Szerdán érkezik: Drupal 7.71, 8.9.0, 9.0.0

A korábban beígért dátumnak megfelelően 2020. június 3-án, szerdán megjelenik a Drupal 8.9.0, a Drupal 8.x sorozat utolsó alverziója. Ezzel együtt pedig megjelenik a Drupal 9.0.0 is, amely tudásban azonos lesz a 8.9.0 verzióval, viszont az elavultnak jelölt kódok eltávolításra kerülnek, illetve a függőségek frissítve lesznek.

Hogy az öröm még teljesebb legyen, a Drupal 7-hez is érkezik hibajavító kiadás, az alaprendszer PHP 7.4 kompatiblissé válik.

Amennyiben valaki szeretne együtt ünnepelni a Drupal közösséggel, a https://celebratedrupal.org/ oldalon keresheti a közeli eseményeket.

Hozzászólások

En akkor unnepelnek, ha ujabban nem lenne minden nap valamiert elerhetetlen a HUP. Ja, meg ha az ismert hibak vegre "kijavitodnanak". Persze, kinek mi..

pl az ubuntu is a sűrű verziókiadásokkal és kellő mennyiségű hype-al nyert szépszámú közönséget (nem pedig a hibák javításával), engedd már meg ezt a fajta előremenetelt a hupnak meg a drupalnak is. piszlicsáré hibákkal foglalkozni időrabló, ez ilyen alapvető kóderhozzáállás... :)

Látom, szereted az offtopicot, de sajnos el kell, hogy szomorítsalak. Sokkal több HUP-pal kapcsolatos hibát javítok ki, mint az látszik. Néha komplett abandoned modulokat kell átvennem és rendbe szednem, mert a HUP-on használjuk (és használják mások is), a karbantartója pedig évek óta nem foglalkozik vele.

Na de ez teljesen offtopic itt, ellenben a bP! :)

A magyar ember jelképe a hátrafelé nyilazás. Vakon rohanunk a semmibe, miközben a múltunkat támadjuk.

Visszakapcsolnad a szerkesztes gomb mukodeset legyszi? Koszi.