A tisztességhez egy kis adalék

Az előző bejegyzésemben jelezték többen is, hogy utolsó mohikánok  egyike vagyok.

Sajnos egy mohikánnal kevesebb és nem vagyok hajlandó olyan értéktelenséget támogatni, ami nem a mi mostani szintünk. Ő is ezt képviselte, velem együtt.

https://elittag.hu/shared_content/blog/2428/1643127643

Hozzászólások

Ha valaki lekattintotta, írja már le 140 char-ban, hogy mi is ez! Thx!

trey @ gépház

Kérésedre elmondom, bár az oltást idecitálni nem igazán okos dolog. bajnokom megkapta az oltást, addig nem volt semmilyen problémája, majd 10 napon belül megbetegedett és utána tudjuk mi lett. Vádolom mindazokat a haláláért, akik erőltetik ész nélkül az oltások beadását.

Te úgy egyébként normálisnak tartod magad? Ezek fényében már elhiszem mindazt, amit a bp fejlesztője írt rólad és a hozzád hasonlókról. Egy egyszerű tiszteletre sem vagy képes egy olyan emberrel kapcsolatban, aki minden téren tőled ezerszer különb volt. Igen, ez Csollány Szilveszter.

Ezt kell irnia, ezert jon a szponzorpenz.

hwsw csoport, a zindex, meg a zosszes tobbi kitartottat ezert fizetik

Tudod a besugo rendszer is milyen jol mukodott, csotany feroval az elen, meg bizonyos 99+++ evre titkositott aktak tulajdonosaival

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Gondolom, kemény szembenézni a ténnyel, hogy ez itt (HUP) nem a Facebook/Rokkant Nyugdíjasok és MANYUP Károsultak baráti köre csoport, ahol mindenféle konteó fenntartások nélkül táptalajra talál. De, érdemes megpróbálni néha kinézni az echo chamber-ből!

trey @ gépház

Hány naptól kezdve nem lehet már az oltásra fogni azt, ha valaki meghal? Volt olyan, hogy másnap diagnosztizálták szívgyulladásal, és meghalt, ott is az oltás volt a hibás rögtön.

10 nap alatt nem alakul ki még semmilyen védelem Johnson&Johnson esetében: 

Bizonyos mértékű védettség már 14 nappal a védőoltás beadását követően elkezd kialakulni a fertőzéssel szemben, a teljes védettség kialakulását 28 nappal az oltás felvételét követően észlelték. https://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/26442/johnson-and-johns…

"Nincs annak nyoma, hogy elkapta a vírust"

Publikusan nincs (a leletek személyes adatok), csak novemberi hírek:

https://www.vg.hu/kozelet/2021/12/lelegeztetogepre-kerult-csollany-szil…

Családja meg nem közölt az állapotáról semmit. Így ez az infó olyan, mint Schrödinger macskája. Nem tudjuk 100%-ban eldönteni, hogy neked, vagy nekem van igazam (én azt mondom, ha az újságok megírták, hogy Covidos, covidos tüneteket mutat, covidos kezelést kap, nem jött erre cáfolat, akkor szerintem ő Covidos volt). 

"esteben vádolom azokat, akik nem követelik meg az olrások előtt az orvosi vizygálatokat, mert a ráoltásból eredő halál azokat terheli, akik miatt ez kialakult."

Az orvosi vizsgálatban azt nem értem, hogy visszavonult élsportolóként sejtésem szerint jobb orvosa(i) lehetnek, mint nekem, mivel előtte 10 évig folyamatos orvosi kontrol alatt állt. Viszont véleményem szerint az egyénnek felelőssége a saját egészségének ügyében bizonyos kötelezettségekkel tisztában lenni. Ilyen például a mellékhatások ismerete, illetve a vakcina hatásosságának korlátai. https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vac…

Én az első/második/harmadik oltás után ugyanúgy hordtam FFP2-es maszkot, és most pénteken is mennem kell 1,5 órára egy zárt térbe, ott is hordani fogok, egyszerűen azért, mert nincs 100%-os védelem. Áldozathibáztatás lenne csak rátolni a felelősséget, de nem lehet ezt sem kizárni, főleg a nyilatkozatai alapján.

