- ricsip blogja
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
- 1461 megtekintés
Hozzászólások
Cégnél egy (vagyis kettő) ennél nagyobb/komolyabb Saeco van, azok is durván kattognak/zörögnek. Meg az életük felét szervizben töltik. Itthonra többek között ezért sem merek automatát venni (meg a böszme méretük miatt, meg mert csak én kávézok a családban), helyette van egy delonghi ec 680-am.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Valami hasonló van itt is (nem tudom a szám egyezik-e, de nagyjából ez a gép), kerestem egy darabig, de ezt találtam a legjobb ár/érték arányúnak, jobbak is léteznek, meg olcsóbbak is, de kb. ez az, ami otthonra iható kávét ad, de még nincs elszállt ára.
“Any book worth banning is a book worth reading.”
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Gond amúgy nincs vele konkrétan, szervízbe még nem kellett vinni mert ne működött volna. Valószínű csak azért, mert ilyen lájtos a használat, napi 1 max 2 kávé, az is csak azóta mióta karantén van, előtte csak hétvégéken volt használva.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Szép dizájnos, az igaz, de amikor nézegettem, akkor nekem problémásnak tűnt a fényes sima pohártartója, hogy csúszkálhat rajta a csésze, úgyhogy egy kisebb Delonghi lett a befutó (EC153B) (a gázon használható három különböző kotyogós mellett). Azóta kapott társként egy többféle kapszulát kezelni képes Hauser-t maga mellé, úgyhogy most kávéból is, meg főzőből is kellemes választék van itthon :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
"problémásnak tűnt a fényes sima pohártartója, hogy csúszkálhat rajta a csésze"
A felső csésze melegítő felületre gondolsz, vagy az alsóra, ahova főzéskor teszed a csészét? Előbbi szerintem felesleges, nem használom (egy gyors forró vizes öblítéssel szoktam előmelegíteni a poharat). Az alsó kicsit csúszkál valóban, de mivel amúgy sem akarom állandóan takarítani, ezért a pohár alá mindig teszek egy papír törlőkendőt, így a csúszkálás és a tisztán tartás is megoldva :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Alulra gondolok - ráadásul a dizájn nekem nem adott annyit hozzá a kiválasztott "hagyományos" küllemű, de belül gyakorlatilag azonos verzióhoz, hogy mellette döntsek.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Alapvetően nekem is másodlagos a desing, inkább az tetszett meg benne, hogy elég kompakt méretű -keskeny- gép a többihez képest. Elég limitált a hely a konyhapultunkon.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Jura E40 van itthon. Cégnél nagyobb Saeco. Mindegyik szét akar esni működés közben olyan hangja van. Szerintem ezek ilyenek.
Egyébként a koronavírus ezekhez képest lightos. :) Karbantartásnál ijesztő milyen dzsuva jön ezekből ki. Ha ritkán használod az összes belső csőben ott rohad a maradék víz,zacc, kávéolaj stb.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
" a zacc tárolóba csak kb 8 pogácsa fér, hamar jön a piros hiba h. tele a tartály, olyankor is amikor még csak 1-2 van benne " Van,ami darabra számolja, és a kiürítésekor ha túl gyors vagy, nem nullázza le a számlálót.
Ilyen napi 1-2 kávé készítése használatra erősen szuboptmálisak ezek a csodamasinák - kényelmes, de egy "hagyományos" felállással (őrlő+karos főző) jobban jársz, ráadásul a kávézás nem silányul le a gombnyomás+felhörpintés szintre.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Mint a nyitoposztban írtam, bekapcs, cseppfogótálca kiűrítés, utána víztartály feltöltés, aztán zacctartály űrítés, kávétartály feltöltés, aztán már lehet is nyomni azt a gombot :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nekünk is hasonló van. A zacctartály telítettségét a főzések számából határozza meg. Ha kikapcsolt állapotban üríted, akkor nem tudja, hogy ürítve lett. Talán ez a baj.
