Kérés - Technostressz kérdőív angol nyelvű

Sziasztok,

doktori disszertációmhoz kérnék segítséget. Egy kérdőív kitöltésével hozzásegíthetsz ahhoz, hogy legyen eredménye is annak amit kutatok.

Ha az angol nem erősséged, hamarosan jön a magyar változat.

A kérdőív anonim, 15 perc alatt kitölthető, ha valaki megosztja közösségi oldalakon azt is nagyon megköszönöm!

https://forms.gle/KaMvGRW65S1NR7UP8

Már csak 300 válasz kell.

Előre is köszönöm!

Üdv

Csaba

Hozzászólások

11. Please mark all the IT equipment provided by the employer and can be taken home. *

Hiányzik az "egyik sem", és ez egy kötelező kérdés, nem tudok tovább menni. :)

érdekesen van megválasztva a hány könyvet olvasol kérdés válaszai :)

4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.

Kitöltöttem. A harmadik oldalon az "availability"-ben vam egy elírás. :)

Szerkesztve: 2022. 01. 11., k – 23:50

hianyzik hogy nem vagyok elerheto munkaidon kivul.
hianyzik hogy evente 1-2 alkalommal keresnek csak munkaidon kivul
tictoc?

ezen felul kereshetnel valakit aki tud angolul mert eleg csapnivalo a fogalmazas sok helyen, tele van typoval, etc.

Kérlek ahol van typo jelezd, ezek a kérdések tényleg furán vannak megfogalmazva, ennek maga az elvárt kutatási módszertan az oka.

Hipotézis -> Kutatás -> Adatok elemzése -> Hipotézis bizonyítása, elvetése

Magát a kérdéssort a hipotézisre kellett elkészíteni, sajnos a magyar még rosszabb, de ezt és így várják el.

Ez piszkosul elnagyolt ahogy leírtam, a munkámnak nem is ez a lényeg, hanem egy üzleti AI-t fejlesztek egy cégnek és folyamatosan vizsgálom a használata, hogyan változtatja meg a management és az alkalmazottak viselkedését.

10. kérdés: Samrtphone

BlackY

"Gyakran hasznos ugyanis, ha számlálni tudjuk, hányszor futott le már egy végtelenciklus." (haroldking)

Kitoltottem.

Sok sikert, jo munkat, keves szopast.

En mar tul vagyok rajta. Megeri.

Szerintem.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

> Sex?

Yes.

> Availability outside of working hours?

No.

Ilyen válaszok nincsenek.

Q: Sex?

A: Six to ten times a week

Q: I mean, male or female?

A: Both male and female and sometimes even camels

Q: Holy cow!

A: Yes, cows too.

Q: Man....isn't that hostile?

A: Oh horse style, doggy style, any style

Q: Oh dear!

A: Deer? No deer, they run away too fast!

Q: Oh God!

A: Yeah, I know it's Good for the health

"9. Necessety of IT equipment for conducting work?" - Gondolom, "Necessity" akart lenni...

4. Do you watch moveis on your smartphone? *

                          ^^

typok: Twich, Tictoc

Kitoltottem. Bar volt par olyan kerdes, aminel elbizonytalanodtam. Pl. korabban volt mar, hogy telefonon neztem meg egy filmet, de az regebben volt. Meg van egy regi smartwatch-om meg tabletem is, de nem hasznalom mar oket (elobbibol lehet, hogy veszek egy ujabb tipust).

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

 Ha az angol nem erősséged, hamarosan jön a magyar változat.

Mikor?

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

A helyesírás nem erősségem, papírom is van róla, hogy diszgráfiás vagyok. Akár hiszed akár nem, nem látom az elírásokat hibákat amit én írok. Szerencsére a matekhoz nem kellett és mivel abban jó voltam - vagyok sikeresen elnézték nekem tanulmányaim során és szóban feleltem.

Egyetemen szívás volt, de megoldottam.

Nem hanyagság, sajnos adottság.

De most ez hogy jön ide? Írtad, meglesz ez magyarul is. Lassan vége a szavazásnak, s ott tartunk, hogy csak angolul van meg, illetve nem tudom, de csak szóltál volna, ha megvan magyarul is. Az volt a kérdésem, mikor lesz meg ez magyarul.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Úgy látom, segítségre szorulsz a nyitó értelmezésében. Örömmel segítek, hidd el. Szerepel benne egy ilyen mondat:

Ha az angol nem erősséged, hamarosan jön a magyar változat.

