Újabb "forradalom" az Apple-nél! :P

Hozzászólások

inb4: "rosszul" fogta hajtotta össze, ezért tört ketté a telefon. :)

értem, hogy létezik Androidos origami készülék, de iPhoneból is létezik már? vagy mi ellen versenyezünk most? mindig csodáltam ezt az idiotizmust. mostantól csak a samsung meg a saomi (nem tudom éppen hány foldable telefon van) gyárthat ilyen készüléket? vagy mondjuk úgy, hogy csak az aki elsőnek kijött ilyen jellegű telefonnal? mert ha valaki utána csinálja akkor egyből fika tárgya lesz?

félre ne értsd, csak nem értem, hogy ebben most mi a pláne. barlangban élsz? eddig is sok dologgal utólag jöttek ki (sokszor ugyanazt kényelmesebben megoldva), sok dologgal meg elsőként. és akkor most mi van? valakinek most akkor e lkéne szégyelnie magát? :D LOL.

"Hadd segítsek hogy még te is megertsd".

Általában ez szokott lenni a timeline:

  1. Bejön az új technológia.
  2. Egy-két kínai gyártó early adopterként beleáll, és legtöbbször recseg ropog az egész.
    • Gyakran a fő branddel fel sem merik vállalni a próbálkozást, mert annyira kiszámíthatatlan az egész, ezért megy valamelyik másodvonalbeli címkével
  3. Jön az Apple, vagy a top 2-3 android flagship gyártó egyike, és kurva sok pénzből megoldja drágán, de innentől laborkörülményeken kívül is működik
  4. Itt két opció van:
    • a többi gyártó is lekoppintja inspirációt merít a projektből, vagy
    • megy a szemétdombra.

Szerintem erre a hajtogatós hülyeségre konkrétan nulla igény van. Legalábbis ha a széles vásárlóközönséget nézzük.

Prémium farokverésre biztos jó. De ugye ott bármilyen szart el lehet adni, csak drága legyen, és ritka.

Erről is le lehet kaparni majd puszta kézzel a kijelzőt, vagy azt a feature-t már levédette a Samsung? :)

ez a hajtogatható kijelző nagy baromság, eleve kár volt feltalálni is

No rainbow, no sugar

Szerkesztve: 2021. 02. 16., k – 23:20

A kifelé hajtás, amit a kép sugall egyébként sokkal ésszerűbb, mint a befelé hajtás, amit emlékeim szerint valaki csinált már. Így van esély arra, hogy nem kell brutális szögben hajtani egy él mentén, és ha tesznek mögé egy mechanikát, ami nagyjából kerekre hajtja, akkor még akár működhet is.

Tudnak már pixel-pontosan egymás mellé tenni képernyőket? Ha igen, akkor meg lehetne csinálni, hogy a behajló rész egy külön modul legyen, mivel kevés pixelből áll, ezért lehet olcsón cserélni. Na majd ha a Pinephone is kijön ilyen termékkel, az úgy fog működni :-)

Szerkesztve: 2021. 02. 17., sze – 11:35

Kedves Teljes Okostelefon Ipar!

Érkezzünk meg oda, hogy ha leejtem a telefont derékmagasságból mondjuk a járdán közlekedve akkor ne kapjak instant szivrohamot, mert a telefonjaitok tok nélkül szarrá törnek egy ilyen egyszerű dologtól is.

Felejtsük el ezeket a senki által sem kért szarságokat, mint a hajtogatás, és térjünk vissza az alapokhoz.

Durability képességeket vesztettünk el a 90-es, és 2000-es évekhez képest.

Köszi!

Jol hallottam? Port nelkuli kettehajthato telefont szeretne csak vezeteknelkuli toltes opciojaval? Rendben.

A kozvelemenykutatas eredmenyet rogzitettem cegunk adatbazisaba.

Jozsi, szolja' ma' Belanak, hogy keszuljon meg jobban az eladasi statisztikak meghamisitasara, kulonben Petra megint merges lesz, hogy nem leptettek elo.

nekem 3 iphoneom is esett már ennél magasabbról betonra tok nélkül. 1-2 karcal megúszták. a galaxy s9 az mondjuk 20 centiről esett és egyből lett is egy szép repedés az üvegen. nyilván ez nem fedi le az összes esés minden kimenetelét. de premium telefonok azért kevésbé törnek rommá 1-2 ejtéstől az életciklusuk alatt. 

viszont megint azt tudom mondani, hogy el kell fogadni hogy ezek mini számítógépek. a laptopnál sem teljesen reális elvárás hogy kibirjon minden esést karcok nélkül. ahogy vannak telefonok amik jól bírják tok nélkül is az esést. csak ezek nem a 5-7 inches hajlított teliüveges típusok lesznek.

nekem 3 iphoneom is esett már ennél magasabbról betonra tok nélkül

Elég random. Nekem volt olyan, hogy az iPhone-t kint hagytam a kocsi tetején, és a Szentendrein zúgott le hátra 60 körül az aszfaltra. Az egyik sarka kicsit megnyomódott, amúgy nem lett baja. Egy másik iPhone meg kicsúszott a zsebemből az egyik margitszigeti padon, ripityára mtört a kijelzője, pedig a hátára esett.

a laptopnál sem teljesen reális elvárás hogy kibirjon minden esést karcok nélkül

A laptopnál nem is várja senki, de a laptop nem is olyan mobil eszköz, mint a mobil. :)