Mindegy, csak a hatalom meglegyen

Nyilván más országok szavazói nem követelhetik a menesztését, úgyhogy végre őszinte lehet. Ezt remélem, hogy az erősen központosított EU hívei, akik közben a vírustól is rettegnek, elolvassák:

https://index.hu/kulfold/2021/03/05/a-francia-miniszter-szerint-az-eu-n…

Szóval ismét, az erős központosítással az a gond, hogy valami káderek az elefántcsonttoronyban eldöntik, hogy szerintük mi a jó néhány régióban és azt a többi kárára szépen bevezetik. Magyarországon is ez megy, csak kisebbek a régiók, az önkormányzatok meg szopnak.

Hozzászólások

Anyagi érdek és politikai haszonszerzés. A járvány végével egy-két országban lesz majd elszámoltatás.

trey @ gépház

Gusztustalan a pénzért és hatalomért feláldozni akár csak egyetlen egy életet is. A karmát én nagyon nem látom működni, de ha van pokol, akkor az ilyen f*sz ott fog landolni végül.

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Az erősen központosított EU hívei szerint:

- a vírus nem is létezik

- a Föld lapos

- de ha létezik a vírus, akkor sem olyan veszélyes

- a Hold is lapos

- a vakcina egy 5G chip, amivel megfigyelnek, irányítanak

- a Balaton meg nem is létezik

- a konzervatívizmus a múlté

- a jövő a szivárvány családoké

A véleményüket a fentiek figyelembevételével kéretik meghallgatni

[Falu.Me]==>[-][][X]

Őszintén szólva én azt sem igazán értem, h miért van ez a vírus kvázi természeti csapásként kezelve, és miért nem inkább bűnügyként, ahol nyomozati eljárások és cselekmények indulnak a felelősök felkutatása és letartóztatása céljából?

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem a kinaiak inditottak el, hanem a termeszet. Az ebolat, a pestist, stb. sem egyes nemzetek inditjak el, de aktiv szerepuk lehet(ne) a megfekezesben.

Arra kellene inkabb valaszt talalni, hogy a kinaiak es a tobbi tavol-keleti brigad vajon miert kezelte ezt az egeszet sokkal jobban, mint a fejlett demokraciak/fejletlen diktaturak.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Nézd meg a számokat. Nem csak kínában, hanem úgy mindenütt, de különösképp a távol-keleti régióban. 

Ez is erdekes olvasnivalo -különös tekintettel az ECDC/WHO reakcióidejére-, de azt hiszem, ezt már kibeszéltük egyszer...:)

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Itt most arra gondolsz, hogy valamilyen formában elindult náluk ez a kórság, amit próbáltak eltitkolni cenzúrával és egyéb eszközökkel, majd amikor már nem siketült, akkor előálltak azzal, hogy „Houston van egy kis baj”? Majd amikor az egész denevérpöris kórságuk végigsöpört a világon, akkor mindenki legyen hálás nekik? Ezt akkor lehetett volna igazán jól és hatékonyan megfogni, amikor ők minden energiájukat a dolog eltitkolására fordították: a legelején.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Eleg durva kinafobiad van :)

A tobbi tavol-keleti orszaggal amugy mizu? Mindenki IS titkolt mindent, vagy veletlenul nem volt olyan balfasz ott mindenki, mint a "fejlett" newgaton? Ausztraliaban es Uj-Zelandon is titkoloznak, ugye?

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Senki nem mondta szerintem, hogy a kínaiak hibátlanul kezelték a helyzetet. Ettől még viszont igaz az, hogy a kínaiak kezelték a legjobban.

Csak mostanában nagyon menő lett a kínaiakra hárítani minden felelősséget és őket láttatni minden rossz okozójaként és te is úgy tűnik, hogy belesüppedtél ebbe a mocsárba. Pláne, hogy az eddig félmillió ember halálát okozó amerikai töketlenkedésről és bénázásról mélyen kussol nyugatbuzi atlantista méltóságod.