p00t
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nem silanyul le? Mi a baj a gombnyomassal? Van hangja. Foglalkozni kell vele - kapszulassal is.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nem elég hipszter a speciality kávézóban azt mondani. :) A kávézás kérem szertartás. :) Hallgass bele pár Kotyogós podcast-be, és ha éppen a kávékról kotyognak, akkor hamar kiderül, hogy a népesség 95%-a nem tud se kávét főzni, se kávét fogyasztani. :)
"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol
Sose fulld trollba a kretént.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Off: á, nem akarok én hipster lenni, az annyira commonplace manapság...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
"ráadásul a kávézás nem silányul le a gombnyomás+felhörpintés szintre."
Attól, hogy gombnyomásra főzöd még nem muszáj gyorsan felhörpinteni :)
A szertartás dolog érdekes amúgy, csak kicsit időrabló. Egyszer néztem egy yt videót, ahol a csávó bemutatta a tutit. Reggel felkelés után elővette a nyers fehér kávébabot, szépen egy kézi pörkölőben megpörkölte magának (forgatta fél órát a gázláng fölött), aztán ledarálta magának kézi darálóval, aztán megfőzte (asszem valami kézi karos főzővel). A videó fel volt gyorsítva, úgy volt fél óra :D Valójában kb másfél óra alatt hipphopp kész is volt a kávé. Megnézném a családot, ahogy minden reggel kivárják, hogy apa kávát főz, mert "szertartás" :D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ez a másik véglet - ugyanúgy extrém, mint a nyomom-hörpintem szint :-) Egyébként érdekes, de a home office ideje alatt nálam szinte ugyanannyi kapcsulás reggel van,mint őrölt kávé-karos főzős - viszont a "déli kávé" az ahogy a munkahelyen is, kapszulással van "letudva", de szinte minden alkalommal valami "bolondítással": hol hidegen készült tejhabbal, hol gőzölt habbal, vagy épp valami sziruppal ízesítve, vagy mondjuk jeges frappéként - amellett, hogy ha már adott a lehetőség, akkor minimum fél tucat kávéféle közül választhatok - meg persze lehet alap a karosban főzött sokféle veriáció. (Több vagy kevesebb őrlemény, lazábban vagy erősebben lenyomva, több vagy épp kevesebb vízzel, első főzetként vagy átforrósított főzőn készítve...)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
viszont a "déli kávé" az ahogy a munkahelyen is, kapszulással van "letudva
a kapszulas kavefozes az az okoterrorizmus. Nincs ra jobb szo.
Vegyited a szerves hulladekot a femmel amire muanyagot olvasztottal.
Hogyha lenne olyan elvetemult aki ujra akarna hasznositani, valamelyik osszetevonel tuti megakadjon.
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de az alu kapszulák újrahasznosíthatók, és a Nespresso csinálja is:
https://www.youtube.com/watch?v=X6jeUSqS9-0&feature=emb_logo
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Szep marketingvideo, de hogy meg te is bedolsz neki es meg peldanak is felhozod.
Ez kb. pont olyan ahogy az autokat is ujrahasznositjak.
Ledaraljak, rezet-vasat aluminiumot kiszedi egy-egy gep a tobbi az mar szinte nem is szemet.
A muanyaggal megis mi tortenik?
A hagyomanyos kavefozonel kiveszed a zaccot es a viragfoldbe bekevered, ahelyett, hogy elutaztatnad Debrecenbe.
Es megis ezt a vasarlok hany szazaleka valtja vissza?
Ez olyasmi lehet mint a muanyag vizeknel hogy ra van irva hogy ujrahasznositott muanyagbol keszult. Meg zold csomagolas.
Oh, b+. Nincsenek szavak.
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
" ahogy az autokat is ujrahasznositjak " - Igen, ott a fém részek adják a tömeg döntő hányadát - ez van. Csak érdekesség gyanánt megjegyzem, hogy például a Fordnál van olyan üléskárpit, ami újrahasznosított pet-palackokból készült szálakból készül, szóval a "bemeneti" oldal is benne van azz újrahasznosításban.
