A Fidesz a keresztyény alapokat támadja

Fórumok

A plakátjukon a Stop Karácsony szerepel, ami alapján egyértelmű, hogy a Názárethy Szent Jézus Születésének Szent Keresztyény Ünnepét be akarja tiltani!!!444!4!!!.

 

Ezzel a hagyományos emberi kötelékeket, kultúrát, hitet szétzúzza, s akkor ott áll a homogenizált társadalomban pőrén és kiszolgáltatottan az egyed, akivel bármit meg lehet tenni következmények nélkül.

 

https://444.hu/2021/09/22/a-fidesz-telefonon-hivja-fel-az-embereket-hog…

 

 

Stop Karácsony kép

Hozzászólások

Off: az sem volt éppen piskóta, amikor egy homofób, rasszista, antiszemita párt a szeretet vallásának (gyengébbek kedvéért: a kereszténység) szimbólumát használta.

Az ünnep nevét kisbetűvel írjuk: karácsony. Nem tulajdonnév.

Egyrészt már a nevében is benne van, hogy nagy betű. Kiskarácsony, NAGYKarácsony, kisült-e már a kalácsom?...

 

Másrészt ha így lenne, ahogy mondod, akkor a vesszőt kirakták volna a Stop és a Karácsony közé, de látszik a plakáton, hogy ez nem történt meg!!!44!!444!

Hát, úgy tűnik a Fidesz Karácsonyt tartja esélyesnek a jelöltek közül... 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

En is ra szavaznek. Szimpi feje van. Magas es vekony.

Nekem automatikusan ellenszenves a cigany, a dagadt, a torpe, stb. Orban kb minden rossz egyben es meg a neve is cigany. Ez a fo oka az utalatnak :D Ugyis lopni fog kovetkezo adag politikus is, de legalabb szimpi legyen a tolvaj.

A korszakallas meg szamomra buzinak tunik mindig mikor megpillantom. Szal az kiesik, a faszszopo feje miatt. Meg meg hogyha igazat is mondana az elszamoltatassal, ugy adja elo, mint a kamuzo kisgyerekek az oviban.

A maradek meg azt sem tudom kicsoda.

Ha a buzi es faszszopo fej szamodra negativ, akkor miert vagy Hollandiaban? Ott azert eleg sok van belole, es teljesen nyiltan csinaljak. Mar ha jol emlekszem, es ott elsz..

A strange game. The only winning move is not to play. How about a nice game of chess?

Az mind1, hogy hol elek, mert nem az utcan elek. Felolem baszhatnak minden utcasarkon a homokos torpe dagadt orbanviktor klonok is, elfogadom. De ettol szamomra meg undorito es undorito az a faszszopo fej is amit arra az ovodasra szart az anyja. Lehet mondjuk az a homar korszakall teszi es nem az anyja tehet rola.

Ha még a keresztény/keresztyén szavakat sem tudod jól leírni, nem kéne politika-filozófiai vitába bocsájtkozni a témában. Szerintem...

> Sol omnibus lucet.

Fuu, ez a plakát...
Mint két buzi! Ránézésre Karácsony a köcsög.