"Minősített esetben a pedofil bűncselekmény emberöléssel egyenértékű"

Hozzászólások

Kaleta ügye megmutatta mennyire fontos nekik valójában ez a dolog...

“Any book worth banning is a book worth reading.”

"Persze, figyeltem ..."

Na látod. Ebből látni, hogy igazából nem érdekli őket, hogy pedofilok vannak köztük.

" odabasztak egy olyan büntetést"

540 ezer forintot kellett végül Kaletának fizetnie.

Tehát kiderült egy csókosukról, hogy pedofil ügyei vannak, titokban hazahozták, eltussolták az egészet (ebből látni, mennyire komolyan gondolják, hogy a pedofilok neveit nyilvánosságra kell hozni) majd miután kiderült, hogy mi történt, kapott egy szimbolikus büntetést. Te meg minden faszságot elhiszel nekik.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Bocs, de a topikról beszéltek. Nézd meg a büntetési tételeket, amiket MOST BASZTAK ODA. Legalább a címet elolvashatnád:

Minősített esetben a pedofil bűncselekmény emberöléssel egyenértékű

Minősített eset pl. ha egy hivatalnok követi el. Idézet abból, amit nem olvastál el:

- ha hivatalos személyként követik el (lex Kaleta)

trey @ gépház

Én meg arról ítam, hogy ezt nem gondolják komolyan.

Egyrészt azért, mert a pedofil haverjukat meg bevédték, vagy úgy gondolod, hogy a magyar kormánynál ez a nagy igazságérzet pedofil témában hirtelem az elmúlt fél évben alakult ki? :)

Másrészt amúgy meg azért, mert egy szó sincs a probléma valódi megoldásáról, csak rossz látszatintézkedések vannak. Megelőzés pl. sehol.

Hány éve is tehetnének valamit ebben az ügyben?

Olcsó kamu, ilyeneknek, mint te.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Ja, mert ha Gatesről kiderülne, hogy egy pedofil bohóc (annyi pénzzel a zsebében nem fog), akkor majd megnézem fejed, hogy mennyi mindent tehettek volna, hogy kiderítsék. Meg mennyi minden történt mondjuk András yorki herceggel :D :D

Orbán elintézte azt IS!

Komolyan elhiszed ezeket a telexes/444-es fordulatokat, amikkel operálsz?

trey @ gépház

Kaleta ügyét akkor tussolták el _miután_ elkapta őt a periu rendőrség. Szép csendben hazahozták, és mindenkinek kuss. 
Nem "kiderülne", hanem egyértelműen kiderült.

Az, hogy a magyar titkosszolgálatnak erről bőven tudnia kellett volna, és hogy a magyar nagykövet hosszú évekig relatíve egyszerűen zsarolható volt, egy másik nagyon érdekes kérdés, de nem igazán tartozik ide. (a " mennyi mindent tehettek volna, hogy kiderítsék" margójára)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Kaletát a bűnelkövetéskor hatályos jogszabályok alapján vették elő, mint azt egy jogállamban általában szokás. Szerintem is olcsón megúszta, ha engem kérdezel, az 540 rugó mellé kijárt volna még egy életfogytiglan is. A nem-fidesz kormányoknak hány évig volt lehetősége szigorítani a jogszabályokat?

Átlapoztam a benyújtott törvényjavaslatot, de nem találtam benne tételeket, ami a pedofil bűncselekmények eltussolására vagy tűrésére vonatkozna. Egyházi, intézeti vezetőkkel szemben továbbra sem lesz eszköz a pedofil ügyek elsimításánál? Erre nagyobb szükség lenne, mint az anya nő, apa meg nem ismételgetésére.

$ grep -c egy$ word.list
100

Bekerülnek-e a kereshető adatbázisba? Ha nem, akkor ez a törvényjavaslat szerint azt jelenti, hogy továbbra is gyerekek közelében a helyük.

Ez alapján házastárs nem büntethető bűnpártolással? Pl egy anya nem tesz semmit, amikor az apa molesztál egy gyereket.

$ grep -c egy$ word.list
100

A flame újra megjelenik a főoldalon? 

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Amikor a MHM akart ezen a vonalon keménykedni, az nem ment. Most más által érdekes módon menne, de a végeredményt tekintve amúgy nem baj, én támogatom.

