tv reklámok egy időben

Nem tudom pontosan mióta van ez így, de régóta, hogy ha az egyik kereskedelmi TV-adón reklámot adnak, akkor a többi kereskedelmi adón is reklámot adnak.

Van egy elméletem:

Tudják jól a csatornák, hogy az emberek gyűlölik a reklámokat. Namármost, ha valaki átkapcsol egy másik adóra, ahol éppen nem reklámot adnak, akkor ott "ragadhat", ez meg nem túl kifizetődő ugyebár. És ez oda-vissza működik, így marad a patthelyzet, azaz a párhuzamos reklámblokkok.

Hozzászólások

Érdemben nem tudok hozzászólni, de eszembe jutott egy régi reklám:
https://youtu.be/9V66ttDwZwo

Pár hétig csak annyi volt a reklám, hogy egy sepregető emberke annyit mond kicsit dallamosan, hogy "gerappa". Aztán pár hét után leadták a teljes verziót is, nekem ez egy vicces reklám volt, és úgy tűnik azóta sem feledem. :)

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

hiaba van 4123 csatorna az csak nehany networkhoz tartozik. nyilvan csoporton belul hangolni a reklamokat nem nagy tortenet. de valszeg van egy sunyi osszekacsintas es igy egymashoz is igazitjak a reklam blokkokat es nekik jobban megeri

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Közgazdaság 101. Ha még a pszichológia 101 is meglenne, akkor soha többé nem kapcsolnád be a zajládát.

Nos én ezt az egész dolgot úgy oldottam meg, hogy szimplán nincs tévém... Így megspóroltam a TV készülék árát, az előfizetés árát is, azt az időt is amit előtte bambulva töltenék el (márpedig tudjuk ugye hogy „az idő pénz”...) valamint megspóroltam azt a sok pénzt is amit ha tévém lenne elköltenék azokra a hülyeségekre amiket a reklámokon át sikerül belémszuggerálnia. Nyilván nem vennék meg mindent, de feltételezhető hogy olykor-olykor valaminek csak nem tudnék még én se ellenállni.

De nincs tévém! Hú hogy mennyi temérdek pénzt megspóroltam így!

Emellett több időm marad alkotásra.

És kevesebb stressznek vagyok így kitéve.

Kevesebb elektroszmog vesz körül a lakásban hiszen ha nincs TV, kevesebb cucc gerjeszt sugárzást...

Kevesebb a lakásom áramfogyasztása...

Minthogy lassan csak okostévét lehet kapni errefele, nincs egy potenciális lehallgatókészülék (spyware) a lakásomban...

Mennyi temérdek előny!

 

Kérek mindenkit pluszegyezze ezt a hozzászólást akinek szintén nincs tévéje... de csak ők! Hadd lássam hányan tagjai e „tévémentes mozgalomnak”...

Nem vagyok képben most, lehet-e nézni tévét Magyarországon előfizetés nélkül, még ha illegálisan is. A lényeg hogy te nézed-e vagy sem, a jogi kérdés most mellékes. Ha nem nézed: osztod a véleményemet a tévéről.

Az sem számít tévénézésnek ha a tévé csak arra van hogy valamit a számítógépen át nézz rajta, azaz monitorként használod.

MindigTV, tetőantenna, oszt had szóljon (vagy ne), most már a legolcsóbb laposTV-be is DVB-T2(!!!) tuner van HEVC(!!!)támogatással (és CI foglalattal, ha kellene). Néztem az olcsó tv-ket és mind támogatja, amit most kapni, mondjuk én monitornak venném, helyhiány miatt most is a PC-m és a Raspberry-m is bele van kötve a TV-be, csak kicsi (tényleg az, 22 col általában 1.5-2m-ről nézve)

TV-panel persze hogy van, de csak a "mozizáshoz". - Még 1984-ben kidobtam a Videotont a házunkból. (Pedig áruvásárlási kölcsönnel vettük 12 hónapra a színest. Már akkor is utáltam a reklámokat, ha szellemes volt a "MÜSZI", ha nem...  :) Soha nem bántam meg. Szerintem a gyerekeim sem. (Nevelésük alatt több volt a, - ma divatos szóhasználattal, - minőségileg(!) velül eltöltött idő.)

Szerkesztve: 2020. 02. 14., p – 16:47

nyilvan a marketing cegek jol osszehangoljak a megrendelesekben ezeket az idopontokat. en legalabbis igy csinalnal, ha reklamidot vennek.

( nalunk sem volt TV amig a gyerekek kicsik voltak. de utana is csak F1-et neztem TV-ben. mostanaban attertem a MotoGP es salakmotor versenyekre.  reklamot nem nezunk; ) ha veletlen valalami filmet felveszunk a reklamot at lehet porgetni)

De pl. olyan is van, hogy ha egyik csatornán valamelyik ismert színész főszerepével megy valami film, akkor legalább 2-3 másik csatornán más filmek ugyanazzal a színésszel mennek. Semmi nevezetes naphoz nem köthető. Ha egyiken Sandra Bullock-ot kell néznem, akkor a többiek is őt nyomatják.

Torrent, stream

"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."