A Fidesz a keresztyény alapokat támadja

Fórumok

A plakátjukon a Stop Karácsony szerepel, ami alapján egyértelmű, hogy a Názárethy Szent Jézus Születésének Szent Keresztyény Ünnepét be akarja tiltani!!!444!4!!!.

 

Ezzel a hagyományos emberi kötelékeket, kultúrát, hitet szétzúzza, s akkor ott áll a homogenizált társadalomban pőrén és kiszolgáltatottan az egyed, akivel bármit meg lehet tenni következmények nélkül.

 

https://444.hu/2021/09/22/a-fidesz-telefonon-hivja-fel-az-embereket-hog…

 

 

Stop Karácsony kép

Hozzászólások

Off: az sem volt éppen piskóta, amikor egy homofób, rasszista, antiszemita párt a szeretet vallásának (gyengébbek kedvéért: a kereszténység) szimbólumát használta.

Az ünnep nevét kisbetűvel írjuk: karácsony. Nem tulajdonnév.

Egyrészt már a nevében is benne van, hogy nagy betű. Kiskarácsony, NAGYKarácsony, kisült-e már a kalácsom?...

 

Másrészt ha így lenne, ahogy mondod, akkor a vesszőt kirakták volna a Stop és a Karácsony közé, de látszik a plakáton, hogy ez nem történt meg!!!44!!444!

Hát, úgy tűnik a Fidesz Karácsonyt tartja esélyesnek a jelöltek közül... 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

En is ra szavaznek. Szimpi feje van. Magas es vekony.

Nekem automatikusan ellenszenves a cigany, a dagadt, a torpe, stb. Orban kb minden rossz egyben es meg a neve is cigany. Ez a fo oka az utalatnak :D Ugyis lopni fog kovetkezo adag politikus is, de legalabb szimpi legyen a tolvaj.

A korszakallas meg szamomra buzinak tunik mindig mikor megpillantom. Szal az kiesik, a faszszopo feje miatt. Meg meg hogyha igazat is mondana az elszamoltatassal, ugy adja elo, mint a kamuzo kisgyerekek az oviban.

A maradek meg azt sem tudom kicsoda.

Ha a buzi es faszszopo fej szamodra negativ, akkor miert vagy Hollandiaban? Ott azert eleg sok van belole, es teljesen nyiltan csinaljak. Mar ha jol emlekszem, es ott elsz..

When you tear out a man's tongue, you are not proving him a liar, you're only telling the world that you fear what he might say. -George R.R. Martin

Az mind1, hogy hol elek, mert nem az utcan elek. Felolem baszhatnak minden utcasarkon a homokos torpe dagadt orbanviktor klonok is, elfogadom. De ettol szamomra meg undorito es undorito az a faszszopo fej is amit arra az ovodasra szart az anyja. Lehet mondjuk az a homar korszakall teszi es nem az anyja tehet rola.

Ha még a keresztény/keresztyén szavakat sem tudod jól leírni, nem kéne politika-filozófiai vitába bocsájtkozni a témában. Szerintem...

> Sol omnibus lucet.

Fuu, ez a plakát...
Mint két buzi! Ránézésre Karácsony a köcsög.