Zacher: "a magyar a világon a 4. legelhízottabb nemzet"

Fórumok

Hangsúlyozta, a mostani helyzetben számít csak igazán rossz hírnek, hogy a magyar a világon a 4. legelhízottabb nemzet, ez óriási rizikófaktor, ha valaki koronavírusos lesz. Ezen a jövőben változtatni kellene.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2021. 03. 13., szo – 18:18

Világon a 4. Beszarás! Rossz hír ez a pizzazsírtól csöpögő ujjú couch potato informatikusoknak ...

trey @ gépház

Fonok rajt van az ugyon, ha igy halad nem lesz mit enni, szoval a dagadtak lesznek az elsok :D

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2021. 03. 13., szo – 20:11

Mondjuk úgy h erős kétkedéssel fogadom, ha valaki, legyen az akár orvos-media-celeb is, egy év permanens járvány állapot után áll elő egy újabb óriási rizikófaktorral, amely faktor egyébként szemmel is felmérhető miden látó számára. Inkább érzem bele a kijelentésébe az [orvos]tudomány körvonalazódó kudarcát a járvánnyal szemben, és az ezen folyamat által indukált feltehető kognitív disszonanciát hősünk elméjében, aminek a következtében a felelősséget a tudományról az elhízottakra próbálja testálni. (kövérnek lenni nem szép dolog, de azért nem kéne a saját szarát rájuk kenni)

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Azt kellene elkapni, aki (valamikor az elozo szazad elejen) elterjesztette, hogy a magyaros kaja az, ami tocsog a zsirban. meg az osszes tobbi "szakacsot" aki nem volt kepes ebbol kinoni, es mai napig terjesztik olyan egyeb faszsagokkal egyutt, hogy az igazi magyar etel a csipospaprikatol lesz az... :/

“Any book worth banning is a book worth reading.”