Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek kemény drogok?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetők legyenek kemény drogok?
 

  1. Igen
  2. Nem

Hozzászólások

Szerintem ezt szakmai köröknek kell eldöntenie, nem is értem hogy képzeled a kérdést. Az orosz drogmaffiának kell erről szavaznia, nem nekünk.

[insert line here]
B.C. 3500 - DIY Vehicle / A.D. 30 - DIY Religion / A.D. 1991 - DIY OS

A kormány még nyáron öt kérdésben tervezett népszavazást:

  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
  • Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

sillabusz

"Bezzeg a máktea, pálinkába áztatott kenyér" comments incoming...

3. Közvetlenül nemváltás után, igen!

Szerkesztve: 2021. 11. 17., sze – 12:27

Csak az nem vásárol keménydrogsz aki nem akar. Körbe is röhögnék azt a dealert aki személyit kér vásárlás előtt.

Pszichiáter fel is írja simán, ha nem vigyázol.

Mondjuk az alkohol is (elég) kemény drognak számít.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Sőt, még a koffein is, a pszichológia függőségek meg még durvábbak. Más az alkohol fogyasztási kultúrája, háttere, hatása, máshogy adagolható (alkoholmentes sör 0.5%, egy pohár shandy kb. 2%, bor kb. 13%, pálinka 40-70%, üres vs. teli gyomorra, hidegben vs. hőségben, testtömeg, genetika, időarányos fogyasztástól függően máshogy hat), más a társadalmi elfogadottsága (simán megbuktatna egy kormányt az alkoholtilalom), felszívódási területe és ideje és másképp képes függőséget okozni mint pl. a crack. Az ördög a részletekben van.

Annyira nem részletezik az ördög a részletekben, hogy az alkohol az egyik legaddiktívabb szer. Felesleges tovább magyarázni. Nézd meg, hogy idehaza mennyi ember hal meg alkohollal kapcsolatos betegségekben, balesetekben. És ennek ellenére hogyan viszonyul hozzá a kormány, a társadalom.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

A rendszeresen alkoholt fogyasztók arányához képest nem sokan halnak meg alkohollal kapcsolatos balesetekben, de még így is többen, mint kellene. Sok debil van, akiknek mindegy, hogy ittak vagy nem, csak máshogy Darwin-díjasok, de pia átsegíti őket a korláton. Csak egyesek mást is visznek magukkal. Ami meg pl. a cukorbetegséget illeti, az az egészségtelen életmód velejárója, az alkohollal lehet kapcsolatos, de ha nem lenne alkohol, akkor is túl magas lenne a szám sajnos.

láttam alkohol és drog által tönkretett sorsokat is. Egyik sem szép.

Csak amíg ismerek alkoholt mértékkel fogyasztó-t aki bármikor leteszi hónapokra, évekre, aki magáról azt képzelte, hogy nem drog /cigaretta függő arról gyorsan kiderül, hogy napok-órák kérdése a visszaesés.

A többi függőség kapcsán nem vitatom, hogy problémák (kv,munka stb) csak éppenséggel más jellegű társadalmi, biztonsági, szociális problémákat hoznak elő mint a konkrét szerhasználat.

A KV pár éven belül úgyis teljesen luxus kategóriás tétel lesz :).

Hatalmas +1

Havonta megiszom max. fél-egy üveg bort, abból is a minőségibbet. Nem vezetek piásan, nem verem meg az asszonyt, és még sosem hagytam ki pia miatt munkanapot. (Egyetemista évek nem számítanak. :))

Ha valaki azt mondja, hogy ez rosszabb, mint ha kokaint tolnék, azt – bár nem vagyok addiktológus – kétkedve fogadom.

Mi van a kérdés hátterében?

(x) Nem

Van még megoldásra váró probléma? Szívesen segítek, de az már pénzbe fog kerülni. :)

Naná! Csak semmi diszkrimináció! 

A Fülöp-szigetekhez hasonló szigorúsággal kellene fellépni a keménydrogot terjesztőkkel szemben. A mostaninál keményebben a könnyűdrogok és a részegen vezetés ellen.

Értettem, hogy mire célzott a szerző. Elég fárasztó az értetlenkedésük. Amúgy egy népszavazás felülírhatja az a senki által meg nem szavazott EU képviselők által hozott törvényeket/előírásokat vagy országok által aláírt kétséges értelmű szerződéseket, vagy az már túl sok a nagy demokratáknak, hogy az emberek döntsenek valamiben?

A normális embernek ezek a kérdések nem okoznak seggfájást. Megválaszolják.

Nem megválaszolni, de még megérteni sem vagy képes ezeket a kérdéseket. Itt van a legelső:

 Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

A sztárban sztár c. műsor mondjuk éppen ide sorolható.
Fogod?
Dehogy fogod. Közelébe se vagy. 

 

Ezek a kérdések nektek születtek, hogy izzítsák a fejeteket, hogy a békemenetes, érted, békemenetes lázító seggfej, a büdös dakota formában tartson, hergeljen benneteket. Ti meg eszitek.