" A muanyaggal megis mi tortenik? "
Utánaolvastam, plusz szétvágtam egy használt kapszulát. Van benne alumínium, kávé(zacc), és a kapszula aljában egy cellulóz alapú "szűrőpapír" - műanyagot nem találtam. A Dolce Gusto az igen, az műanyag kapszula, ahogy a Tchibo is.
" A hagyomanyos kavefozonel kiveszed a zaccot es a viragfoldbe bekevered, ahelyett, hogy elutaztatnad Debrecenbe. " - a bőven dupla mennyiségű zaccot - azaz a dupla mennyiségű kávét, azaz kétszer annyi kávét kell megtermelni, feldolgozni, utaztatni...
" Es megis ezt a vasarlok hany szazaleka valtja vissza? " - Nem mindegy? Te ex cathedra kijelentetted, hogy nem hasznosíthatóak újra, és hogy irgalmatlan nagy környezetszennyezés. Én meg felhoztam a hazai példát, hogy de igen, újrahasznosítható. És szerinted az üveg az mennyire környezetbarát? Vagy a papír csomagolóanyagok? Hiszen ezeknek is csak a töredékét forgatják vissza az emberek... De ettől még újrahasznosítható.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
igen, ott a fém részek adják a tömeg döntő hányadát -ez van.
egy mai auto tomegenek 30szazaleka muanyag.
a Fordnál van olyan üléskárpit, ami újrahasznosított pet-palackokból készült szálakból készül, szóval a "bemeneti" oldal is benne van azz újrahasznosításban
Es utana azt az uleskarpitot hogy hasznositjak ujra? Egy ujrahasznositott muanyAg mar masodjara nem.lesz ujrahasznositva.
a bőven dupla mennyiségű zaccot - azaz a dupla mennyiségű kávét, azaz kétszer annyi kávét kell megtermelni, feldolgozni, utaztatni...
Ezt nehez pozitivumkent feltüntetni. Azert kevesbe kornyezetszennyezo a kapszula mert tele van nyomva aromaval?
Ez kemeny.
Vagy a papír csomagolóanyagok? Hiszen ezeknek is csak a töredékét forgatják vissza az emberek...
Ez az! A vilag muanyagtermelesenek 18%-a csomagoloanyagkent vegzi.
A papir csomagoloanyagokon rengeteg muanyag es festek van, teljesen feleslegesen.
A kavemarkak megcsinaltak a maguk tintasugaras patronjukat. A nepek meg kajaljak.
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
" Ezt nehez pozitivumkent feltüntetni. Azert kevesbe kornyezetszennyezo a kapszula mert tele van nyomva aromaval? " - Újrahasznosítható? Igen. Állításod cáfolva. A "tele van nyomva aromaval"-t meg nem tudom, honnan vetted, de azért alaposan gondold át...
Ja, és ha kérhetlek, ne gyalázd a magyar nyelvet azzal, hogy nem használsz ékezetet - ha nem tudsz/akarsz ékezeteket használni, akkor használj olyan nyelvet, ahol nincs rájuk szükség.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ja, valaki már látott valakit, aki hallotta, hogy újrahasznosítják. Igen, újrahasznosítható, hurrá. Ettől még érdekes kérdés, hogy a kapszulás kávéfőzők ténylegesen mennyi újrahasznosítatlan hulladékot termelnek a gyakorlatban.
A kétszer annyi kávé szimplán téves állítás. Egy kávékapszula nagyjából 5-6 g kávét tartalmaz, egy adag kávé pedig nagyjából 8g kávéból készül.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A karosba simán elmegy több őrlemény is - saját tapasztalat, hogy egy 250g-os csomag nem volt elég egy hónapra (csak reggeli kávéhoz), azaz 30 adag nem jött ki belőle, úgyhogy az inkább átlagosan 9-10g volt adagonként. Kapszulában a kedvenceim 5.2g kávét tartalmaznak. Mondom, ez csak a déli "munkaidőben, gyorsan" kávézás, reggel mindenképp rászánom az időt a "normál" folyamatra :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A nem eredeti Nescafe kapszulák között vannak pl. komposztálhatóak is
“Any book worth banning is a book worth reading.”