Pokolba a pokolfajzatokkal.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Az ötlet jó, hogy végre kezdjenek valamit (ehhez is az kellett, hogy Kaleta ügye nyilvánosságot kapjon), de megelőzés sehol, az adatbázis meg arra jó lesz, hogy akárki böngészhesse és zsarolgasson másokat az infóval.

 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Aha, mutass egy országot ahol az nyilvános adatbázis javulást hozott. (ugyanis vannak országok, ahol van nyilvános nyilvántartás, és nem, semmi nyoma, hogy segített volna)

Szokásos pótcselekvés, az helyett, hogy a megelőzésre koncentrálnának, illetve ha meg adatbázist akarnak, akkor meg jó volna ésszel hozzáállni.

Ez a megoldás tényleg csak a leghülyébb választók megfogására jó, valós haszna nincs.

Ami alap dolog lenne, a gyerekek szexuális felvilágosítása, hogy értse, hogy amit a szülő/szomszéd/helyi pap csinál vele, az nem jó, és merjen máshoz fordulni vele, na annak pl. semmi nyoma...

Vagy hogy ha valaki úgy érzi, nem tud mit kezdeni a pedofil vágyaival, merjen úgy szakemberhez fordulni, hogy nem kelljen a megbélyegzéstől félnie, na annak sincs semmi nyoma.

És tudod miért? Mert nem megoldást keresnek, hanem propagandát gyártanak. Te meg lazán beszoptad, mint az összes többi faszságukat.

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem ismerem a reszleteket, de lehetnek vele problemak.

Szerepelnie kellene a nevenek, kepenek, szuletesi datumanak es anyja nevenek es annak is, hogy egyertelmuen azonosithato legyen.
Kellene az is, hogy pontosan hogy mit kovetett el, hany eves volt es milyen munkakorben volt.
Meg majd egy 16 eves gyerek megrontja 13 eves baratnojet/baratjat, akkor latszodjon az is, hogy azert kerult fel.

Aztan ha valaki elektronikai uton kepekkel elt vissza, azt meg nem is biztos felraknam. Mert ha megharagszom valakire,
akkor megoldom, hogy a kepek a gepere keruljenek. Akinek meg ez a munkaja az 100x jobban megoldja es jobban elrejti nyomait.
Igy pont Kaletanak nem kellene felkerulni a listara, mert barmekkora "gonosz-fideszes", barhogy odakerulhettek azok a kepek. Ha nem o volt, akkor is be kellett vallalnia, nem allhatott bele a dologba, mert akkor tul nagy a hirveres.

Vegul ha valaki megsem volt bunos, akkor megszivta. Mert bortonben hiaba bizonygatja majd, hogy o nem pedofil. Hiaba derul ki 5 ev mulva, hogy megsem volt bunos, onnantol megszivta.

Viszont, aki tenylegesen gyereket ront meg es 100%-ig bizonyitott azt tenyleg nyilvanossagra hoznam. Akik pedig kepeket toltogetnek azokat a bejelentes utan megfigyelnem es ha az latszik, hogy garantaltan o nezegeti a kepeket es o tolti le oket, akkor utana csapnek csak le ra es nyugodt szivvel raknam fel a listara.

"Nem érdekel mit hozott vagy nem."

Pesze hogy nem érdekel....

Egy kis statisztika: https://444.hu/2021/07/26/a-pedofil-buncselekmenyek-35-szazalekat-csala…

"A vizsgált esetek döntő többségében a feltételezett elkövető a családon kívüli, de a gyermekhez közeli környezetből származott - szomszédokról, pedagógusokról, edzőkről, szociális gondozókról, a család ismerőseiről, illetve az anya élettársáról van szó."

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem is tudtam, hogy a listara Kaleta melle odakerulne masik 2 fideszes is Simon Robert Balazs es Fohsz Tivadar is. Cool

Szerkesztve: 2021. 07. 12., h – 20:42

trey, szólj már légyszi az elvtársaidnak, hogy már megint hazudnak:

 

 

"kiderült, hogy a 10-18 éves fiúk lelkigondozását olyan pap végzi, akivel szemben korábban egyházi eljárás folyt egy fiatalember szexuális molesztálása miatt."

