[megoldva] Dell-EMC VNX5200 menedzselése java nélkül hogyan?

Sziasztok,

nem is emlékszem, mikor léptem be utoljára, most pedig azzal szembesültem, hogy nincs java támogatás a böngészőkben.

Letöltöttem az elvileg utolsó javat is támogató firefox portable böngészőt (52.9), fent van a java (mindkét verzió), de se Linux (Fedora 33), Se Windows 10 alatt nem működik. Csak ennyit ír ki a böngésző:

JRE is required for this application to run. Please refer to the EMC product release notes for supported JRE versions.
Please visit http://www.oracle.com to install the 64-bit version of JRE.

Persze órák óta guglizom, de eddig működő megoldást nem találtam.

Biztos vannak itt mások is, akik EMC-t üzemeltetnek, csak van erre megoldás. Előre is köszönöm!

 

update:

találtam egy régi java telepítést a gépemen (egy másik, IBM-es storage-hoz volt telepítve), abban még benne volt a ../lib/amd64/libnpjp2.so fájl, ezt belinkeltem a ~/mozilla/plugins mappámba, és már működik is :-)

Hozzászólások

Semennyire sem ismerem az EMC rendszereket és a menedzselérüket, de régebbi (és nem FW frissített) Dell/HP szerverek BMC-n keresztüli virtuális konzolos szívások (régi JRE támogatott csak, lejárt firmware tanúsítványok, stb.) miatt át tudom érezni a dolgot.

Esetleg ez a Dell leírás nem segít? Eléggé friss, ez év februári. Csak a fent megadott eszköz típus alapján kerestem rá gyorsan, érdeklődésből. Azt mondja a hivatkozoss szoftverre, hogy "integrált" JRE és böngésző van benne, hogy ne legyen kompatibilitási gond.

Orulok hogy megoldodott, nalam VirtualBoxban Win XP, azon Firefox ESR 52.2.1 + JRE 1.7.0_71, pont az ilyen muzeumi darabok miatt tartom a virtualis muzeumot. Mar harom eve EOL az 5200, EOSS 2023 januar.