Amúgy meg lehet hatékonyan kezelni a helyzetet, a szabadságjogok feladásával. Nézd meg, hogy amikor Kínában lezárás volt, akkor mennyire vetették komolyan, ellenőrizték és szankcionálták. Nézd meg, mi van ehhez képest idehaza: még csak most kezdődött, de már a többség kiskapukat, kerülőutakat keres, hogy rá ne vonatkozzon, vagy ne annyira. És ez megy itt folyamatosan, a törvényalkotók szar szabályokat hoztak a lezárásra, amit sokan szar emberként be sem tartanak. Nem csak a fejétől bűzlik a hal, a farkától is.

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Vállaltak. Megállították. Ellátták maszkokkal az egész világot. Készítettek vakcinát. Azzal is ellátják az egész világot.

Az, hogy a degenerált IQ=80 ösztönlény amerikai-európai fogyasztó birka 2020 első hónapjait is röpködéssel, turistáskodással, meg velenceikarneválozással töltötte, nehogy lemaradjon™-kimaradjon™, ne legyen már a kínaiak hibája.

Ennek a kérdésnek csak akkor van értelme, ha azt feltételezzük, hogy a vírust szándékosan, mesterésgesen, laborban fejlesztették ki, aztán rászabadították a világra. Tudomásom szerint nem így történt. Mivel nem így történt, így a kínaiak is áldozatai a vírusnak, nem okozói. Megállították, ahogy tudták. Ez a lehetősége megvolt a többi országnak is. Sőt, még helyzeti előnyben is voltak, ahogy mi tavaly március-áprilisban. Csak aztán a szabadjára engedett horvátországi nyaralgatások fontosabbak voltak és már jött is a második hullám.

Gondolom, azt a kérdést meg nem fogod feltenni, hogy az amerikai Pfizer és Moderna miért adja 4x-5x extraprofittal a vakcináját a többihez képest a saját hazájukban, ahol hagyták elszabadulni a vírust, félmillió ember halálát okozva.

Milyen tudomásod van neked?

Nem tudok róla, hogy laborból származna. Te igen?

Mert az egy dolog, hogy a nyugatbuzi Kínagyűlöleted miatt, ha Kína nem tudja bizonyítani, hogy nem laborból jött, akkor az már automatikusan azt jelenti, hogy igen, de ez önmagában nem bizonyíték csak a nyugati lakájmédia agymosásának eredménye az egységsugarú, konformista tudatodon, megerősítve egy Youtube-on elitkedő COVID-influenszer okosságaival.

Azért lehet, hogy egy jól irányzott kisebb atombomba a megfelelően feltárt víruslaborra megoldaná a járvány további, még több évig tartó menetét. - (Én még annak is látom esélyét, hogy ilyet Iránban, esetleg az ISIS által még uralt területeken is meg lehetne találni. - Érdekes.., tömegpusztító fegyvereket annak idején csak Irakban kerestek. Most miért nem próbálják meg, hátha most valahol a világban, - legalább egyet, - valóban találnának is...)

Szerkesztve: 2021. 03. 07., v – 21:57

Ez az onkormanyzatok meg szopnak duma nagyon vicces.

Majd ha minden onkormanyzat a valodi felelos gazdalkodast valasztja, akkor az ugy fasza lesz es lehet sirankozni. De addig, amig 10-100 tanacsadora, haverokra, stadionokra, buszmutyira, stb. van zse, partallastol fuggetlenul, addig az onkormanyzatoknak semmi problemajuk nincs. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Politika sosem az emberekrol szol, boszen leszarnak teged is a tobbiekkel egyutt. Kizarolag a hatalom megszerzese es annak megtartasa lehet cel. Ez a politika lenyege. Az aldozat ami ehhez kell erdektelen egy politikai ero szamara, hiszen az nagy valoszinuseggel azok kozul kerul ki akik egyebkent sem az "o emberei". Sot igazabol addig kell a barom amig leadja a szavazatat n idoszakonkent. Sot ennel jobb, ha csak iranymutato jelleggel tud szavazni es igazabol egy folottes reteg donti el, hogy "na igazabol ezt akartatok" a legjobb, hogy a mandatumuk nem kotott, tehat akarmit igerhetnek pont senkit nem erdekel es kerheti szamon ha nem ugy lesz.

