Samsung Q60R Smart TV inkompatibilis Digi Smart Cam

Fórumok

Sziasztok!

 

Kb. 1 hónapja vagyok Digi előfizető, a csomagban van a DiGI2019 csomagban foglalt tv csatornák, illetve HBO Pack, amihez persze kell a Smart CAM.

2 hétig minden jó volt, pöccre ment mindig az HBO 1 -2 - 3, viszont mostanában random módon kikapcsolás után nem találja a CI+ modult, vagy kiírja, hogy ez a CI+ közös illesztőfelület modul inkompatibilis, kérjek a szolgáltatótól másikat.

Ebben a típusú tv-ben már nincs beépített Smart cam olvasó, hanem egy adapterrel lehet csatlakoztatni a Smart Camot.

Van, amikor 2-3 napig gond nélkül megy, amikor nem megy, akkor kártya kivesz, kártya visszatesz és működik általában tovább.

Samsung szerint nincs probléma, mert persze amikor távolról dignosztizálták a tv-t, akkor nem volt semmi gond, de samsung ügyfélszolgálatos is azt mondta, hogy nem lehet inkompatibilitás, mert a samsung az egyik olyan eszköz ami a Smart cam kártyák 99%-val kompatibilis, illetve a Digi-től érkező szervizes is ugyanezt mondta, viszont miután elment, megint nem találta a tv a kártyát.

Ami biztos, hogy egy másik LG tv-be átrakva a kártya simán üzemel, igaz, az beépített foglalaltos, nem adapteres.

Szerintetek létezik, hogy az adapter haldoklik 1 év után, vagy esetleg a tv? Az inkompatibilitást kizárnám, ha már 2 felől is azt mondják, hogy 1% a valószínűsége.

Köszönöm előre is a segítségeteket!