Na, tessék, ha a baloldal ki akarná venni a szelet a Fidesz vitorlájából, mondhatnák, hogy valóban, ők sem szeretnék, ha megfelelő törvények híján úgy járnának a magyar szülők, mint azok É-Amerikában, akiknek a tudtuk nélkül ölelgetik drag queenek a gyerekeit az óvodában. Meg akitől pl. elvették a gyerekét Kanadában, mert arra beszélte rá a gyereket valami államilag tolerált ragadozó, hogy operáltassa át magát kiskorú létére, a szülő meg nem engedte. De eddig otthon még nem volt ilyen, miért téma ez, stb., ugye. Helyette ők más jelentéktelen hülyeségeken lázítják a népet. Például a homokosoknak miért nem elég az élettársi kapcsolat? Ha két felvonulás megbotránkoztatást és társadalmi szinten félelmet kelt, akkor miért engedik az egyiket (szivárványos, 18+ műsorokkal) és tiltják a másikat (egyenruhás, csöndes felvonulás)?

Bocs, de nem nagyon tudok mit kezdeni ezzel a hozzászólással.

Tudomásom szerint magyarországon kiskorúakon még szülői beleegyezéssel sem végeznek nemiséget  változtató műtéteket. De még ajakfeltöltést vagy p_nadomborítást sem.

Aztán. Mégis, mi a kókadt vadvirágért rendez népszavazást a FITYING fantázia-nevű tolvaj csorda, ha egyszer úgy is ők hozzák a törvényeket?  A választ korábban már megírtam. Csak a hibbant  zombikat aktivizálják vele. 

a homokosoknak miért nem elég az élettársi kapcsolat?

Hogy a homokosoknak miért nem elég az élettársi kapcsolat, azt tőlük kellene megkérdezni. Én csak a jog oldaláról közelítem meg a kérdést. Miért kellene nekik beérniük kevesebbel, mással, mint nekünk, heteróknak? Te amúgy tényleg ettől hörögsz?  Tudod, ők mások, de semmivel nem kevesebbek mint mondjuk én, rólad nem is beszélve. Ami egyiknek jog szerint jár, az jár a másiknak is. Fogd fel, európában vagy, próbálj meg úgy is viselkedni. 

Ha két felvonulás megbotránkoztatást és társadalmi szinten félelmet kelt,

A felvonuláshoz való hozzáállásod megint csak azt igazolja  amit mondtam, hogy valójában ti vagytok a selejtek, ti okoztok károkat olyanoknak, akik erre nem szolgáltak rá. Mégis, hogy nem vagy képes felfogni, hogy a szivárványos felvonulás az csak a te félrenevelt lelkednek, meg a hozzád hasonlóknak okoz gondot, egy értelmesebb emberi lény tudomásul veszi, hogy a melegek felvonulását éppen a hozzád hasonlók reakciója indukálja.
Nem akarnak ők vonulgatni. Csak a parasztoknak akarják megmutatni, hogy ők is emberek, érző lények és nem olyan rongyok, akikbe akárkik a szaros bakancsukat törölhetik, büntetlenül.

Igazad van! Le a középkori maradványokkal! Legyen homo és hetero egyenlőség! El kell törölni a házasságot! Az élettársi kapcsolatot! Minden gyermeknek legyen bejegyzett biológiai szülője és legyen nevelőszülője.  Minden újszülöttnek végezzenek apasági tesztet! Azok akik vagyonközösséget szeretnének, kössenek vagyonközösségi szerződést!

 

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Mégis, hogy nem vagy képes felfogni, hogy a békemenet felvonulás az csak a te félrenevelt lelkednek, meg a hozzád hasonlóknak okoz gondot, egy értelmesebb emberi lény tudomásul veszi, hogy az emberek felvonulását éppen a hozzád hasonlók reakciója indukálja.

trey @ gépház

Mégis, hogy nem vagy képes felfogni, hogy a békemenet felvonulás az csak a te félrenevelt lelkednek, meg a hozzád hasonlóknak okoz gondot,

 

Nekem nem okoz gondot.
Tőlem nyugodtan menetelhettek reggel hattól este tízig, sőt, aki bírja, az éjszakai műszakot is vállalhat. Csak hát,
kicsit fals a szinezete az egésznek.
Mulatságos, hogy éppen egy olyan politikai párt rendez közpénzből béke-menetet, amelynek vezére, orbán, rendszeresen uszító, gyíűlletkeltő beszédeket tart. Hergeli a híveit és gyakran használt szófordulatai közé tartozik a harc, ezer formában.

Ennyit a ti békevágyatokról, kedves Mester.

 

Facebook-oldalán Orbán Viktor is megemlékezett róla. "Régi harcostársunktól búcsúzunk. Isten Veled, Ági!" - írta a miniszterelnök.

Orbán: a jogok harcos védelmezője vagyok, küzdöttem a homoszexuálisok jogaiért is.

A Stern magazinnak elevenítette fel utcai harcos múltját. És beleszállt ismételten a Meseország mindenkié mesekönyvbe.

Én az utcai harcosok antikommunista világából érkezem. – mondta Orbán.

A Fulop-szigeteki szigort szerintem csak az erdemli meg, akinek heroinhoz, crackhez vagy kristaly-meth-hez koze van. De azokat tenyleg egyszerubb azonnal kivegezni, azok hasznos tagjai sosem lesznek a tarsadalomnak. Ha terjesztettek, ha fogyasztottak, ha "csak naluk volt" (rosszabb, mint egy lofegyver, emberrablast konnyen segithet). (Ezek a szerek elso hasznalat utan fuggoseget okozhatnak)

Tamogatni kell ?

Vegen meg adombol tamogatjak is majd a szegeny dilert.

Szabad utcat, szabad /drog/ piacot.

Ez mar kesz diktatura.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Csak a kérdésfeltevő gyerekeinek. De nekik naponta 3x, kötelező jelleggel.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

1.

 

Mindig is nagyon nehéz volt beszerezni a kokót az oviban. Remélem ez változni fog.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @