Regisztráció oltásra. (Megy- nem megy? Kinek hogy működött?) [Megoldva]

Fórumok

Ez jellemző a regisztrációs oldalra, hogy nem nagyon működik? Július 27.-e környékén szeretnék oltakozni, el is kezdeném a regisztrációt.
Csak a TAJ szám mezőtől nem reagál semmire az oldal, adataimat be tudtam írni. Innen sehová tovább. Korán van még, vagy üzem zavar van?

Hozzászólások

Nekem mindig működött.

Most biztos nincs túlterhelve. Gondolom próbáltad másik böngészővel is.

- Indítsd újra a gépet! - Az egészet? - Nem, a felét...

Igen FF-al kikapcsolt kiegészítőkkel, Brave-val szintén kikapcsolt blokkolókkal. Nem hiszem, hogy beleszólna a történetbe. Mindjárt megnézem Win10 alól is, mert eddig Linux-on próbáltam.

Nem tudom esetleg az nem zavarhat be, hogy legelőször beléptem az EESZT-be ügyfélkapuval? Ott kaptam az első infót, hogy előbb regisztrálnom kell.

Nem bizony, mint ahogy írtam. Adataimat be tudom írni, de a TAJ rublikát már nem tudom bekattintani. Se Win10-en se Linuxon a már említett kikapcsolt bővítmények mellet sem és inkognitóban sem.

Viszont Androidon Chrome-ból be tudtam regelni, bár még nem jött vissza semmi és időpontot sem tudtam foglalni.

Szerkesztve: 2021. 07. 15., cs – 10:51

Jó munkához idő kell. De ennyi ? :) Minimális tesztelés sincs mielőtt valamit prodba raknak? Megannyi kérdés. :) Én ha valamit tákolok utána azért legalább azt megnézem megy-e még. :) 

Az archive.org-on van backup ;)

https://web.archive.org/web/20210525004630js_/https://vakcinainfo.gov.h…

https://vakcinainfo.gov.hu/main.f773ac03717333c8bf3e.js

Majd 1 héttel a regisztráció után, ma sikerült időpontot foglalnom. Tegnap már a háziorvosom is látta a regiszrációmat, de foglalni nem tudtam. Telefonos kontaktot adott, hogy úgy próbáljam.
Ma még utoljára rápróbáltam csak kíváncsiságból. Sikerült Epiphany böngészővel Elementary OS alól. Ezt már csak azért is, mert még nem volt vele próbálva.