Új térd - Mitulátbáti hotta

2,5 fél évvel azután, hogy az egyik fajin kórházunk jóvoltából MRSA meetup volt a lábaimban, végre kaptam egy új térdet.
Welcome!

Kötelet a sumák orvosoknak! Ezer generáción átívelő sikerességet a becsületeseknek!

Hozzászólások

Itt  kérem minden rendben van.
Valószínűbb, hogy lúzerek vagytok, akik nem jó helyen, nem jó kórházat, nem jó orvost és mindezt nem jó időpontban választjátok. Ráadásul általánosítotok ebből a kétség kívül fájdalmas esetből.

Ezzel együtt mielőbbi teljes javulást kívánok.

Örülök, hogy neked (és gondolom rokonaidnak/ismerőseidnek) eddig még nem volt rossz tapasztalatod az kórházakkal, de attól, hogy nálad WORKSFORME = true, attól még másnak nem biztos, hogy ilyen szerencsés a dolga.

Én vidéken lakom és a legközelebbi kórházban nekem sem volt még szerencsére ilyen/olyan rossz élményem, pedig nem egyszer voltam már ott, akár huzamosabb időre is. Viszont ismerősöktől és az interneten is rengeteg olyan esetet találni, ami igazán megkérdőjelezi azt, hogy kórházban tényleg megfelelően végzik-e a munkájukat... És ez csak egy vidéki kórház. Viszont a pesti kórházakról is eljutnak az ilyen információk, amik hasonlóak vagy még hajmeresztőbbek... És igen tudom, hogy nem csak ezekből kellene következtetést levonni, de azért az emberben benne van, hogy ha oda kerül, akkor lehet, hogy pont ő fog kifogni egy ilyen esetet.

"Errors are red
My screen in blue
Someone help me
I've deleted Sys32"

Köszönöm a jó kívánságot.
Amikor a "választás" történt, akkor a mentő vitt: nem kérdezték meg, hogy elégedett lennék-e azzal a kórházzal, az ott dolgozó orvosok szakmai felkészültségével, elhivatottságával, van-e preferált kórházam, vannak-e kizáró múltbéli okok. Vittek, 'oszt kész.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓
Szerkesztve: 2019. 12. 15., v – 15:15

mi a jó orvos ismérve?

Miért kell ez a szkepticizmussal vegyített pesszimizmus? - Lottót is vesz az ember, - pedig tudja, - nyerni csak Isten segítségével lehet.