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
az egy fokkal jobb, de nagyon nehezen, akar evek alatt bomlik le.
Raadasul a PLA bemosodik a kave izebe. Persze ki mivel szereti edesiteni...
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Mi van a komposztálható kapszulával (pl. Aldi Nord sajátmárkás)?
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Az....az...az... nemisazéskülönben sem komposztálható rendesen!!! :-P
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Philips. A hiba ott van. Jura van nekem, csak en kavezok, es tokeletes. Ok, hangos, mivel irodai celra meretezett 10++ nap kapacitasra. Megvan ugy 7 eve, bekapcsolom, kikapcsolom, feltoltom, uritem. Ennyi. Ha elromlik, akkor kb. veszek egy masikat, szigoruan hasonlot, de nem a tapikepernyoset. Jo kavet foz.
Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
❤️ rancilio silvia
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Reméltem, hogy valaki megemlit egy kávéfőzőt is itt ;)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Azt hittem a barátnője nevét írta be (szilvia) aki a kv-t főzi neki.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ezt is nézegettem még tavaly, de Lelit Anita lett inkább.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A zacctartálytól azt érdemes tudni az ilyen gépek esetén, hogy nem tudja érzékelni meddig van, nincs benne szint- vagy súly érzékelő. Csak azt tudja, hogy nyitva van-e a tartály, és hogy hány kávét főzött, ebből az információból kell dolgozni.
Tehát van benne egy számláló, ami a zacctartály kinyitásakor resetelődik, és onnantól X db kávé főzése után áll meg azzal a hibával hogy tele a tartály.
Ez egyébként működik is, ha az ember jól használja, kitapasztalva hogy hogyan lett implementálva a fenti logika. Ha nem jól használja a user, akkor jön van az amit te írsz, hogy kevés pogácsa esetén is telit jelez, vagy a másik véglet hogy nem jelzi hogy tele, így túlcsordul és a gép belsejéből lehet kiskanállal kikaparni a zaccot.
A túlcsordulást úgy szokták előidézni, hogy: "hm, nem tudom hogy áll a zacctartály, kihúzom: á még csak félig van, betolom". Ezzel resetel a counter, és amikor tényleg tele van akkor nem lesz hiba, vidáman tolja bele a zaccot és jöhet a takarítás.
A másik eset, az amikor kevés pogácsa esetén is telit jelez, az legalább félig bug és nem teljesen csak user error: ez akkor van, amikor a gép nem érzékeli hogy kiürítetted a zacctartályt.
Ez akkor lehet ha akkor üríted ki amikor nincs áram alatt a gép (pl kihúztad a konnektorból, lekapcsoltad az elosztót amibe dugva van...) Vagy láttam már olyat is hogy szoftver bug miatt sleep állapotban (tehát "kikapcsolva" de áram alatt) nem észlelte hogy zaccot ürítesz. Az ilyen gépeket mindig bekapcsolt állapotban kell üríteni, akkor biztos észleli. Erre utaltam fent amikor azt írtam hogy ellenőrizni kell az implementációt.