Nagyon szépen megítrad a véleményedet, ezt díjazom.

Sajnos csak közvetett bizonyítékok állnak rendelkezésünkre.

Mivel kötelező volt az oltás számára, így azt terheli a felelősség, aki ezt elrendelte. Azért az ugye megvan, hogy a jogalkotók nem istenek, akik kényül-kedvük szerint hozhatnak szabályokat? Nekik is el kell számolniuk azzal, amit megalkottak. Nürnbergben is el kellett számolni.

"Mivel kötelező volt az oltás számára"

Miért volt neki kötelező az oltás? Ki kötelezte erre?

 

"Mivel kötelező volt az oltás számára, így azt terheli a felelősség, aki ezt elrendelte."

Továbbra sem bizonyított, hogy volt-e az oltásnak szerepe a halálában. Ezt majd a megfelelő bírósági eljárások esetleg megteszik, nekem meg nem tisztem bíráskodni.

> Miért volt neki kötelező az oltás? Ki kötelezte erre?

 

Az osztrak munkahelye.

 

> Továbbra sem bizonyított, hogy volt-e az oltásnak szerepe a halálában.

 

Majd valaki kijavit, de:

a) Ha fertozott vagy es ugy kapsz egy oltast, akkor rosszabbul jarsz, mintha nem is kaptal volna oltast.

b) Ha ugyanaznap megfertozodsz (mondjuk pont az oltasi ponton:), akkor ugyanaz a helyzet mint az a) pontban. Azaz szopoagon vagy.

 

c) Es van par nap (ide kene egy normalis orvosi segitseg, nem reszrehajlo tanulmanyok), amig sokkal nagyobb gaz, hogyha bekapod a COVID-ot, mintha nem lennel beoltva.

 

Ez a "c)" eset van a koznyelvben ugy, hogy "nem alakult meg ki a vedettseg". Ami igaz is, csak a mondat masodik fele lemarad: "es addig extra szopoagon vagy".

 

Konkretan Csollany Szilveszteri esetre:

Igazabol csak maszatolas ment vegig a hirekben. Honapokig "oltatlankent" szerepelt, hogy az emberek ugy konyveljek el. Holott lehet, hogy meg mindig elne, ha nem vette volna fel az oltast, mert extra nagy pechje volt.

De ebbol nem tudunk semmit.

 

En semmi esetre se tornek palcat felette. Mindenkinek a sajat belatasa szerint kellene az oltast felvennie, mindenfele kulso kenyszerito intezkedes nelkul.

Offtopik: nekem megvan az elso ismerosom, aki covid oltasba halt meg. Persze ilyenkor a hozzatartozok, inkabb eltemetnek es gyaszolnanak, minthogy lepapirozzak, hogy bizony mellekhatasban halt meg.

Semmi sem fekete-feher. De a hisztit-bizniszt terjeszteni korulotte, meg kifejezetten rosszindulatu nyereszkedes.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ugye most nem azt akarod a szamba adni, hogy Csollany Szilveszter nem is covidban halt meg?

Ha nem puszta rosszindulat beszel beloled, akkor olvasd el meg egyszer a bejegyzesemet, hogy megertsd.

A relevans resz meg egyszer: Oltas utan, amig a vedettseg nem alakul ki, tobbszorosen konnyebben kapod el a covidot, es a betegseget is sokkal sulyosabban veszeled at, vagy nem is sikerul atveszelned.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Sacc egy éve még az ment volna, hogy covidosnak hazudták, mert úgy nem kell a biztosítóknak fizetni.... :)

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

De azt jelenti, hogy felvette oltast, mert csak ugy utazhatott valahova pont akkor mikor aktualis tetozese volt a virusnak es meg nem alakult ki minimalis vedettseg sem. Pedig milyen sportember volt megis legyozte a virus. Akkor lehet megsem olyan ellenalloak az atlagemberek? :)

Ez most egy bujtatott/nyilt reklam a kozossegi halodhoz?

