Windows 7 utolsó (előtti) peccskedd

"Starting on January 15, 2020, a full-screen notification will appear that describes the risk of continuing to use Windows 7 Service Pack 1 after it reaches end of support on January 14, 2020. The notification will remain on the screen until you interact with it."

Hozzászólások

Easter egg. :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

most mar ilyen leszedhetetlen csoport updateben jon az b*szogato cucc?

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Szerkesztve: 2019. 12. 11., sze – 16:00

Legalább olyan felhasználóbarát ez is, mint a prohardver állandó, adblocker használat ellenzése és arcodba tolása. Mondjuk az MS verziónak legalább van valami alapja.

ui.: ugyanitt ublock origin filter kerestetik.

Szerkesztve: 2019. 12. 12., cs – 10:09

Valamit reszelnek hozzá a hufilter-ben: https://github.com/hufilter/hufilter/issues/175 (btw lezso6 a prohardver fejlesztője :) )

Egyébként én is próbáltam ublock origin-ben custom filterrel, sajnos a bab-defuser.js ,  nobab.js és társai nem mennek valamiért.

Valamiért a hufilter sem fogja meg még a fenti fix után sem, szóval találjunk ki valamit :)

szerk: sry, a prohardver thread-re ment volna..

Nálam a hiba ami jelentkezik ublock origin & hufilter használata mellett az az, hogy ha a fórumban egy hozzászólásra válaszolnék és rányomok hogy "válasz" vagy "új" hozzászólás, akkor nem történik semmi.

Ekkor belenézve az oldal forrásába a firefox ilyenkor ki is emeli pirossal a hibás sorokat, ahol egyszerűen hiányzik egy szóköz. És ezt persze a hufilter okozza. Hogyne.

Szerintem ez már megint a ne használj adblokkert, mert hibákat csinál és az adblokker megmérgezi a kutyádat, lelöki anyádat a lépcsőn és lopja a pénzt a !ph bankszámlájáról kampány része.

http://www.kepfeltoltes.eu/images/2019/12/12/386N_vtelen.png

Szóval hogy klasszikust idézzek: "Fütyülsz bazdmeg és hazudsz."

A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt.

Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

"Az udvariasság olyan, mint a nulla a számtanban. Egymagában mit sem jelent, de sokat változtat azon, amihez hozzátesszük." - Freya Stark 1893 - 1993