Petya
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Kössz az insider infót. Nyilván sejtettem h. semmilyen szenzorja nincs a szerencsétlennek a zacctartályban, de akkor ezek alapján sejthető h. kell használnom a jövőben.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Megszívtam! - Hátha más is akar relatíve "olcsón" (kb. 110 "kiló") és "darálóst". "Krupp-művek"! - Alig lejárt az 1 éves gari, (kb. 700-800 lehetett a vele készített főzés összesen,) tönkrement a dugattyús fődarab. Szerviz, csere 50 ezer. - Még további, majd hat hónap használat után tört a kerámia darálóegység. A csere újabb 50 lett volna. - De azt már nem kértem, inkább "kidobó". - Amíg használtuk, addig is rendszeresen hisztizett, kávégyártás helyett állandóan tisztító üzemmódot akart. Nem győztük nagy, fehér tablettákkal etetni...! :)
Jelenleg kotyogó, - mivel naponta reggeli egyszer 2 adag elég, - erősen gondolkodom, egyáltalán készül-e tartósan megbízható szerkezet ezekből. (Mert a cégünknél a kettőből, (különböző típusok, egyik Bosh, a másik..?...) egyik mindig elromolva áll, vagy éppen szervizben van.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Kattanások:
Örlés után a préseléskor egy fogaskerék húzza fel ami általában nem körbefogas a végén végállás kapcsolóval. Ha elér eddig akkor kapcsol a magas nyomású membrános szivattyú. (Ilyenkor van a nyikorgó hang, utána a zúgás és jön a kv)
Ezután visszafelé indul el az alsó pozicióba. Ekkor egy másik rész kicsapja egy félholdas kanállal a zaccot. Ez egy csattanás jobb esetbe. Ezután elindul visszafele az örlő pocizióba (újabb zúgás) és leáll.
Szóval ezért van a sok zaj. Mivel eléggé össze is kell nyomni a kv-t az örléskor jobb esetbe két fém az örlő és ennek az összenyomását szabályzod a szemcsenagysággal, továbbá a membrános szivattyú se a csendességéről híres és még a zaccot is ki kell dobni (És közbe le kell takarítani az alsó szűrőről) nem egy csendes folyamat.
Viszont mire kimászok az ágyból ott a kv :D
u.i.: Delonghi Esam 3000 van otthon.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nálunk jelenleg van külön egy olcsóbb Krups kerámiás daráló és egy egy egyszerűbb Saeco karos gép. A Saeco kb 5 éves, legegyszerűbb darab de már elég gyenge szegény.
Én utódjának egy Sage(némely helyeken Breville néven fut) készüléket nézek, de semmiképp nem automatát.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Amúgy meg ha finom kávét akarsz, a jó irány a filterkávé, 20e forint alatt már kapsz jó filteres kávéfőzőt.
“Any book worth banning is a book worth reading.”
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Mondj egy tipust meg hozzá "töltetet", mert jó filterkávé még nem jött szembe - kapszulás igen (mindkát "nagy" márkától), de filteres még nagyon nem,pedig azokközött is keresgéltem - hamár úgy a munkahelyen, mint itthon van ilyen megoldásra is készülék.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Szerintem te másra gondolsz.
filteres kávéfőző pl (a klasszikus :) ): https://international.melitta.de/en/Aromaboy-403.html
Vagy én nem értem, mi itt a töltet. A kávé típusa?
“Any book worth banning is a book worth reading.”
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ja, hogy a szűrőpapírra pakolt kávéőrleményt forró folyó vízzel átmosó verzió... Ilyet háromszor kóstoltam: először, utóljára, és soha többet: ez a készítési mód nagyon nem jött be ugyanis.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Az USA-ban valamiert indokolatlanul szeretik, bar ok ratesznek meg egy lapattal, es egy espressonyi daralt kaven engednek at vagy egy liter vizet.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Az USA-ban, ami átlagkv-t adnak, az a fekete szennyvíz kategória, pedig nem vagyok finnyás kv-gourman.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nálunk se jobb az átlag, csak itt sűrű, keserű fos az ottani hígabb helyett.
“Any book worth banning is a book worth reading.”