Mikor jottok ra, hogy ez az egesz csak egy babszinhaz. Nincsennek vezetok. Tulajdonosok vannak. A folde, a vize, a levegoe, a tied, meg a tobbieke a dolog csak annyi, hogy szemed ele huztak egy rozsaszin buborekot es te oromkodve dagonyazol a kis kotvarek sarfurdodben.

Optimalis esetben a kormanyzast olyan szinten el tudod tavolitani a nepektol, hogy szamukra teljesen transzparense valik, hogy ki az aki eppen vezet. A le jon es igazandibol csak a haverokkal elosztjatok es amikor jon a valasztas akkor befektettek a "jovobe".

Egyhaz utan az allam/vezetoi szerep megszerzese a legjobb biznisz. Mert ez az egy latvanyshow ami kiszolgalja a hivoket, akik influenszerkedve megkukizzak a buta kornyezetuket, hogy miert jo az A es miert egy nagy gane a Q es akkor mindmeghalunk.

Ugyanugy, ahogy a hoditasokon/rabszolgakon/haborukon/vilagesemenyek alatt megszerzett oriasi vagyontomeg is egy ido utan "elveszti jelleget" es mar senki nem kerdezi, hogy a n banyaban meghaltak, az acelmuben leoltek, vagy a nagy ny tel idejen csontkemenyre fagyott tizezreken megkeresett spekulans vagyon honnan van...

Lathatod amiutan parat bealdoztak, hogy "nemzetiszocialist washed" cegek a legnagyobb prosperalo multik es toluk senki nem kerdezi, hogy ...

A vilag jo, ellenben minden rendszer hibas, minden burokrata korrupt es az emberek is el vannak baszva. Ez teny.

Ami meg kerdes, hogy "Mennyire?"

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Mindezzel szemben a lehető legnyomatékosabban szeretném kijelenteni és tudatosítani, h a hatalom és az uralom fogalmak a legpozitívabb fogalmak körébe tartoznak, fenntartva még annak a lehetőségét is, h ezek lennének a legpozitívabb fogalmak. 

Minden negatív érzület, ami ezen fogalmak kapcsán asszociatívan az elménkbe tolakodik, legyen az bármilyen tapasztalat által megerősített is, arra kell, h késztessen minket, h tudatunk minden erejével a fenti gondolatot tartsuk figyelmünk központjában, és a társult negatív érzületeket kíméletlenül gyomláljuk ki onnan! 

Ezt azért adom elő, mert ezen a fogalmak eredeti tartalma még a közbeszédet meghaladó szinten sem ismert, és a használatuk meghamisításon alapul. A legitim hatalom helyett a bitorolt hatalmat értik a hatalom fogalma alatt, nem csak általánosan, hanem szinte kizárólagosan.  

Kissé vontatott tempó, de érdemes végighallgatni! Különösen ajánlom @p2pking szíves figyelmébe az anarchiára vonatkozó gondolatokat! 

dr. László András: Bitorolt hatalom és Legitim hatalom
https://www.youtube.com/watch?v=hgFYePcVU3Q

"antiegalitarian, antiliberal, antidemocratic, and antipopular"

Nem lazan, de kapcsolodik. Biztos nem politikai f..szmeregetes, hanem puszta joindulat mozgatja az EU donteshozokat es nem is akarjak a sajat fas..agaikat elfedni az "ero"fitogtatassal...

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)