Szólj, ha nem érted, valahogy megpróbálom elmagyarázni, bár a sikeresség felől vannak kétségeim.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Már csak az a kérdés, elolvastad-e a topiknyitót. Ha igen, megértetted-e, s ha igen, mi a bajod azzal, ha az abban szereplő ígéret felől érdeklődöm. Arról nem is beszélve, hogy nem tőled, hanem a topiknyitótól kérdeztem, aki válaszolt is.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Tehát, ha locsemege egy ígéretre egy topicban agresszíven rákérdez, az követelőzés, viszont ha te nemhogy kérdezgetsz, hanem explicite utasítgatsz az összes érintett topicban, úgy, hogy sosem volt ígéret arra, amit követelsz, akkor az más, mert én igénytelen vagyok? Quod licet Iovi és te döntöd el, ki isten és ki ökör? Aranyos, amikor még meg is ideologizálod a kettős mércédet. Folytasd plz., mutatkozz be még jobban. :]

De, én értem, hogy teljesen feleslegesen állt bele a topicnyitóba, ebben nincs is vita köztünk. Csupán csak az álszentségedre, a kettős mércédre mutattam rá. Neki rossz napja volt és valamiért rámenősebb volt a szokásosnál, te viszont a szokott formádat hozod az említett topicokban, meg egyébként mindenütt másutt is: te konzekvensen akkora tuskó vagy, hogy lefullad a fejedben a láncfűrész. Ehhez képest mi volt az, amit itt locsemege csinált?
Abban egyetértünk, hogy sok az idióta, (pl. aki azt követeli, hogy a másik oldja meg az ő személyes nyomorát), viszont hogy akarsz te bármit jószívűségből elmagyarázni, amikor szíved sincs? (Mármint nem fiziológiai értelemben, természetesen.)

Látod-látod Nagyzi, ezért nem lehet téged komolyan venni, mert olvasni sem tudsz. Ki beszélt itt a te személyes nyomorodról? Nem tűnt fel, hogy blr posztját linkeltem be, nem a tiedet? Ja, nem, mert el sem olvasod, amire válaszolsz. :]

Kiérdemelni az elismerést szokás, nem pedig azt, hogy nem marsz bele poénból mindenkibe, aki az utadba kerül. Eme logika mentén: ha nálad senki nem érdemli ki, hogy legyen szíved, akkor a végeredmény ugyanaz, mintha nem lenne. Mondanám, hogy olyan vagy, mint sj, de ő súlyosan retardált volt, te viszont direkt, mondhatni élvezetből csinálod.

persze hogy nem olvasom el, hiszen 5 sort picsogsz a semmin. ugysem fogunk soha egyeterteni abban hogy szakmailag mekkora nagy nulla huzas az, hogy nem tudsz rendes blogpostot irni, meg akkor sem, ha erdekelne a tema, de meg a tema sem erdekel altalaban.

van par keves ember amugy akivel lehet ertelmesen beszelgetni itt, de amugy a szinvonal lefele megy. latod, teged is beengedtek ;-)

Miért, te hány posztot is picsogtál már itt a semmin? Simán elintézhetted volna egy posztban, hogy "nem kéne követelőzni", vagy valami hasonló...dehát ha egyszer tíz posztban is basztathatod a másikat, akkor nem fogod beérni egyel, nem igaz? És akkor ezzel ki is veséztük, hogy miért vagy komolyanvehetetlen; köszi, hogy beismerted, hogy még olvasni sem tudsz. :]
Valóban nem fogunk sosem egyetérteni, mert ez kizárólag szerinted, meg a retardált bennyh haverod szerint nulla húzás. Szerintem - és ahogy néztem eddig, mások szerint is - pont az a szakmailag nulla húzás, hogy képtelen vagy bekapcsolni a képek HTTPS-re való átirányítását és megmondani a csilli-villi, szipi-szupi browserednek, hogy ne foglalkozzon a domain mismatch-csel, mert a titkosítás úgyis működni fog, te pedig pontosan tudod, hogy a nem egyező domainnév a hostingé. Dehát ha megcsinálnád, akkor megint egyel kevesebb lehetőség a trollkodásra, nem igaz? Most mondd meg, vegyem el tőled ezt a kis örömet is? Nem fogom, veled ellentétben, nekem van szívem. ;)

Nagyzikám, kapaszkodj meg, itt elég sok emberrel el lehet beszélgetni értelmesen, de pont te nem tartozol közéjük, mert te bevallottan trollkodni jársz ide. Az meg, hogy te nem tudsz elolvasni picsafájós rinya nélkül egy blogposztot, az meg a te nyomorod...volna, ha egyébként nem szarnád le tőből a blogposzt tartalmát és nem csak a trollkodás miatt nyögdécselnéd el minden alkalommal, hogy de hátétépées. (Legalábbis megelőlegeztem neked annyit, hogy trollkodásból csinálod és nem vallásból. Na, látod, hogy én milyen jó szívű vagyok veled? Nem is érdemled meg... :] )