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
500-1000 kave 3,5 ev alatt? Jobban kijossz ha Starbucksban iszol neha...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Legutóbb az Arénában másfél órába került a kétszeri sorban állás. - Túl nagy ár a kávé miatt, és annyira azért nem volt kiugró! - Itt a helyi MOL-kútnál, - Dalmeyer Classic kávét használva, - harmad árért jobbat tudnak. :) (Mert mint tudjuk, nem a kávé, de a gép a fontos.., valamint ha az rendben, utána mégiscsak a kávé..!)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A starbucks szerintem nem kifizetődő. A kávézás fast foodja. Sor van és drága ahhoz képest amilyen. Inkább elmegyek tetszőleges péksébe/tejivóba és iszok egy tisztességes espresso -t.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
+1. Egyik kedvencem
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Cégnél pont ugyanilyen van, nem is szeretjük, de már megszoktuk. :)
Ami a baja az a folytonos karbantartási igény. Tehát a koszos viz tartó tálcát, tiszta vizes tartályt és zacc tartót úgy naponta 10x kell kezelni. (olyan 6-20 ember között ingadozik a létszám).
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Mondjuk 6-20 emberre már nem ilyen otthoni soho kategóriás eszközt vettem volna az irodavezető helyében. Bár mind tudjuk h. miért ez és nem egy profibb, irodai strapára tervezett eszköz lett beszerezve ;)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A 8.000 EUR-os kavefozot az irodankban ugyanugy 1-2 havonta latogatja a szervizes bacsi hol ez hol amaz szarik be rajta...
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ennyiért legközelebb vegyetek egy baristát. :)
(vagy barisztát?)
“Any book worth banning is a book worth reading.”
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Na jo jo, de az mivel fozi majd a kavet? :D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Kap egy pléhbögrét meg egy lábasnyi forró homokot: https://www.youtube.com/watch?v=gj7Nnn7ycho
“Any book worth banning is a book worth reading.”
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
A cégnél hasonló van. Csináltunk külön task-ot a kávéfőző karbantartására, hogy el lehessen számolni az erre fordított időt :-)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Egy egyszerűbb, kockaalakú Saeco-nk volt a magyar kollégákkal. Nem volt vele semmi gond. Hangosnak hangos, de a sokkal drágább Jura is az, és azt az ezerféle ívelt, formatervezett eleme miatt még rendesen kitakarítani is nehezebb. Otthon DeLonghi Distinta + daráló. A lényeg úgyis az, hogy meglegyen az espresso-hoz a nyomás, és frissen darált kávé legyen.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
https://www.nescafe.com/sg/our-coffees/nescafe-original-brown-sugar + 3000W meleg viz forralo,
olcso, nekem izlik, es nincs vele baj ;-)
Rendszeresen learrazzak, akkor kell venni nagy menyisegben.
Cegnel komolyabb gep van,
de egy ket utcai kaves jobbat csinal, ha valami extrara vagyok.
Amit nem lehet megirni assemblyben, azt nem lehet megirni.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Nescafe - a kávék guminője. De az is csak fényképről :-D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Ezt a beszólást loptam :)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
"olcso, nekem izlik, es nincs vele baj ;-)"
Kb 85%-a cukor. Más baj tényleg nincs vele :D
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
(Kiváncsi vagyok, a 2in1-re (kávépor+tejpor cukor nélkül) mi az oltás?)
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Tejport szinte egyik sem tartalmaz, kávéízesítő/fehérítő növényi izét igen. A 2in1 meg cukor+kávé szokott lenni.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
3 in 1 (cukrozott):
Serving Size: 17g
2 in 1 (cukrozatlan):
Serving Size: 9g
Ez a különbség.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Akkor a 2in1 a jobb választás, mert a te számaid szerint a 3in1-ben 14.45g a cukor (85%) 2.55 a nemcukor (15%).
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
Túrázós vésztartalékként van Auchan 3in1 "kéznél": cukor, kávéfehérítő por (kókuszzsírral és tejfehérjével) és 11% instant kávé. 100 gramm termékben van 15 gramm zsír, 76 gramm szénhidrát (ebből cukor 56 gramm), fehérje 2.6 gramm.
Emlékeim szerint ez volt a legjobb kávé-cukor arányú "kávézás guminője", amikor keresgéltem.
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni
OFF: rendeltem könyvet és volt benne philips kupon: philipstavasz
azaz ha a philips.hu oldaláról rendelsz kapsz 30% engedményt 2020. május 31-ig
- A hozzászóláshoz be kell jelentkezni