilyen jogot megkérte / megkapta volna.

Írja be a userét, jelszavát.

Ha végképp nem megy akkor ha legitim vásárlás a gép, van apple ID-ja akkor újrahúzhatja sztem netről nulláról.

Gábriel Ákos

Ez kb barmi lehet. Mi volt utoljara telepitve? Az nem kert ujrainditast? Esetleg valami mas, ami korabban lett telepitve? Hol jon ez az ablak? Login utan? Login elott? Ez nem a recovery particio? A recovery bejon? Mi tortenik, ha cancelt nyomsz? Milyen geprol van szo pontosan es milyen OS verziorol?

Világosan írja, valami rendszerszintű módosítást akar végrehajtani, és ehhez admin jog kell. Én azt tanácsolnám a kedves usernek, hogy mindenképp húzza újra a rendszert, mert az később is katasztrófa lesz, ha nem tudja az adminjelszót. Olyan rendszert ne használjon, ne bízzon rá semmit, aminek nem ura, nem adminja!!!

The world runs on Excel spreadsheets. (Dylan Beattie)

Meg kell nezni hogy safe mode-ban is kiirja-e. Ha igen, akkor valoszinuleg valami update nem futott le rendesen, ha nem, akkor le kell szedni amit felrakott utoljara (es belerakta magat a loginkor inditott dolgok koze).