 

"A lelkész felettese, Bábel Balázs érsek nem talál kivetnivalót abban, hogy molesztálási ügybe keveredett pap foglalkozik az intézeti fiúkkal."

vs

"Mintegy három hónap alatt lezárta a kalocsai gyermekotthon utáni nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság: [...] ezen bizonyítási eszközök között nem szerepelt az érintettek meghallgatása. "

https://24.hu/belfold/2021/07/12/polt-peter-dk-kalocsa-gyermekotthon/

https://444.hu/2021/07/12/a-kormany-es-az-egyhaz-utan-az-ugyeszsegrol-i…

 

 

 

vs

"A pedofil bűnözők elrettentése érdekében szükséges új minősített esetek bevezetése és a büntetési tételek megemelése."

 

 

Bár az is igaz, hogy végül is akár igazat is mondhattak, mert azt nem mondták, hogy a fidesznek kellemetlen pedofilokra is vonatkozni fog a szigorítás.

Szerkesztve: 2021. 07. 13., k – 23:02

Laudetur Jesus Cristus.. és ez vajon mindenkire egyaránt vonatkozik.?!

"Jómagam a KRESZ vizsgára nem a sajtóból készültem, hanem tankönyvekből. Javaslom Lewis Hamiltonnak is, hogy mielőtt butaságokat állít, olvassa el a magyar gyermekvédelmi törvényt. A cipész maradjon a kaptafánál, a FORMA 1-es [sic!] pilóta pedig az autóversenyzésnél"

https://444.hu/2021/07/29/varga-judit-meg-lewis-hamiltontol-is-megvedi-…

 

 

Sebastian Vettel szivárványos maszkban és szivárványos pólóban ment a Hungaroringre

https://444.hu/2021/08/01/sebastian-vettel-szivarvanyos-maszkban-es-szi…

 

 

Vettelt kizárták a Magyar Nagydíjról, Hamiltoné a második hely

https://telex.hu/sport/2021/08/01/forma-1-f1-magyar-nagydij-hungaroring…

 

megérdemelte a kizárást, remélem, holnap az origón főcím lesz, hogy a kaptafánál kellett volna maradnia és trey is linkeli majd a propagandát  :-)

Akkor idézek a címből. Úgy szigorította a kormány nemrég a pedofilokra kiszabható büntetést, hogy "Minősített esetben a pedofil bűncselekmény emberöléssel egyenértékű".

Erről kellett volna írni, nem arról, hogy mostantól nem lehet majd 180 kilós nemváltó súlyemelőknek rózsaszín műfaszt lobogtatva az óvodásoknak a nemváltás előnyeiről téríteni.

trey @ gépház

Miert kellett volna a helyi lapoknak irniuk barmirol is ami Magyarorszagon tortenik? Meg, hogy jon ide ez az egesz sulyemelo dolog?

 

Csak azt irtam, hogy remelem, hogy megkapja a melto bunteteset es kirakjak a partbol es elhatarolodnak tole, ha bebizonyosodik, hogy pedofil + gyilkos. Meg remelem elejen maganzarkat kap, hogy ne oljek meg addig amig kiszedik belole a kapcsolati halot, hogy a tobbi pedot is lekapcsoljak.

Miert kellett volna a helyi lapoknak irniuk barmirol is ami Magyarorszagon tortenik?

Mert előszeretettel foglalkoztak ezzel a témával Európa-szerte. 

Meg, hogy jon ide ez az egesz sulyemelo dolog?

Huh, ez hosszú lenne, de ha igényled, kifejtem :D

Csak azt irtam, hogy remelem, hogy megkapja a melto bunteteset es kirakjak a partbol es elhatarolodnak tole, ha bebizonyosodik, hogy pedofil + gyilkos. Meg remelem elejen maganzarkat kap, hogy ne oljek meg addig amig kiszedik belole a kapcsolati halot, hogy a tobbi pedot is lekapcsoljak.

+1, bár tőlem meg is ölhetik, én nem hiszek abban, hogy nekünk kellene eltartani mindenféle szemetet

trey @ gépház

Szerkesztve: 2021. 08. 04., sze – 22:58

Elég volt egyetlen nem fideszes pedofil, és hogy visszajött ide trey :D

“Any book worth banning is a book worth reading.”

treyben az a jó, hogy mivel egy az egyben a fidesz propagandáját tolja és önálló gondolatai nincsenek ilyen téren, nem tudod, valszeg nem is lehet de legfőképpen nem is szükséges megkülönböztetni mondjuk egy akármilyen pl origós propagandistától

 

Így nem lehetsz biztos benne, hogy valóban egy személy és egy önálló gondolatokkal rendelkező személy van mögötte, akit treynek hívnak, de ahogy írtam, ez nem is fontos.