Az milyen etikailag?

Nem láttam eddig, hogy verted volna a nyálad máshol, amikor máshova mutató link volt a magyarázata a leírtaknak. Úgyhogy a hozzád hasonlóktól elhatárolódok, kár hogy nincs ignore gomb, így csak azt tudom tenni, hogy figyelmen kívül hagyom a jellemtelen nyávogásodat.

Amennyiben bajt csinálok, majd trey jelzi, bár nem leszek a barátja, ugyanakkor tartom annyira keménynek, hogy jelzi, ha problémája van és nem csicskásokra bízza ezt.

Így szokott indulni az uid_$uid jellegű userek megjelenése. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Borítékokható volt a flame, troll, nem tetsző posztok vihara. A legtöbbet Te ártottál Szilveszter általános és hozzád fűződő személyes emlékének. Azzal, hogy ide linkelted a bejegyzésedet. Meg sikerült begyújtani a troll őrlángot, a burkolt lehülyézéssel. Amit a nyitó posztban megejtettél.

Azert van par ember, aki ugy blogol, hogy ide csak egy bevezetot ir.

Es van par ember aki ugy blogol, hogy az egesz blogja egy sor osszesen, vagy annyi se.

Es van olyan is, aki blogban tesz ki kerest vagy kerdest.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Milyen felelősöket keresel itt? Hogy tetted ki a saját, személyes megemlékezésedet? Nyitottál egy blog postot, egy velős mondattal leszóltál az egekből. Meg bedobtál egy linket egy közösségi oldalról, ahol 2 ember számodra pozítiv véleménnyel volt. Aztán az egészet kitetted a kendőzetlen, nyilvános hozzászólásoknak. Mit vártál? Hogy mindenki megveregeti a vállad, mert milyen jót bowlingoztál Szilveszterrel? Vagy kérlelnénk a bűvész tudásod bemutatására? Folytassam?
A halála pontos okait meg csak az orvosai és közvetlen családtagjai tudhatják. Az oltáshoz való hozzáállás meg az Ő személyes döntése volt. És ne gyere a mantráddal, hogy me' a sógoroknál köztelező és azok a felelősek. Én is a sógóroknál dolgozom és felvettem mind a három oltást. Itt vagyok még, megvagyok. Meg rajtam kivül több millióan a világon meg vannak az oltások után. Meg van több millió ember aki nem akar oltakozni. Ennyi.
Attól még Csollány Szilveszter emléke nem a halála körülményei miatt fog a köztudatba beíródni. Ha nem a sport eredményei miatt.
Van az a tipikus képe a gyűrűn, a kereszt. Na aki méltóan akart a közösségi oldalakon részvétet nyílvánítani. Az csak annyit tett, hogy a kép alá ennyit írt. R.I.P. Csollány Szilveszter. Nyugodj békében.

Te meg méltatlankodsz itt a faszságaiddal.
 

Miért is nem lep meg, hogy magadra vetted, hogy van aki nem kíván közösséget vállalni a becstelen emberekkel. Innentől kezdve, végig mutatod a sértődött kisgyermekfigurádat és írsz ostobaságokat.

Annyira nevetséges vagy te és mindazok, akik egy megemlékezésbe ennyi mindent belelátnak és minősítitek is ezzel önmagatokat. Sehol nem szerepelt olyan az írásomban, hogy oltott vagy oltatlan, de itt azonnal volt olyan, aki felhozta, amihez csak gartulálni tudok. És ilyen emberek itt a fő kritikusok. Kár hogy ez a ti szinvonalatok.

Akkor mi a picsának posztolgatsz ide, ha nem akarsz velünk közösséget vállalni? Mintha nem ismernéd az itteni légkört. Eltévesztetted az ajtót, ez nem a lelki segély szolgálat. Neked itt csak muníció kell, hogy sajnáltasd magad a lepkefing méretű kis buborékodban. Hogy há' a huppon milyen emberek vannak.