RH Sound ST2120BC halk mikrofon

Fórumok

Sziasztok,

[Nem biztos, hogy jó helyen nyitottam de ez a fórum tűnt legközelebbinek a témához]

 

Van egy cég ahol üzemel egy a címben is említett RH Sound ST2120BC erősítő. Több emeletes épületről van szó, erről az erősítőről szól a rádió az egyes szinteken, elég hangos gépek mellett. Szeretnék azt megoldani, hogyha valakit behívnának az irodába akkor ne kelljen lemenni szólni az illetőnek (SMS, e-mail, telefon nem játszik) így vettek egy valamilyen random Genius mikrofont, hogy majd azon keresztül szólnak. Alapvetően működik viszont baromi halk. A mikrofon hangereje maxon van. Tuti nem a hangszórók a szűk keresztmetszet mert a rádió szól rendesen. Gyanítom, hogy a mikrofon a gond viszont fogalmam sincs mit érdemes venni - és én vagyok megbízva a megoldással :D

 

Alapvető követelmény azon kívül, hogy jól működjön: asztali mikrofon legyen (vagy lehessen valami állványba beszerelni) és legyen rajta nyomógomb - szóval csak akkor működjön ha nyomják rajta a gombot. Tud valaki segíteni ebben?

Hozzászólások

vettek egy valamilyen random Genius mikrofont

Ettől sokkal okosabbak nem lettünk. Kondenzátor mikrofon? Dinamikus mikrofon? Milyen impedanciája van?

Dinamikus mikrofonnak előerősítő kellhet, kondenzátor mikrofonnak pedig - típustól függően - fantomtáp, bár az egyszerűbbek általában elemről is mennek.

(Nem találtam hirtelen a tágyban szereplő keverő erősítőhöz specifikációs PDF-et, hogy mit tud.)