Telefon átirányítás + gomb nélkül, hogyan?

Fórumok

Van egy mobil routerem, amin egy telefon csatlakozó is van, amibe egy asztali készüléket bedugva, a SIM kártyán keresztül telefonálni is tudok.

Szeretném ezt a mobil számot átirányítani, de az asztali készüléken nincs + gomb, pedig az átirányításhoz ezzel kell megadni a telefonszámot.

Nem szeretném kivenni a routerből a SIM kártyát, mivel nem csak egyszer kell állítani az átirányítást.

Hogyan tudnám még átirányítani a SIM kártya hívásait?

Hozzászólások

Én olyan SIM-kártyát szoktam kb. heti rendszerességel átirányítani, ami be van zárva egy széfbe, és soha nem volt az én kezemben.

Fel szoktam hívni a mobilszolgáltató ügyfélszolgálatát, és megkérem őket, hogy irányítsák át, kb. fél perc az egész. :)

Hosszú 0 sem ad + kódot? Mobiloknál kb ez a megszokott....

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Nekem van a menurendszerben USSD menupont. Gyari a router, vagy szolgaltatoi verzios? Itt mondjuk azt irjak, hogy ehhez sok esetben moddolni kell a firmwaret. Nekem ugyan meg van moddolva (igy van rajta Entware, lehet opkgvel telepiteni tarhelynek pedig a microSD is hasznalhato), de nem emlekszem, hogy ez a menupont letezett-e a gyari firmwaren. Az en eszkozom fuggetlen volt elotte is.

Rakd be egy telefonba és ott irányítsd át! Aztán tedd vissza a routerbe!