szókészlet frissítés

Lassan kifutnak a régiek. A "migráns" kifutott a "Soros" részben. Az "alkalmatlan"  május 15-ig még használható. 
 

>> Baloldal << negatív környezetben használható, használandó!

Az "oltáskellenes baloldal"-t hetente nyolcszor kell használni.

Üdv. Führi

Hozzászólások

Nem lenne baj, ha viszavonulna nejestül, de csak azért, hogy kifogják a fő szelet a pityesz fővitorlájából. Azzal nagy szívességet tenne a nagy összellenzéki katyvasznak. Nincs jó véleményem az átlag dilisKomcsi szavazókról, de nem hiszem, hogy a pityeszhez vonulnának át, valamint az átlag elégedetlen jobboldali szavazónak se kellene szembeköpnie magát, ha mást szeretne... 

Csak foszlányokat olvastam, de mintha most Jakab állna a "népszerűségi lista" élén. Szóval itt majd a baloldali szavazóknak lesz lehetőségük szembeköpni magukat.

Hivatásos pitiáner - Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @

Egy politikus, aki olyanokat mond és becsületes, le is mond magától, legalább a nyilvánosságra kerülés és a részben spontán néphangulat fényében (most hagyjuk, kik kiket hergeltek/béreltek/stb)

Ha fletó lemondott volna időben, már rég újraválasztották és leváltották volna :D, de a becsület bajnoka addig nem nyugodott, míg szét nem rúgta a homokozót.

ez marhaság:))

ha visszavonulna, azonnal megszólalnának a győzelmi fanfárok, meg az újabb győztünk hírek...
mint a legyőztük a vírust, legyőztük a koszos bécset, legyőztük a hazaáruló ceu-t szfe-t stb.
és ez a győztünk ezúttal igaz is lenne, nem pediglen csak egy propaganda "legyőztük" mindent is meg mindenkit is :))

A legbájosabb jelenet talán az volt, amikor az őszülő, hatalmi mámorba belehülyült szagos dakota [orbán] élő egyenesben oltásellenességgel vádolta meg az ellenzéket. Következetesen baloldalinak titulálva mindenkit, aki nem az ő térfelén focizik, majd erre az orbáni képsorra a pénzemből fenntartott valagszolgálati média még bátor [vagy botor ?] módon hivatkozni is merészelt. 
Mit képzelnek ezek? Talán azt, hogy ennek soha nem lesz vége?