Mikor lesz már Bigéről topic?

Fórumok

Nem jött még ki az ukáz vagy mi ez a késedelem?

Hozzászólások

Kitöltöm az űrt:

Minden magyar ember többet fizetett az elmúlt hét évben a baloldali milliárdos, Bige László kartellezése miatt

[...]

Megbocsáthatatlan etikai vétséget követett el Bige László azzal, hogy azért, hogy extraprofitra tegyen szert, megkárosította a gazdákat, és ez elfogadhatatlan

https://www.origo.hu/itthon/20211129-bige-laszlo-kartell-jogsertes-feny…

 

 

plusz:

Tönkreteszi és fenyegeti a gazdákat a baloldali milliárdos Bige László, a Gyurcsány-Márki-Zay-féle baloldal legfőbb finanszírozója

https://www.origo.hu/itthon/20211124-big-laszlo-fenyegeti-es-tonkretesz…

 

a második címből már csak brüsszel, LMBTQ és a migránsok hiányoznak. :-)

Kellene csinálni ilyen bingót, és mindig ha kinéz valakit magának a kormánypropaganda, lehetne játszani, hogy kinek jön leghamarabb össze...

“The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.”

Valóban bige a játék neve, de nem kell nagy kezdőbetűvel írni.

:)

Bige Lászlót a GVH több mint 11 milliárd forintra bírságolta. Ez tény, hiába igyekeznek elterelni erről a figyelmet.

Bige László most már próbál ebből kifele hátrálni, megfutamodott, de már késő, a gazdák szemében és a közvélemény előtt is elveszítette minden szavahihetőségét, hitelességét.

Bige László a gazdák és a magyar családok kárán nyerészkedik, és tenné ezt tovább.

https://www.facebook.com/nagyistvan.privat/posts/934011397492764

trey @ gépház

így kicsit más az egynapos akció: "Ehhez képest a valóság az, hogy mi minden nap adunk el műtrágyát a magyar gazdáknak. Idén november hónapban 129 479 tonnát értékesítettünk magyar termelők részére, többet, mint az egyhavi gyártási kapacitásunk (70 üzletkötő és szaktanácsadó járja folyamatosan a termelőket és kínálja a terméket). Az is igaz, hogy decemberben 1 napos akció keretében fogunk eladni műtrágyát, az úgynevezett Black Friday akció keretében, ahogyan azt már a korábbi években is tettük. Ezen a napon meg lehet venni a 2022 év első 5 hónapjára a teljes műtrágya gyártási kapacitásunkat."

Bővebben: https://forbes.hu/uzlet/bige-mutragya-kormany-petiso-rezsicsokkentes-dr…

“The trouble with having an open mind, of course, is that people will insist on coming along and trying to put things in it.”

Szerintem esélyes, hogy még előtte elveszik a pénzét.

Kik? A rézfaszú bagók?

Lehet, hogy Londonba fog költözni :-)

Részünkről a szerencse!

Mielőtt még itt is tövig beszopódsz, szeretnélek figyelmeztetni, hogy ezt a topikot SE én nyitottam :D

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 12. 02., cs – 16:23

Emmeg ki a fakkom megint? 

Bige László átutalta az ötmilliót, és fizetett még egy hatvanmilliós kutatást is – írta meg a 24.hu, Márki-Zay Péter egy tegnapi interjúját idézve. A baloldali portál arról is említést tett, hogy a műtrágyapiacon kartellező oligarchától egy újabb felmérés finanszírozását kérték Márki-Zayék, írja a Magyar Nemzet.

[...]

Bige László ellen októberben emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség kétmilliárd forintos vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés és vesztegetés vádja miatt. Az ügyészség szerint Bige visszaosztásos rendszerben értékesítette a műtrágyát, melyet saját üzemében leértékelt, majd teljes áron adott tovább. A gyanú szerint Bigének csaknem 800 millió forint ütötte a markát, melyet egy kedvezményezett kereskedő adott át neki.

Bige Lászlóra börtönbüntetést, közügyektől eltiltást és pénzbüntetés kiszabását indítványozta az ügyészség, valamint vagyonelkobzást a vesztegetési pénzre.

Link: https://www.origo.hu/itthon/20211218-megint-fizetett-markizay-peternek-…

trey @ gépház